• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu kilolar gidecek ☺

Ben iki haftada 2-3 kilo kadar verdim hergün sabah 1 haşlanmış yumurta yiyerek bir de sabah kalktığımda 1 bardak su içiyorum sonra koşu bandında 15 dk kadar yürüyorum akşam da 15 dk kadar yürüyorum 57 kiloya kadar çıkmıştım son iki haftadır 52lerdeyim 53ü görmüyorum hatta sabah 51.9 çıktım :) siz neler yapıyorsunuz?

Ben 68.3 ten 67.4 e düştüm. Hedefim 52. Daha bu salı başladım ama 3-4 gün oldu. Sabahları domates salatalık peynir, öğlenleri bir çorba ve yanında az bir yemek, akşamları sadece salata yiyorum. Yapabilirsem her akşam en az 45 dk eliptik yapmaya çalışıyorum. Bakalım nasıl olacak

Ben 68.3 ten 67.4 e düştüm. Hedefim 52. Daha bu salı başladım ama 3-4 gün oldu. Sabahları domates salatalık peynir, öğlenleri bir çorba ve yanında az bir yemek, akşamları sadece salata yiyorum. Yapabilirsem her akşam en az 45 dk eliptik yapmaya çalışıyorum. Bakalım nasıl olacak
Maşallah sana :)

Bu sekilde devam edersen bayagi verirsin

Bende aranıza katılmak istiyorum 64.3 kiloyum Benide aranıza alın bu kilolarım gitsin hedefim 58 olmak .

Akşam saat 5 yediklerim 1 tabak kısır 1 sarma 1 biber dolması . Şimdide şekerli 3 bardak cay . Aksamda 1 bardak gece Kızı cayı bu kadar bu günlük ☺️☺️☺️

Ben iki haftada 2-3 kilo kadar verdim hergün sabah 1 haşlanmış yumurta yiyerek bir de sabah kalktığımda 1 bardak su içiyorum sonra koşu bandında 15 dk kadar yürüyorum akşam da 15 dk kadar yürüyorum 57 kiloya kadar çıkmıştım son iki haftadır 52lerdeyim 53ü görmüyorum hatta sabah 51.9 çıktım :) siz neler yapıyorsunuz?
Cnm akşam yemeği yemiyormusun öğlen sadece 1 yumurtaylamı duruyordun

1 zeytin
1 tatlı kaşığı tahin
1tatlı kaşığı helva
2 bardak cay şekerli
Süt . Bu gün yumurta yemek istemedim
Bu günkü kahvaltım :)

Back