- 26 Şubat 2015
- 38
- 11
- 38
- 31
İnsallah olur destek aldığınız biri var miBenim tartı günün çarşamba çok merak ediyorum etkisi olacak mi nende 72.1 'le başladım kullanan birilerini bulmak güzel bol ekşili gunler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsallah olur destek aldığınız biri var miBenim tartı günün çarşamba çok merak ediyorum etkisi olacak mi nende 72.1 'le başladım kullanan birilerini bulmak güzel bol ekşili gunler
Ürünleri n11 den aldim aldığım firmadaki bayan 20 yıldır koçluk yapıyormuş o yardımcı oluyor takip ediyorİnsallah olur destek aldığınız biri var mi
Anladım canım insallah hedefimize ulaşırızÜrünleri n11 den aldim aldığım firmadaki bayan 20 yıldır koçluk yapıyormuş o yardımcı oluyor takip ediyor
Inşallah insallah.bu süreçte destek şart bence.yasiniz kaç acaba ben 40 yaşımdayım kilo ölgünlerimizi söyleyelim birbirimize okutma motivasyon olur.kolayliklarAnladım canım insallah hedefimize ulaşırız
Tabiki cok iyi olur ben 25 yaşındayım dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum çoğu gitti azı kaldi ama o azıda gitmiyorum bi türlüInşallah insallah.bu süreçte destek şart bence.yasiniz kaç acaba ben 40 yaşımdayım kilo ölgünlerimizi söyleyelim birbirimize okutma motivasyon olur.kolayliklar
Çok gençsin hemen verirsin .bu yaşta kilonu farketmem guzel bak bana.Tabiki cok iyi olur ben 25 yaşındayım dogum kilolarımı vermeye çalışıyorum çoğu gitti azı kaldi ama o azıda gitmiyorum bi türlü
Ben cok fazla vermedim ama inceldim hissediyorumÇok gençsin hemen verirsin .bu yaşta kilonu farketmem guzel bak bana.
Bak bana 40 yaşımda uğraşıyorum hala.yemegi çok seviyorum.bakalim olacak mi .şu an çok farklı hissetmiyorum kendimi ama çarşamba gorecez.yazarim buradan.
Merhaba persembeden itibaren kullaniyor musunuz? Yorumunuzu merak ettim tadi nasil uygulamasi kolay mimerhaba bende sipariş ettim bugün elime ulaştı shake ve çayı ile başlıyorum. devam edip istediği kiloya ulaşan var mı kaç ay kullandınız yardımcı olurmusunuz
Merhaba persembeden itibaren kullaniyor musunuz? Yorumunuzu merak ettim tadi nasil uygulamasi kolay mi
Benim görüştüğüm saticida vanilya ve çikolatalı kalmis birer tane istedim ben de..Ben kullanirken hep diyet yemekleri yapmistim ekmei yememisdim genelde heo et yemwgi sebzeli yapmistim yanina bol salata yogurt cayi günde 6kez icmeniz gerek bol bol wc ye götürüyosa bilinki ödem ve yag atiyosunuz shake olarak ben capucino tercih etmistim en güzeli oydu kahveyide coks evdigimden icerken seve seve iciyordum
Bugünlerde hep bunu anlatma çabasındayım bende hangi diyeti bırakan geri almıyo ki ben onlarca diyeti denedm verdm aldm bundada alırım ama korumayı bu kez yapacagım insAllah 150kg yum yolum çok uzunama inanıyorumMerhabalaaaar,
Annem 100kg'ydu ve diyetisyenlerin "1 kibrit kutusu" ölçülerinden nefret eder haldeydi. 69 yaşında şeker hastası. Bir arkadaşından duyup hemen en yakın klübe gitmiş. İlk 21 günde 5,7kg verdi ama daha da muhteşemi şekeri de düştü. Tabi hemen ben de başladım. 66,7'den 58'e düşmek hedefim. 2 günlük kulanımımdan edindiğim izlenime göre 55'e inene kadar rahat kullanırım. İlk gün dayanamayıp tartıldım 200gr gitmiş
Sonrasında fazlasıyla kg aldım diyenlere bir sorum var. O kıyafetler dar gelmeye başladığında neden önlem almadınız??? Verdiğimden çok aldım cümlesi çok saçma geliyor. Dikkat etmedim, kendim saldım desinler açık açık. Bu tür ürünler sadece daha kısa zamanda bi şekle şemale dönmeye yarıyor. sonrası tabiki sağlıklı beslenmeyi ve bedenimizi öğrenip ona göre devam etmeyi gerektiriyo. Mesela normalde hiç su içmeyip çay-kahveye dadanan ben için iyi oldu. İlaç niyetine su içiyorum şimdi. Hem de litrelerce!!! Hedefim 2 ay sonunda kalan 11,5kg'yla ebediyen vedalaşmak.
Bende salı basladımMerhaba persembeden itibaren kullaniyor musunuz? Yorumunuzu merak ettim tadi nasil uygulamasi kolay mi
Merhaba persembeden itibaren kullaniyor musunuz? Yorumunuzu merak ettim tadi nasil uygulamasi kolay mi