herbalife ile zayiflayanlar buraya...

Merhabalar

Ben de herballife kullanmaya başlıyorum yarın. Ama korkuyorum mideme zarar verir mi bozar mı ? Tansiyon başka bişey ? Çünkü bazı yorumlar çok kötü ve korkuyorum
Gıda olduğu için tansiyona falan bişey yapmıyor aksine mutluluk enerji verdiği gözle görülür belli midenize de rahatsızlık vermez hatta normal yemekte midesi yanan pek fazla bişey yiyemedigi hâlde rahatsızlık duyan bi abla tanıyorum herbalife sayesinde midem yanmiyor dedi 3 gün önce herbalife ile tanıştığı için çok mutluymuş onuda duymuştum bilginize.Baslayin bence sorun olmamakla birlikte sorunlu kilolarınızı yok ediyor :)

Peki siz kaç kilo kadar vermiştiniz yada ne kadar zamanda diyelim ben 15 gündür evdeyim istifa ettim :s o yüzden biraz hareketsiz kaldım ama eb azından sabahları kosucam daha etkili hızlı sonuç almak için

Peki siz kaç kilo kadar vermiştiniz yada ne kadar zamanda diyelim ben 15 gündür evdeyim istifa ettim :s o yüzden biraz hareketsiz kaldım ama eb azından sabahları kosucam daha etkili hızlı sonuç almak için
Herballife kullanıp yürüyüşle destekleyici daha hızlı sonuç aliniyor

Ben de herballife kullanmaya başlıyorum yarın. Ama korkuyorum mideme zarar verir mi bozar mı ? Tansiyon başka bişey ? Çünkü bazı yorumlar çok kötü ve korkuyorum

Mideye bi zarari yok tansiyon yuksekmi dusukmu bilmiyorum ama boool su icmeyi ihmal etmeyin dusuk tansiyon varsa ilk bi kac gunburdan dikkat, etmek gerek cunku ilk hunler insanin zorlandigi gunler oluyor aclik hissi ilk bi kac gunund oluyor onra alisiyor bunye

Benim baslangic kilom 117 suanki kilom 65 yani istedigim kilodayim ilk basladigimda rekor kirnistim ilk ay 11kilo gitti benden ikinci ayda 8gitti sonra ara verdim ara ara bidaha basladim falan derken 65 oldum eskiden hayalti bu kiloya ulasabilmem ben yanisira hephep ya yuruyus yada evden uc cocukla cikamadigim zamanlarda LEslie yaptim biraz sporla birlikte yapilinca etkisi daha fazla oluyor

Ben de başlayacağım.Danışman çok fark ettiriyor. Sadece ürün alıp kullandım fayda göremedim. şimdi danışmanla başlayacağım.

Karar vermeden önce şuradaki şikayetlere göz atmanızı öneririm

Son düzenleyen: Moderatör:
Karar vermeden önce şuradaki şikayetlere göz atmanızı öneririm

Okadar olumlu yorumlarin arasinda olumsuzlara bakipta kararsiz kamissaniz o sizin sorununuz ben uzun süre kullandim ve xok asiri demir eksikligim arti kan eksikligim bide alyuvarlarimda sorun vardi kullanmaya basladim ilk uc gün bas agrim cok oldu sadece oda beslenme degisikliginden ac hissetmistim kendini ilk bi hafta ama sonrasinda vucudum alisti ve aldigim herbalife multivitanin sayesinde tüm eksikliklerim düzeldi sok oldum dr bile ne yaptigimi sordu cunku demirim ilaclara ragmen duzelmiyodu duzenli damaryoluyla serum halinde aliyordun demiri sukur kurtuldum hepsinden arti kilolarimdan yani bu sikayet edenlerin mutlaka ya uymadilar kurallara yada zor geldigi icin salliyolar benim fikrimce

Son düzenleyen: Moderatör:
Arti bende temsilci yada satici falan degilim sadece kullandim ve hala vitamini kullaniyorum balikyaginida cocuklarima veriyorum

Ben kalıcı kilo verdirdiğine inanmıyorum düzen değişince kilolarda geri geliyor arkadaşım verdiğini fazlasıyla aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…