• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herbalife ile zayiflayanlar buraya...

Inşallah insallah.bu süreçte destek şart bence.yasiniz kaç acaba ben 40 yaşımdayım kilo ölgünlerimizi söyleyelim birbirimize okutma motivasyon olur.kolayliklar
Tabiki cok iyi olur ben 25 yaşındayım dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum çoğu gitti azı kaldi ama o azıda gitmiyorum bi türlü

Tabiki cok iyi olur ben 25 yaşındayım dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum çoğu gitti azı kaldi ama o azıda gitmiyorum bi türlü
Çok gençsin hemen verirsin .bu yaşta kilonu farketmem guzel bak bana.
Bak bana 40 yaşımda uğraşıyorum hala.yemegi çok seviyorum.bakalim olacak mi .şu an çok farklı hissetmiyorum kendimi ama çarşamba gorecez.yazarim buradan.

Çok gençsin hemen verirsin .bu yaşta kilonu farketmem guzel bak bana.
Bak bana 40 yaşımda uğraşıyorum hala.yemegi çok seviyorum.bakalim olacak mi .şu an çok farklı hissetmiyorum kendimi ama çarşamba gorecez.yazarim buradan.
Ben cok fazla vermedim ama inceldim hissediyorum

kızlar ben denemiştim birkaç sene önce. büyük bir yanlış yapıp aynı zamanda yemek yedim ve bende kilo aldırdı, eğer kullanacaksanız çokçokkk az yemek yemelisiniz

Merhabalar öncelikle hepinize bu zorlu yolda başarılar diliyorum umarım hepimiz hedef kilomuza ulaşırız.
4 Ağustos 2018 Cumartesi günü başladım herbalife kullanmaya ve diyete tam 1 haftada 2 kilo verdim.. 1 haftada 2 kilo 1 ayda 8 kilo yapar 2 ay da 16 daha ne isterim Allahtan. Ama şunu merak ediyorum 1 haftada 2 kg iyi değil mi ? Keşke daha fazla verseydim diye üZülmüştüm tartıldığımda biraz araştırma yaptım gayet ideal 1 haftada 2 kg vermek .. 74 ile başladım şu an 72 yim ve haftanın ilk günü bugun cuma günü 2 kg vermiş olarak yine yazacağım umarım daha fazla veririrm.. Şimdi size haftada 2 kg verdiren kendi şahsi diyet programımı paylaşayım ..

Öncelikle Su ve günde 3 lt su mutlaka bitiririm
Sabah 9 da herbalıfe vanilyalı shake
11 de kahvaltı (yumurta peynir salatalık domates)
2 de öğle yemeği ( ya ton balığı salatası ya tavuk salatası ya köfte ama ızgara da ya da kırmızı et ama ekmek kesinlikle yok bunlardan birini yiyorum )
4 de ara öğün ( su içtiğim için genel de arada birşey yemiyorum)
6 da tekrar shake ve gün sonu 3 lt su bitmiş oluyo sabaha kadar da birşey yemiyorum hiç de aç kalmıyorum ben bu peogram ile 1 haftada 2 kg verdim siiznle deneyimlerimi paylaşmaya devam edeceğim

13 Ağustos ta 72 kiloydum bugun 17 Eylül ve ben 67 kiloyum 72 kg den sonra herbalıfe bıraktım normal diyete devam ettim akşam 6 dan sonra birşey yemeyerek hala da devam ediyorum hedef 10 kg daha vermek Allahın izniyle

merhaba bende sipariş ettim bugün elime ulaştı shake ve çayı ile başlıyorum. devam edip istediği kiloya ulaşan var mı kaç ay kullandınız yardımcı olurmusunuz

Merhabalar....
Ben de siparisimi verdim önümüzdeki hafta ürünler elime geçecek, umarim denediğim onlarca method gibi bu da hüsranla sonuçlanmaz..
Heyecanla bekliyorum
Nasil bir diyet programi ile uygulamaliyim acaba?

