Her zaman makyajlı kadınlar

Harbi öyleymiş bu nedir yahuuuu

Cildine yazık, o kadar kimyasalı hergün sürme en azından fondöten yerine bb krem kullansan. Bir de makyaj yapmaya alışınca insan doğal halini aynada görünce hastalıklı gibi geliyor kendine moraller bozuluyor. Sadece bir rimel bir ruj da gayet güzel olabilir. Yüzün çok kusurluysa bir de bb krem tarzı hafıf bişey ya da sadece bir kaç noktaya kapatıcı.

Benim makyajim sabah uyanır uyanmaz nişasta bal pirinç unu süt corek otu yagu karistiri yüzümde 15 dk tutarım bsorna Argan yağı ve biraz geçince mustela pişik kremi surerim cildim harika bebeksi olur bembeyaz öneririm :*

Kendinizi nasil iyi hissediosanız onu yapin bence. Bende hergün yapiyorum yapmadigimda eksik hissediyorum. Siz mutlu olduktan sonra itici bulani bulmayani hiç umursamayin derim :)

herkes ne istiyorsa yapsin, ister ful makyaj ister nemlendiricisiz...ister ciplak ister carsafli ..herkes kendi istedigini yapsin. kimse sizi yargilayamaz ve ya szin endiselenmemeiniz gerekir abarttimmi diye,

Hem zaman hem para kaybı. Üstelik sağlıksız. Bana itici geliyor. Öz-güven sahibi birinin bakkala giderken bile makyaj yapacağını düşünmüyorum. Ama bu benim düşüncem. Önemli olan sen nasıl düşünüyorsun. Memnun musun bu halinden ve neden bu kadar makyaj yapma ihtiyacı hissediyorsun.

Bir sıfır makyaj da benim. Bir ay önce evden çıktım, bir rimel bir de dudak kremi aldım yanıma. Ne allık ne morluk ne de oje...
Kafam rahat. Bence böyle de yeterince güzelim.
Fazla makyajı güzel bulmuyorum. Hele de senin gibi genç kızlarda. 20 yasindasin daha. Ne fondötene ihtiyacın var ne başka birşeye. Zaten cildin gencecik.
Böyle fondötenlerle cildine nefes aldırmazsan erkenden yaslanırsin.
Devamlı makyajlı olan insanlara bakış acıma gelince, herkes istediğini sürüp çıkmakta özgür. Ama benim etrafımda makyajina kremine çok düşkün kişiler genelde özgüven problemi olan kişiler. Bir sevgilim vardı mesela, her sivilcesini tanır, ona göre ayrı ayrı krem sürerdi, sabah akşam cilt bakım rutini vardı. Ufak ufak renklendirirdi cildini. Uzaktan bakınca metroseksuel erkek falan dersin belki ama ne zaman yüzüne uzun uzun baksam hemen rahatsız olur eliyle gayriihtiyari sivilcesini falan kapatirdi.

Göz kalemi ve rimel kullanırım. Kaşlarımı kaş kalemiyle hafifçe doldururum. Doğal bi allık ve ruj..

Peki gerçekten kapatıcılık etkisi yaratan bir pudra var mı tavsiye edebileceğiniz? ( konudan kendime pay çıkarmaya çalışıyorum
Bence yok :)
Peki ben size bisey sorcam gozalti kapatıcısı kullaniyor musunuz ben onsuz makyaji makyajdan saymam uzerine de pudra suruyorum dogrusunumu yapiyorum acaba :) oteki turlu cizgilesebiliyor

yav güzel olmak için buna katlanılır mı konuşamazsın ki çenende bant var bi kere

sen gördün beni söyle bakiyim makyajsız nasılım??? yoksa estetik güzeli miyim

ahaha kızım sen koreye gitsen taparlar sana:))
hele böyle bantlasan kendini ülkenin bir numarası olursun..

Makyajsız asla gezmem ama fondöten falan kullanmam... gözlerim her daim makyajlidir.. ve rujsuz da olmaz... ama fondöten kapatici allık falan filan bana göre değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…