Hergün hergün

Anlaşılan yeni evlisin canım ama böyle alıştırma herkesin bi düzeni var evimde durmak istiyorum de.

Eşim tabiki başta çok laf saydı ama hep kibarlikla yanaştım (Ben seninle baş başa yemek istiyorum zaten gün içinde yanimda yoksun akşam seninle yanlız kalmak istiyorum) gibi boyle yapa yapa 2 gunde bire 3 gunde 1e derken şimdi istesem giderim istemesem gitmem
Bende diyorum ama akşam zaten evimize geliyoruz diypr

Bende kalabalık aile yemeklerini çok seviyorum bazen ben derim eşime gidip annelerde kahvaltı yapalım yada temel yiyelim. Yan binamızda oturuyorlar zaten. Arada kahveye çağırırım oturup sohbet ederiz. Haftanın 3 günü oradayız zaten. Bazen daha fazla. Hergün görüşmüyoruz. Sizin ki çok farklı bir durum. Sizin istediğiniz dışında gelişiyor hep gelip gitmeler. Ama eşinize bu konuda net tavrınızı koyun. Oda ailesine tabi.

Eşimi seviyorum boşanmak o kadar kolay değil kine yapacağımı bilmiyorum. Burd çoğu gelin kaynanasına yakın altlı üstlü alışmışlarmı bilmiyorum. Zaten yaşlandıkalrında zaten aynı evin içine giricez bide

Size zaten boşan demiyorum. Esinizin anlaması gereken konu: Onların ailesinde bazı şeyler normal olduğu sizin onu mecburen katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Iyi niyetli olmaları sizin hayatınıza fazla müdahale etmeye çalışan gerçeği değiştirir mi? Değiştirmez. Dengeyi kurmak önemli. Onlar sizi böyle darlamasa siz zaten kendiliğinden onlara adım atarsınız. Şu yaşlılıkta aynı eve gireceğiz konuya gelince: evet anne baba elden ayaktan düşünce mecbur bakılır. Ama bu durum ortada olmadıkça aynı eve girmeye gerek yok. Şimdiden fazla müdahale ediyorlar.

Bende kalabalık aile yemeklerini çok seviyorum bazen ben derim eşime gidip annelerde kahvaltı yapalım yada temel yiyelim. Yan binamızda oturuyorlar zaten. Arada kahveye çağırırım oturup sohbet ederiz. Haftanın 3 günü oradayız zaten. Bazen daha fazla. Hergün görüşmüyoruz. Sizin ki çok farklı bir durum. Sizin istediğiniz dışında gelişiyor hep gelip gitmeler. Ama eşinize bu konuda net tavrınızı koyun. Oda ailesine tabi.
Biz hergün işte sorun o. Bazı gelinler buna alışıyor yapıyor ama ben yapamıyorum sonra alışırmıyım bilmiyorum

Size zaten boşan demiyorum. Esinizin anlaması gereken konu: Onların ailesinde bazı şeyler normal olduğu sizin onu mecburen katlanmak zorunda olduğunuz anlamına gelmez. Iyi niyetli olmaları sizin hayatınıza fazla müdahale etmeye çalışan gerçeği değiştirir mi? Değiştirmez. Dengeyi kurmak önemli. Onlar sizi böyle darlamasa siz zaten kendiliğinden onlara adım atarsınız. Şu yaşlılıkta aynı eve gireceğiz konuya gelince: evet anne baba elden ayaktan düşünce mecbur bakılır. Ama bu durum ortada olmadıkça aynı eve girmeye gerek yok. Şimdiden fazla müdahale ediyorlar.
Evet ve şimdiden bakacaksınız bize dimi diyorlar. Bir kere grip oldum gel burda kal bakalım sana dediler bende evime gidecem deyince biz yaşlanınca evim evim demeyin diyorlar

Yakınız arada bir apartman var. Hergün hergün gitmiyoruz benden çok eşim sıkılıyor. Gittikçe de alışıyor insan ama. Şimdi eşimle plan yaptık bağ evine gidelim mi diye eşim diyo ki annemlere söylesek mi bende bilemedim şimdi söylemesem azıcık alınıyorlar ama.sabahtan beri karar veremiyorum. Yok söylemeyelim desem eşim sen bilirsin der.
Bak buraya yazarken bile kararsızım. Ama biraz vicdan yprarım yüzde 95 söylerim gelirseniz götürelim diye. Bakış açısı bacım.
Ne diyin istemiyırsan gitme. Anne benim evin işleri var de. Söyle bir şeyler çekinme eşine de güzel kelimelerle anlar inatlaşma.
Diyorum ev işi var senin çoluk çocuk yok iş olmaz diyor

Biz hergün işte sorun o. Bazı gelinler buna alışıyor yapıyor ama ben yapamıyorum sonra alışırmıyım bilmiyorum

Alışmak zorunda değilsiniz. Eşinizi evde yemek yemeye alıştırmalısınız. Olması gereken de bu bence

Bunu kırmak olarak düşünmeyin.kırılmasınlar madem.
Onlar sizin bunalacagınızı düşünmüyor mu.
Her normal insan evlenip esiyle cocguyla yasar.arada eş aileleri ziyaret edilir normali budur.
Stv dizileri içimize yerleştirmiş herkese herseye koşmayı yapmazsak kötüyüz sanıyoruz😂

Siz kendinizi ezdirirseniz herkes ezer.ve sonunda degerinizde kalmaz.
İlk zamanlar hayır demek zor gelir ama alışırsınız

Son düzenleme:
İnşallah ya şimdi bidr yemek yapmayo falan öğreteyim iyice erken gel diyor herşey bil içinde kalsın diyor
Bak şimdi kardeşim sana bunu soylediğinde içimde kalacaksa ogrenmeme gerek yok dicebileceksin en azından.
Ben eşime evimde yemek yapmadıktan sonra ögrenmenin anlamı yok diyeceksin.

ya da hiç olmadı 'evet anne öğreniyim ben artık evimde eşimle yiyeceğim' vs demen lazım.

X