merhaba bende sipariş ettim bugün elime ulaştı shake ve çayı ile başlıyorum. devam edip istediği kiloya ulaşan var mı kaç ay kullandınız yardımcı olurmusunuz
Merhaba persembeden itibaren kullaniyor musunuz? Yorumunuzu merak ettim tadi nasil uygulamasi kolay mi

Merhaba persembeden itibaren kullaniyor musunuz? Yorumunuzu merak ettim tadi nasil uygulamasi kolay mi

Ben kullanirken hep diyet yemekleri yapmistim ekmei yememisdim genelde heo et yemwgi sebzeli yapmistim yanina bol salata yogurt cayi günde 6kez icmeniz gerek bol bol wc ye götürüyosa bilinki ödem ve yag atiyosunuz shake olarak ben capucino tercih etmistim en güzeli oydu kahveyide coks evdigimden icerken seve seve iciyordum

Ben kullanirken hep diyet yemekleri yapmistim ekmei yememisdim genelde heo et yemwgi sebzeli yapmistim yanina bol salata yogurt cayi günde 6kez icmeniz gerek bol bol wc ye götürüyosa bilinki ödem ve yag atiyosunuz shake olarak ben capucino tercih etmistim en güzeli oydu kahveyide coks evdigimden icerken seve seve iciyordum
Benim görüştüğüm saticida vanilya ve çikolatalı kalmis birer tane istedim ben de..
Calisitigm icin is ortaminda vs nasil idare edicem tek soru isaretim bu acikcasi, yoksa ac kalmaya dayanirim girdik artik bu yola

Shake icmek basit cayida soguk olarakta tüketebilirsin en etkilisi limonlu olani buarada cayin.. ögünleri kendine göre ayarla is yerinde yiyemiyorsan sabah öglen shake icip aksan yemek yiyebilirsin gec olmamasi sartiyla

Tamda bu forumu arıyordum yani böyle biyer dünyada tek kullanananım sandım bi an1 haftadır kullanyorum mutluyum,gecmis mesajlarimdan hayatımı gözden gecirebilirsinz cok diyet cilelerim var aksam uzun bi yazarım güzel günler gelicek insallah

Merhabalaaaar,
Annem 100kg'ydu ve diyetisyenlerin "1 kibrit kutusu" ölçülerinden nefret eder haldeydi. 69 yaşında şeker hastası. Bir arkadaşından duyup hemen en yakın klübe gitmiş. İlk 21 günde 5,7kg verdi ama daha da muhteşemi şekeri de düştü. Tabi hemen ben de başladım. 66,7'den 58'e düşmek hedefim. 2 günlük kulanımımdan edindiğim izlenime göre 55'e inene kadar rahat kullanırım. İlk gün dayanamayıp tartıldım 200gr gitmiş :halay:

Sonrasında fazlasıyla kg aldım diyenlere bir sorum var. O kıyafetler dar gelmeye başladığında neden önlem almadınız??? Verdiğimden çok aldım cümlesi çok saçma geliyor. Dikkat etmedim, kendim saldım desinler açık açık. Bu tür ürünler sadece daha kısa zamanda bi şekle şemale dönmeye yarıyor. sonrası tabiki sağlıklı beslenmeyi ve bedenimizi öğrenip ona göre devam etmeyi gerektiriyo. Mesela normalde hiç su içmeyip çay-kahveye dadanan ben için iyi oldu. İlaç niyetine su içiyorum şimdi. Hem de litrelerce!!! Hedefim 2 ay sonunda kalan 11,5kg'yla ebediyen vedalaşmak.
Bugünlerde hep bunu anlatma çabasındayım bende hangi diyeti bırakan geri almıyo ki ben onlarca diyeti denedm verdm aldm bundada alırım ama korumayı bu kez yapacagım insAllah 150kg yum yolum çok uzunama inanıyorum

evet kullanmaya başladım ben çikolatalıdını aldım tadını pek beğenmedim ama içilmeyecek bişey değil. bugün tartıldım 1,5 kg vermişim şimdiden ama zorluyor biraz aralarda bişey yemiyorum bazen elma aç geziyorum açıkça

Back