Benim kardeşim Beden Eğitimi Öğretmenliğinden yeni mezun olacak. Herbalife'ın satışını yapıyor, bireysel koçluk da yaptı zamanında. Bilinçsiz biri kesinlikle değil. Araştırmasa, emin olmasa bize kullandırmazdı ürünleri zaten. Teyzemin kızını ne zaman görsem kilosundan yakınırdı bende kendimce ona yol gösterirdim şöyle beslen, böyle beslen diye. Kardeşim ona yardımcı oldu ürünleri kullandı. Kızı en son gördüğümde kilosunu saklamak için tunik ya da uzun hırka giyen kız kısa gömlek giymişti :) Zararlı olsa kardeşim anneme kullandırmaz zaten. Halam, amcam, ailede çoğu kişi kullanmazdı ki zaten Allah korusun sağlık sorunlarına yol açacak bir durum olsa bu riski alır mıydı? Yorumum kesinlikle reklam değil ailemden biri yapıyor, deneyimlerimi, yorumlarımı yazmak istedim. Ben kendim de ürünleri kullandım, 8 kg verdim fakat yılladır süregelen psikolojik sorunlardan dolayı yeme bozukluğu teşhisi kondu, bu sebeple diyetisyene de gidiyorum eş zamanlı. Şu an herbalife'ın vitamin, kalsiyum ilaçları ile cilt bakım ürünlerini kullanıyorum. Körü körüne bir ürün zayıflatıyor diye kullanmasın kimse zaten. Ben de önce ön yargı ile başladım, kullandıktan sonra yorumum olumlu yöne doğru kaydı. Böbrek sorunları, sağlık sorunları ile ilgili olumsuz yorumlar okudum burda, internette fakat bizzat ailemden biri yapıyor bu işi, hiç böyle olumsuz bir durum söz konusu olmadı.