Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Katılıyorum :)Senin için görev gibi evet ama ben o benzetmeyi erkek için söylemiştim :) Günlerce veya haftalarca beklemesi gerektiği zamanlar olacak, ahh biz kadınlar kendimizle mi dünyaya getirdiğimiz o minik canla mı hergün ilişki isteyen adamla mı uğraşalım süper yaratıklarız valla :))
5 bucuk yıl cnmİstemem açıkçası, duş almaya bile uşenirim.. öncelikle konuşup iki günde bire indirin.. orta yolu bulun. Ne kadarlık evlisiniz ? Yeni misiniz
Evet bizimki fazla ama 10 günde Bi ilişkiyi de kolay kolay her erkek kabul etmez cnm yaYok artık! Yani haftada iki için her gün toplantı yapıyorum fazla diye bu bireysel bir ihtiyaçtır eşinizin libidosu çok yüksek E siz de memnun görünüyorsunuz yani bana göre boşanma sebebi olurdu mazallah. Herkesin cinsel ihtiyacı farklı bana kalsa genç bir kadın olarak on günde 1 kez kafi derim
O 7 sadece Bi kere olmuştu sürekli değil ama anladım ki kimse normal karşılamıyorBir kere günde 7 mantıklı bir sayı değil. Eşinizden meni yerine kan gelmediğinden emin olun. Sağlığı bozulacak. Mantıklı olan 2 güne bir 1 veya 2 kere olması. Benim için ideal olan 3 güne 1 defa ama 2 güne 1 defa da çok zorlamıyor.
Kocana soyle kimse istemez öyle bir eş. Yatsin kalksın sana şükretsin. Başladı olsa kapıya koyardı.
Gusül almaktan derisi soyulur insanın.
Valla şimdilik çocuk yok diye böyleyiz herhalde çocuk olunca değişir diye düşünüyorum
deliArtık çok geç
Yok günü özetliyim size sabah 7.30 da kalkıyoruz akşam 6 7 arası evde oluyoruz yemek yapıp yiyene kadar 8 oluyor bulaşık çamaşır ev temizliği 10 oluyor saat 1 saat birlikte oturuyoruz 11 12 gibi yatağa geçiyoruz uyumamız 2 yi buluyorBukadar vakti nerden buluyorsunuz ben bunu merak ettim. Ben eşimi günde 2-3 saat zor görüyorum hatta belli dönemlerde ben uyuduktan sonra geliyor eve. Çok boş vaktiniz var herhalde.
Yeni evli olsanız yine anlayabilecektim ama, eşinizin hormonal bir problemi olabilir diye aklıma geldi bu kadar istekli olmakta normal degil5 bucuk yıl cnm
Bir gün iki hafta görüşememiştik o gün rekoru kırdık canım "7" ile
Büyük ihtimalle cnmYeni evli olsanız yine anlayabilecektim ama, eşinizin hormonal bir problemi olabilir diye aklıma geldi bu kadar istekli olmakta normal degil
Şikayet etmiyorsunuz, sırf her kadın böyle bir koca ister mi bunu öğrenmek için konu açıyorsunuz? ?? Öğrenince ne olacak peki? ?Zamanla alışıyor insan cnm üzüm üzüme baka baka şikayet etmedim ayrıca eşimin sürekli tekrarladığı Bi cümle vardı "her kadın böyle bir koca ister " diye gerçekten öyle mi diye yazdım