Her zaman makyajlı kadınlar

La roche nin bb kremi mi iyi gelmez yagli ve normal cilde ben onun effaclar mavi jelini kullaniyorum,o guzel ama bende simdi missha ya bakcam :)

Valla keyfim ne derse onu yaparim bazen kirmizi bordo tonlarinda makyaj yaparim bazen hic yapmam.
Kontur yaptigim gunler olur hic umursamam kim ne demis nasil mutluysam oyle.
Su an bb krem bronzer far maskara bolca da aydinlatici var :)
Kime ne benim makyajimdan hos bulmayan mukemmel yuzune uygulamasin

Makyaj,kusur gizleme ve canlılık katmak olarak düşününce güzel..
Ama bazen biraz dikkatli bakıp düşününce komik geliyor bazı şeyler.Mesela insan doğasında olmayan bir yanak rengi toprak allık gibi.Ama yapan kendini iyi hissediyorsa kime ne tabi.

Makyaj yapmayınca da paspal hissetmiyorum.Arada nasıl bağ kuruldu onu da anlamadım ,kişisel bir deneyim heralde bu .. Genellemeyelim.

Ben de işe gideceksem ya da dışarı arkadaşlarımla veya eşimle çıkacaksam makyaj yaparım, yapmazsam çok özensiz hissederim. Bunun dışında bir arkadaşım bakkala giderken bile makyaj yapar, hatta sabah uyanınca "nasıl olsa ya dışarı çıkarım ya gelen giden olur, foto çekilir' düşüncesiyle sabah uyanır uyanmaz full makyajını yapardı, bu gerçekten itici bence.

Doğallık daha güzel bence gerekmedikçe yapma cildini bozma bence ünlülerin makyajsız halini gördün mü bambaşka olmuşlar resmen
Makyaj deyince instada vidyolar var japonlar bi çıkarıyo makyajı şok oluyosun bu ara makyaj gözüme batar oldu bu nedenle
Özel gün vs yap ama normalde bi ruj bi maskara sürebilirsin çpk gençsin cildini havasız bırakma bence

Ömrümde bir tek düğünümde fondoten allık ruj vs kullandım.onun dışında bazen far maskara ve göz kalemi kullanıyorum.Fazla makyajı hem zararlı hem doğallıktan uzak buluyorum.Size bi anımıda paylaşmak istiyorum bi aile dostumuz bi kız var daha evlenmedi 21 yasında falan bildim bileli hep makyajlı görüyordum birgün calıstıgım işyerime gelmişti makyajsız olarak hem tanıyamadım hemde korktum cildi cok kötü bir durumdaydı.Sürekli makyajlı gezmektem cildi cok kötü hale gelmiş.Sizede tavsiyem özellikle fontoden ve allık kullanımını bırakmanız onların daha cok zarar verdigini düşünüyorum.Gecen kendime bi bb fontoden aldım almaz olaydım bi sürdüm acayip cildimde bi agırlık hissettim sürmemle cıkarmam bir oldu.en iyisi doğal olmak.

Evet yaaaaa, o oncesi sonrasi videolari var ya bir acaip. hele ki, Uzakdogulu kadinlar Korelisi, Japonu bu iste uzman. Kiz kendine oyle bir makyaj yapiyor ki bambaska bir insana donusuyor!

Evet yaaaaa, o oncesi sonrasi videolari var ya bir acaip. hele ki, Uzakdogulu kadinlar Korelisi, Japonu bu iste uzman. Kiz kendine oyle bir makyaj yapiyor ki bambaska bir insana donusuyor!
Koreli deyince gözümün önüne bembeyaz tenli kadınlar geliyor, halbuki koreliler normalde moğol ya da orta asyalılar gibi buğday tenliymiş ben onları doğuştan yumurta gibi düşünüyordum erkekleri bile makyajlı

ya onlar yüzü ince göstermek için bantlıyorlar, burunlarına filan adını bilmediğim böyle plastik gibi bir şey koyuyorlar şekil versin diye. çıkarınca çok korkunç oluyor ve resmen dolandırıcılık. türkiyeye de yakında geleceğini düşünüyorum ben o modanın.

Hep takdir etmişimdir.Üşenmiyorlar arkadaş.Sabahın körü,cehennemin sıcağı demeden makyajlılar.
Söz vermiştim kendime başlıyorum diye makyaja.Yok yine yüzümü yıkayıp okula gidiyorum.

Şimdiye kadar tam makyaj yapmış (fondöten vs dahil) ve yakışmış bir tane kadın gördüm yakından. Gün ışığında özellikle yakından çok kötü görünüyor çoğu kişinin makyajı. Muhtemelen farkında değiller ki öyle geziyorlar. Cilt pürüzsüz olmayınca fondöten kötü görünüyor, bulanmış gibi. Makyaj malzemeleri kaliteli olmayınca da aynı şekilde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…