herbalife ile zayiflayanlar buraya...

Nasılsa kilo verdim diyip tekrar eski yeme düzenine dönünce verdiğin kilolar her türlü geri alınır ki.herballife ile ideal kiloya gelince hemen bırakılmamalı, kilo koruma kısmı yapılmalı, tamamen bırakılınca da sağlıklı beslenmeye devam edilmeli(herballife danışmanı, satıcısı değilim .Sadece 2 aydır kullanıyorum. )

merhaba kızlar bende herbalife kullanıyorum yarın tam 15 gün olacak ve ölçüm yapılcak inanılmaz merak ediyorm inceldiğimi hissediyorum bakalım :)

Niye ben de başladım diyenler sonradan yazmiyor:)zayiflayinca unutuyor musunuz yazmayı :)) 62.3 ile herbalifea başlamıştım 55.5 kiloyum suan

Annemle benim sonuçlar mükemmel eğitimine katıldım geçen hafta hatta mercure hotel de mükemmeldi arkadaşlar herşey süper gidiyor annem 80 e yaklaştı bu mucize gibi bişey:)

Annemle benim sonuçlar mükemmel eğitimine katıldım geçen hafta hatta mercure hotel de mükemmeldi arkadaşlar herşey süper gidiyor annem 80 e yaklaştı bu mucize gibi bişey:)
Ben de çok memnunum o yüzden ürünleri hep kullanmak için üye oldum. Üye olunca yüzde 25 indirimli alınıyor diye hedefim 53 kilo.Sonrada korumaya gecicem ins

Son düzenleme:
Evet bizde üye olduk 3 aydan sonra şuan 35 indirimli alıyoruz ve çok memnunuz valla gitsin bizden gideceği kadar inşallah

MERHABA ARKADAŞLAR KULLANMAYA DEVAM EDEN VARSA BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAYA NE DERSİNİZ

Bende başlayacaktım ama ölenler olduğunu söylüyorlar netteki videolarda cesaret edemedim,şimdi bir ilaç kullanıyorum 1 hafta oldu 3kilo verdim biraz halsizim ama bakciz

Yıllardır Google de birşey arasam mutlaka bu sayfa çıkar ve bakarım.Sırf bu konuda yorum yeni üye oldum.Herbalife a başlayalı 3 hafta oldu.il iki hafta instagramdan aldığım ürünü kullandım.içime sinmedi bulunduğum şehirde herbalife kulübü var oraya üye oldum.66.5 ile başladım şu an 62.7.işe yarıyor mu diye merak edenler EVET yarıyor.ilk günler ödem atıyorsunuz.hızlı gidiyor kilolar.benim tavsiyem ilk ay bu işin eğitimini almış kişilerle kullanın.ben sabah işe gitmeden önce kulübe gidiyorum kahvaltılık Shake çay ve Aloe içiyorum.öğlen sağlıklı beslenme akşam Shake.çok fazla aç kalmıyorum sadece geceleri biraz acıkıyorum.herşey beyinde bitiyor bu ürünleri kullanıyorsak programa uycaz baktık sonuç alamıyoruz o zaman işe yaramıyor dicez.hiç kaçamak yapmıyorum hergün yürüyorum çünkü enerjim var.kemik agrılarım azaldı.gelelim verilen kiloların geri alınmasına.ben diyetisyene de çok gittim hem diyetisyene para veriyordum üstüne birde diyetisyenden çıkınca bir sürü market alışverişi masrafı oluyordu.çalıştığım için akşamları mutfaktan çıkamıyordum diyet listesindekileri hazırlıcam diye.diyetisyen de de çok güzel kilo verdim ama bırakınca aşırı yedim ve geri aldım.demek ki her şekilde dikkat etmezsek geri alınabilir.bu arada her bünye farklı kimisi geri alır kimisi almaz.herkes ilk başka kendi vücudunu tanımalı.ideal kilom 58 3 hafta daha kullanıp sonrasında çayına ve abarttığını günlerde Shake devam edecem.eskisi gibi yersem verdiğim kiloları geri alacağımı biliyorum.ama şuda var insan zayıflayınca kendini daha çok seviyor ve dikkat etmeye devam ediyor.emin olun bıraktığım zamanda burda yorum yapıcam.

Bende 1 ayda 68den 65e dustum yavas gidiyor ama gidiyor devam ediyorum suan hala

ürünleri nasıl kullanıyorsunuz cayınızı nasıl hazırlıyorsunuz ara öğünlerde neler yeniliyor bilgi verebilirmisiniz.
merhaba öncelikli olarak size uygun program hazırlıyoruz kilo yağ kas , su oranlarınıza uygun olarak programınız belirleniyor. Önemli olan yağınızdan vermenizi sağlamak ve sağlıklı beslenme alışkanlığınzı kazandırmak.
Ürünler ana öğün olan Shake ve çaylardan oluşur

Ben de herballife kullanmaya başlıyorum yarın. Ama korkuyorum mideme zarar verir mi bozar mı ? Tansiyon başka bişey ? Çünkü bazı yorumlar çok kötü ve korkuyorum
merhaba mutlaka yaşam kulübüyle irtibatta kalarak kontrol altında kilo verin.

Merhaba ben de bugün başladım. shake, çay ve aloe vera kullanıyorum. bir de d vitamini eksikliğim olduğu için vitamin aldım. Hamilelikte 23 kilo alıp dengeli beslenme ile 33 kilo verdim. Şuan 77 kiloyum, ilk hedefim 69, sonrasında olursa 64 kiloya ulaşmak. Kilo verdikçe vermek zorlaşıyor malesef. Bunun için farklı bir şeyler denemek gerek diye düşündüm. Umarım işe yarar. Devam edenler birbirimize destek olursak her şey daha kolay olur diye düşünüyorum :)

Mutlaka işe yarayacak. Ben tam 9 kilo verdim 1 ayda ve kendimi daha sağlıklı daha enerjik hissediyorum istediğim kıyafete girebilmemde cabası :) Mutlaka beslenmenize dikkst edin koçunuzun söylediklerine uyun zaten verdiğinizi hemen kiloların gittiğini görüceksiniz

Merhabalaaaar,
Annem 100kg'ydu ve diyetisyenlerin "1 kibrit kutusu" ölçülerinden nefret eder haldeydi. 69 yaşında şeker hastası. Bir arkadaşından duyup hemen en yakın klübe gitmiş. İlk 21 günde 5,7kg verdi ama daha da muhteşemi şekeri de düştü. Tabi hemen ben de başladım. 66,7'den 58'e düşmek hedefim. 2 günlük kulanımımdan edindiğim izlenime göre 55'e inene kadar rahat kullanırım. İlk gün dayanamayıp tartıldım 200gr gitmiş

Sonrasında fazlasıyla kg aldım diyenlere bir sorum var. O kıyafetler dar gelmeye başladığında neden önlem almadınız??? Verdiğimden çok aldım cümlesi çok saçma geliyor. Dikkat etmedim, kendim saldım desinler açık açık. Bu tür ürünler sadece daha kısa zamanda bi şekle şemale dönmeye yarıyor. sonrası tabiki sağlıklı beslenmeyi ve bedenimizi öğrenip ona göre devam etmeyi gerektiriyo. Mesela normalde hiç su içmeyip çay-kahveye dadanan ben için iyi oldu. İlaç niyetine su içiyorum şimdi. Hem de litrelerce!!! Hedefim 2 ay sonunda kalan 11,5kg'yla ebediyen vedalaşmak.

İzmirde herbalife kullanmak isteyenler ve danışmanlık alıp sonuca daha kolay gitmek isterseniz bana ulaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…