Her zaman makyajlı kadınlar

Kimyasak peelingi en az gunes gordugumuz zamanlar olan kis mevsiminde yaptirmak en makulu
Ama kaliteli bi merkezde yaptirmalisiniz, aksi taktirde yuzunuzun yanmasi hic isten bile degil
Ama bence ciddi lekeleriniz yoksa ev tipi maskelerde gecistirin derim
Risk sonucta

Kaliteli ürünler kullanıyor ve eve girince hemen temizliyorsanız hiçbir şey olmaz.

Bence makyaj bir şeyleri kapatmak için değil ortaya çıkarmak için yapıldığında güzel. Mesela tertemiz bir cilde sürülen fondoten, allık nasıl güzel oluyor:))

Yürüyüşe, kahve içmeye, markete, alışverişe gidiyorsam yapmam. Ama iş yerime giderken, çok samimi olmadığım arkadaşlarla toplu buluşacaksak, eşimle dışarı çıkacasak ( pazar kahvaltısı hariç ) mutlaka yapıyorum ve o görüntü çok hoşuma gidiyor.

Nemlendirici
Güneş kremi
Orta kapatıcı fondoten
Bronz gibi pembişlik olmayan bir allık ya da kontür rengini allık gibi sürmek.
Aydınlatıcı
Kaşların taranması
Rimel
Lip balm ya da nude bir ruj.

Bu görüntüme bayılıyorum :))) hiçbir şey yok gibi ama her şey var :)))

Nemlendiricinin üstüne makyaj bazı sürüyorum hata mı bu cildim nemsiz

Yaptırırsam zaten doktor kontrolünde yaptırırım onu ya bir arkadaşım kuaförde yaptırdı kızın yüzünde devamlı çıkan 2 3 sivilce için yaptıralı çok zaman oldu hala lekeleri tam olarak geçmedi ben özellikle göz çevremde olan minik komedonlar rahatsız ediyor beni onlar için düşündüm de gözün o kadar yakınına yapılıyor mu o kimyasal peelingler bilmiyorum da gerçi.

Bende ruj sürmezsem soluk görünüyorum...
Günlük makyajı hafifletebilirsiniz fondöten yerine bb krem veya sadece sorunlu bölgeye kapatıcı sürebilir,far yerine göz kalemi dağıtarak pratikçe buğulu gözler elde edebilirsiniz. Bence far ve koyu tonlarda rujla yapılmış makyaj insanı çok makyajlı gösteriyor birinden birini tercih etmek daha doğal etki yaratıyor. Göze sadece rimel sürmek de fresh gösteriyor...

Makyaj yapan kadınlara özellikle becerebilen kadınlara imreniyorum.ruju yiyesim geliyor resmen. peeling yapılmış bir cilde bb krem çok güzel duruyor.makyaj malzemelerini de hastayım ama ben beceremiyorum ne yazık ki birde alışmadığım için bb krem bile sürsem Yüzümde bir katman varmış gibi hissediyorum rahat olamıyorum.ama bakımlı kadınların makyajı çok hoş duruyor.nasıl rahat ediyorsan öyle ol konu sahibi biz kadınlar her halimizle güzeliz :)

Makyaj yapmiyorum hic boyle daha rahat oluyorum.İnsanlar nasil rahatsa oyle olmali.

Fazla makyaj yaparak cildinizi çabuk yaşlandıyorsun üstelik ne kadar uzun ve boş sağlıksız uğraşı doğal asıl güzelliğinizi kapatıyorsunuz zamanla o kıymetsiz gördüğünüz doğal güzellikde mahvolup daha fazla bu boyalara dayanamayıp hava olup uçup gidiyor sonrasında istediğinizi sürün asla güzel olmuyorsunuz buda sizde aşırı korku hırs yapiyo ve dahada boya boya üzerine sürüp gidiyorsunuz yaş 40 olmadan sizi 50 -60 tahmin ediyorlar buda sizi depresyon hastası edebilir sevgi ve saygılarımla

Bende makyaj yapmanın vermiş olduğu alışkanlığa karşıyım..makyaj yapan kişi o makyaja alışıyor ve makyajsız kendini özgüvensiz hissediyor..kaşini gözünü beğenmiyor.bu oluşturduğu etkiden dolayı sürekli yapılan makyaja karşıyım.birde makyaj yapmak çok tatlı ama sonra onu çıkarmak zorunda olmak çok acı :) bildiğin işkence

Bende önceden makyaj yapmadan bakkala bile gitmeyenlerdendim evlenip coluk cocuga karışınca makyajı sadece özel günlerde yapanlara katıldım o yüzden fazla düşünme nasıl rahat ediyorsan öyle yap kaliteli ve kişiye özel ürünler kullanďığın müddet bi sey olmaz

Kirpiklerim de saçlarım gibi sapsarı.. Hele bir rimelsiz odadan çıkayım 27 yıllık anam bile hasta mısın nen var kuzum deyip ortalığı velveleye veriyor. Hastanelik olsam hemşireler bile acıyıp azcık rimel sürelim şuna derler o derece ciddi durum. Sarı kirpik çok kötü.
Onun dışında ısrarla kullandığım onsuz olmaz dediğim bir ürünüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…