Nasıl çıktı sonuclarmerhaba kızlar bende herbalife kullanıyorum yarın tam 15 gün olacak ve ölçüm yapılcak inanılmaz merak ediyorm inceldiğimi hissediyorum bakalım :)
Ben de çok memnunum o yüzden ürünleri hep kullanmak için üye oldum. Üye olunca yüzde 25 indirimli alınıyor diye hedefim 53 kilo.Sonrada korumaya gecicem insAnnemle benim sonuçlar mükemmel eğitimine katıldım geçen hafta hatta mercure hotel de mükemmeldi arkadaşlar herşey süper gidiyor annem 80 e yaklaştı bu mucize gibi bişey:)
Nasıl sonuçlar aldiniz62.3 ile başlamıştım 54.3 um ben suanMERHABA ARKADAŞLAR KULLANMAYA DEVAM EDEN VARSA BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAYA NE DERSİNİZ
Siz ne kadar sürede ulaştınız bu kiloyaNasıl sonuçlar aldiniz62.3 ile başlamıştım 54.3 um ben suan
Siz be kadar sürede ulaştınız bu kiloyaNasıl sonuçlar aldiniz62.3 ile başlamıştım 54.3 um ben suan
merhaba öncelikli olarak size uygun program hazırlıyoruz kilo yağ kas , su oranlarınıza uygun olarak programınız belirleniyor. Önemli olan yağınızdan vermenizi sağlamak ve sağlıklı beslenme alışkanlığınzı kazandırmak.ürünleri nasıl kullanıyorsunuz cayınızı nasıl hazırlıyorsunuz ara öğünlerde neler yeniliyor bilgi verebilirmisiniz.
merhaba mutlaka yaşam kulübüyle irtibatta kalarak kontrol altında kilo verin.Ben de herballife kullanmaya başlıyorum yarın. Ama korkuyorum mideme zarar verir mi bozar mı ? Tansiyon başka bişey ? Çünkü bazı yorumlar çok kötü ve korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?