- 23 Ağustos 2012
- 49.445
- 229.051
ya onlar yüzü ince göstermek için bantlıyorlar, burunlarına filan adını bilmediğim böyle plastik gibi bir şey koyuyorlar şekil versin diye. çıkarınca çok korkunç oluyor ve resmen dolandırıcılık. türkiyeye de yakında geleceğini düşünüyorum ben o modanın.
Cildine yazık, o kadar kimyasalı hergün sürmeKızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Harbi öyleymiş bu nedir yahuuuu
herkes ne istiyorsa yapsin, ister ful makyaj ister nemlendiricisiz...ister ciplak ister carsafli ..herkes kendi istedigini yapsin. kimse sizi yargilayamaz ve ya szin endiselenmemeiniz gerekir abarttimmi diye,Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Hem zaman hem para kaybı. Üstelik sağlıksız. Bana itici geliyor. Öz-güven sahibi birinin bakkala giderken bile makyaj yapacağını düşünmüyorum. Ama bu benim düşüncem. Önemli olan sen nasıl düşünüyorsun. Memnun musun bu halinden ve neden bu kadar makyaj yapma ihtiyacı hissediyorsun.Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
asıl şuna baksana makyajı nasıl çıkarıyor resmen yüzünden bant burnundan kalıp söküyor
doktor bu ne
Bence yok :)Peki gerçekten kapatıcılık etkisi yaratan bir pudra var mı tavsiye edebileceğiniz? ( konudan kendime pay çıkarmaya çalışıyorum
yav güzel olmak için buna katlanılır mı konuşamazsın ki çenende bant var bi kere
sen gördün beni söyle bakiyim makyajsız nasılım??? yoksa estetik güzeli miyim
Kirpik liftingi yaptıran var mı?
ahaha kızım sen koreye gitsen taparlar sana:))
hele böyle bantlasan kendini ülkenin bir numarası olursun..
Iste kirpikleri rimelli gibi gösteriyor uzun gösteriyor kendi ana kirpigine yapiyorsun boyle boya moya sürüyorlar keratin suruyorlar birde dik dik ve dogal duruyor :)o ne ayol?
yeni yeni şeyler icat edip durmayın ben daha kalem çekmeyi beceremiyorum