- Konu Sahibi 3 Milyar 750 Milyon
Ben az önce salata yedim. Eve gidip eliptik yapacağım inşallah 2 saat içinde :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah sana :)Ben 68.3 ten 67.4 e düştüm. Hedefim 52. Daha bu salı başladım ama 3-4 gün oldu. Sabahları domates salatalık peynir, öğlenleri bir çorba ve yanında az bir yemek, akşamları sadece salata yiyorum. Yapabilirsem her akşam en az 45 dk eliptik yapmaya çalışıyorum. Bakalım nasıl olacak
Bu sekilde devam edersen bayagi verirsinBen 68.3 ten 67.4 e düştüm. Hedefim 52. Daha bu salı başladım ama 3-4 gün oldu. Sabahları domates salatalık peynir, öğlenleri bir çorba ve yanında az bir yemek, akşamları sadece salata yiyorum. Yapabilirsem her akşam en az 45 dk eliptik yapmaya çalışıyorum. Bakalım nasıl olacak
Cnm akşam yemeği yemiyormusun öğlen sadece 1 yumurtaylamı duruyordunBen iki haftada 2-3 kilo kadar verdim hergün sabah 1 haşlanmış yumurta yiyerek bir de sabah kalktığımda 1 bardak su içiyorum sonra koşu bandında 15 dk kadar yürüyorum akşam da 15 dk kadar yürüyorum 57 kiloya kadar çıkmıştım son iki haftadır 52lerdeyim 53ü görmüyorum hatta sabah 51.9 çıktım :) siz neler yapıyorsunuz?