- 17 Haziran 2016
- 730
- 1.264
- 113
- 32
Tabiki deselam arkadaşlar bende yeni başladım 2 gündür yapıyorum suan 64,3 ün yapan arkadaşlar burdan birbirimize destek olalım ben tek başıma hep yarıdas bırakıyorum gün içinde aktif olalım olmaz mı
cedric20 A akaazu SdA93 @Srtn1937 I ildeniz355 P papatya380150 T tulinc M mina025 @Sendelibendeli S supercrash melikea123 M minikkartal Aselim M muko24 askyorgunu
Thermo hap mi kullanıyorsunuz. Ben 62.5 kilodan 54.5 a düşmüş bırakmıştım. 1.5 aydır yine de kilomu korudum beslenmeye dikkat edip.iki gündür tekrar başladım. 5 kilo daha vermek icinShake ve çayını kullanacağım sadece benselam kızlar sabah shake i içtim 1 bardak çayımı içtim hapımı da içtim öğlen yemeğinde de soğuk çorba ve salata yedim
İlk defa herbalifei duzenli kullanıp kilo alan gördümYaaa kızlar çok moralim bozuk
Bugün 6.günümdü ve başladığım kg 66.7 bugün tartıldım 66.9!!!
Daha da önemlisi herbalife'a başladığımın 3.günü itibariyle inanılmaz şiştim. 5-6 aylık hamile göbeğim oldu ki benim göbeğim yoktu. 4-5.günler sürekli gaz kaçaklarıyla savaşmak durumunda kaldım ve şişlik devam. Bugün ise idrarımı yaptıktan sonra rektal kanama ile karşılaştım! Hem de öyle 1-2 damla değil. Danışmanıma soruyorum tatmin edici hiçbir cevap yok. Tamam iyi niyetli biri, o da üstüyle görüşmüş ama papağan gibi "bol bol su için, hiçbir zararı yok" diyip durmaları hiç mi hiç hoşuma gitmedi.
Ben-Yahu internetten araştırdım gaz ve şişme lif'e tepkimeymiş ne yapıcam?
Danışman-Bol bol su için
Ben-Rektal kanamam var ve kabız diilim. Ayrıca idrara çıktığımda karşılaşıyorum.
Danışman-Hemoroidiniz vardır, herbalife onu da tedavi eder.
Ben-Yok hemoroidim falan, 40 yaşındayım ve hiçbir zamanda bağırsak sorunu yaşamadım
Danışman-O zaman bol bol su için
Bu arada kullandığım ürünler günlük:
- 0.900lt aloe veralı su
- 1.5lt çay
-2-2.5lt su
- sabah akşam shake
Yani 2-2.5lt's su olmak üzere günde yaklaşık 5lt sıvı tüketiyorum. Bu böbreklerde şehir arıtma tesisi değil!
Danışmanlar doktor veya diyetisyen değiller kabul ama "uzman" denilen sıfat bu tür ekstrem örneklere cevap verebilmekten geçmiyor mu??? Çok hevesle başladığım Herbalife maceramda 6 günlük deneme bana yetti. Her ürün her bünyeye uygun olacak diye birşey yok. Elimdeki ürünleri anneme gönderip bedenmi dinlendiricem biraz.
Hepinize başarılar ve daha sağlıklı günleeeer
evet hapını kullanıyorum.bakalım bende düzenli kullanıp vermek istiyorum.8 kiloyu ne kadar zamanda vermiştin ve nasıl bi program yaptınThermo hap mi kullanıyorsunuz. Ben 62.5 kilodan 54.5 a düşmüş bırakmıştım. 1.5 aydır yine de kilomu korudum beslenmeye dikkat edip.iki gündür tekrar başladım. 5 kilo daha vermek icinShake ve çayını kullanacağım sadece ben
Ben çok zor kilo veriyorum.3 ayda verdim ..zaten çok hızlı verilen kilolar hızlı da geri alınır deinliyor. Hiç yüzümde çökme olmadan yağdan vererek inceldim.1.5 ay kullanmamama rağmen geri de almadım. şimdi de 2.5 ayda 5 kilo vermek istiyorum öyle hedefledim kendimeevet hapını kullanıyorum.bakalım bende düzenli kullanıp vermek istiyorum.8 kiloyu ne kadar zamanda vermiştin ve nasıl bi program yaptın
gercekten baya uzun surede vermissin bakalim ben ne kadar zamanda kac kilo vericemBen çok zor kilo veriyorum.3 ayda verdim ..zaten çok hızlı verilen kilolar hızlı da geri alınır deinliyor. Hiç yüzümde çökme olmadan yağdan vererek inceldim.1.5 ay kullanmamama rağmen geri de almadım. şimdi de 2.5 ayda 5 kilo vermek istiyorum öyle hedefledim kendime
İlk defa herbalifei duzenli kullanıp kilo alan gördüm
Kızlar artik devam etmiyor musunuz ben yarın baslicam insallah1 haftada giden 1,5 kilo beni çok tatmin etmesede bu sefer birakmicam vermem gereken 7 kilo bozmadan devam etmem lazım bu sefer
Ben devam ediyorum 10 gunde -2,5Kızlar artik devam etmiyor musunuz ben yarın baslicam insallah
Ne zaman başladınız kaç kilo ile başladınız acabaBen devam ediyorum 10 gunde -2,5
Temmuz 2 de basladim 66.70 le dun tartıldım 64.2 çıktım devam ediyorum halaNe zaman başladınız kaç kilo ile başladınız acaba
Süper tebrikler full setimi kullanıyorsunuz aciktirmiyor diyorlar ama ben acıkıyorum ilk günler olduğundan mi acabaTemmuz 2 de basladim 66.70 le dun tartıldım 64.2 çıktım devam ediyorum hala
Cay ve shake kullaniyorum su ic bos kaldikca su ile birlesince cok aclik hissetmiyorsun ben aksam ustu acikiyorm sadece ara öğünde yapamiyorum o yuzden sanirimSüper tebrikler full setimi kullanıyorsunuz aciktirmiyor diyorlar ama ben acıkıyorum ilk günler olduğundan mi acaba
Benim tartı günün çarşamba çok merak ediyorum etkisi olacak mi nende 72.1 'le başladım kullanan birilerini bulmak güzel bol ekşili gunlerCay ve shake kullaniyorum su ic bos kaldikca su ile birlesince cok aclik hissetmiyorsun ben aksam ustu acikiyorm sadece ara öğünde yapamiyorum o yuzden sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?