Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MerhabalarArkadaşlar ben en başta kendi annemden görüyorum şöyle söyleyeyim uzun yıllardır 100 kiloydu ve bu daha da arttı en son 106.900 kiloya ulaşmıştıki herbalife ile tanıştı.Şuan 88.300 geliyor kilosu hayata bakışının değiştiğini görüyorum ve cok mutlu inanın o kutlu olunca ben daha mutlu oluyorum,yıllardır görmediği kilolara iniyor azala azala şuan yaza kadar hedefi 70 olmak acelesi yok :) tek ise yarayan şeyi ben herbalife olarak gördüm herzaman yürürdü hafta da bir iki gün spora bile giden kadın 100 'ün altına düşemezdi hiç görmedik çok üzülüyordu,en azından şuan ona iyi gelen bişey var kendini çok aşırı ac hissetmeden zayıflıyor bende emin olun pek inanmıyordum ilk zamanlar ama şimdi enerjisine mutluluğuna ve kendini sanki 10 yaş daha genç hissettiğini görmek üstüne üstün zayıflamasi sarkmadan sıkılaşarak helal olsun diyorum ama bu azim herbalife ile başarılı oldu ve cok mutlu beni de etkiledi bende başladım 5 kiloya yakın vermişim ilerleyen zamanlarda da paylaşırım bilgi almak isteyen arkadaşlara sesleniyorum gelin deneyin biz hiç zararını görmedik mutluluktan başla :) aklınıza ne gelirse danışabilirsiniz buraya sığmaz artıları bence #tesekkurlerherbalife
Ben de herballife kullanmaya başlıyorum yarın. Ama korkuyorum mideme zarar verir mi bozar mı ? Tansiyon başka bişey ? Çünkü bazı yorumlar çok kötü ve korkuyorumMerhabalar
Gıda olduğu için tansiyona falan bişey yapmıyor aksine mutluluk enerji verdiği gözle görülür belli midenize de rahatsızlık vermez hatta normal yemekte midesi yanan pek fazla bişey yiyemedigi hâlde rahatsızlık duyan bi abla tanıyorum herbalife sayesinde midem yanmiyor dedi 3 gün önce herbalife ile tanıştığı için çok mutluymuş onuda duymuştum bilginize.Baslayin bence sorun olmamakla birlikte sorunlu kilolarınızı yok ediyor :)Ben de herballife kullanmaya başlıyorum yarın. Ama korkuyorum mideme zarar verir mi bozar mı ? Tansiyon başka bişey ? Çünkü bazı yorumlar çok kötü ve korkuyorum
Peki siz kaç kilo kadar vermiştiniz yada ne kadar zamanda diyelim ben 15 gündür evdeyim istifa ettim :s o yüzden biraz hareketsiz kaldım ama eb azından sabahları kosucam daha etkili hızlı sonuç almak içinEvet bana soruyorlardi kac kilo verdin diye tahmin edin, dedigimde 10gitmis gittimi diolardi halbuki giden 5-6kilo ancaydi en son 80oldugunda dediler yeter daha verme daha nerenene vericeksin saniodular 65-70 falanim :) benim vercek kilom kalmadi suan ideal kilomdayim cpk sukur darisi tum vermek isteyenlerin basina
Herballife kullanıp yürüyüşle destekleyici daha hızlı sonuç aliniyorPeki siz kaç kilo kadar vermiştiniz yada ne kadar zamanda diyelim ben 15 gündür evdeyim istifa ettim :s o yüzden biraz hareketsiz kaldım ama eb azından sabahları kosucam daha etkili hızlı sonuç almak için
Daha da enerjik hissediceksiniz emin olunBen de herballife kullanmaya başlıyorum yarın. Ama korkuyorum mideme zarar verir mi bozar mı ? Tansiyon başka bişey ? Çünkü bazı yorumlar çok kötü ve korkuyorum
Ben de herballife kullanmaya başlıyorum yarın. Ama korkuyorum mideme zarar verir mi bozar mı ? Tansiyon başka bişey ? Çünkü bazı yorumlar çok kötü ve korkuyorum
Peki siz kaç kilo kadar vermiştiniz yada ne kadar zamanda diyelim ben 15 gündür evdeyim istifa ettim :s o yüzden biraz hareketsiz kaldım ama eb azından sabahları kosucam daha etkili hızlı sonuç almak için
Tabiki de.Merhaba arkadaşlar
Yarin bende başlamak istiyorum yardımcı olur musunuz bana da
Teşekkür ederim canım boyum 1.70 kilom 95Tabiki de.
Nasıl geçti ilk gününüz. Hangi ürünlerini kullanıyorsunuz, shake ve çay miTeşekkür ederim canım boyum 1.70 kilom 95
Karar vermeden önce şuradaki şikayetlere göz atmanızı öneririm
Canım bana thermo kalp çarpıntısı yaptı ve hala korkuyorum bişey olacak diye sadece çayını kullanıp sıkılaşabilirsinDaha da enerjik hissediceksiniz emin olun