- 6 Şubat 2018
- 11.201
- 14.568
Fondoten şimdilik zarar vermemiş :)
Bence günlük kullanmayı bırak. Onun yerine cildine güzel bakıp doğalında bırakmaya çalış.
Hele henüz Doğum da yapmadıysan daha çok yolun başındasın...
Hormonlar ve yaş cildi çok çok değiştiriyor.
27 yaşımda ilk doğumu yaptım. Hiç bir zaman kuruluk problemi yaşamadığım cildim hamileliğimden beri kendi haline bırakırsam pul pul dökülecek kadar kuruyor...
Bence günlük kullanmayı bırak. Onun yerine cildine güzel bakıp doğalında bırakmaya çalış.
27 yaşımda ilk doğumu yaptım. Hiç bir zaman kuruluk problemi yaşamadığım cildim hamileliğimden beri kendi haline bırakırsam pul pul dökülecek kadar kuruyor...
yok tedavi gibi degil, cirkin gozukmemek adina, tedavisi zaman, daha bu ay ise basladim da biraz stres var haliyle.
ama benim cildim hic kozmetik kaldirmadigi icin cekiniyorum.
Kryolan çok kapatıcıdır aslında. Ama ciltte farklı tabi size ester daha uygun olabilir.Ben kryolan i begenmiyorum mesela,biraz ince o. Ben gundelik estee lauder double wear kullaniyorum
Bu da profosyonel bir kapati aslinda. Dedigin dogru ama gozalti ve ten arasinda fark oluyor fondoten surmeyince
İyi etkisi yok mu hiç hamileliğin cilt üzerinde :)var demeni bekliyorum
Bende hiç makyaj yapmam özel günler hariç yapmacık olduğunu düşünüyorum yani doğal güzellik her zaman ayrıcalıktırKızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Aynen
Bence cilt bakim urunleri kremler falan tiri viri genel olarak
Saglikli cilt icin
Somon, avokado gibi yagli besinler tuketmek
Bol su icmek
Badem, ceviz gibi kuruyemisler yemek
Duzgun ve dengeli beslenmek
Spor yapmak cok onemli.
Dehidre olmamak icin ben su da iciyorum, hindistan cevizi suyu da iciyorum mesela beni cok ferahlatiyor. Yazin asla sekerli limonata vb seyler icmem, hindistan cevizi suyu, kup kup dilimlenmis meyve, buz, limon ve misket limon dilimlerinden olusan kendi icecegimi hazirlarim:)
Hamilelik bence insanin munasip yerlerine koyuyor afedersiniz. Cilt ayri dagitiyor, vusut ayri dagitiyor, saclar dokuluyor, kemikler zayifliyor, kalsiyum deposu bitiyor, uykusuzluk cabasi, bir de hormonlari var....anneler cennetlik gercekten.
Ben de far haric sizin kullandiklarinizi kullaniyorum. Bence itici durmuyor, hatta hos duruyor guzel yapildiktan sonra. Fondoten, göz kalemi, rimel bunlari kullaniyorum. Aliskanlik haline gelmis ben de. Makyaj yapmayinca hastamisin diye soruyorlar. Yaptikca yapasi geliyo insanin. Aslinda makyaj guzel yapildiktan sonra itici durmaz. Yapilisina gore. Mesela esmer biri cok acik tonlarda fondoten kullanirsa itici duruyor. Eskiden kpss kursunda bi arkadas vardi. Bu arkadas her gun ama her gun porselen makyaj yapardi. Abartmiyorum bildigimiz porselen makyaj hani gelinlere yapilan veya cok ozel gunlerde yapilan :)) ama tam kuafor gibi yapardi, cok ta yakistirirdi. dersler de tam 8 bucukta baslardi. Kız makyaj yapmak icin 6 da kalktigini soylemisti. :))
+1Yapmasi guzel de temizlesi tam bir iskence. Sadece bu yuzden gunluk hayatimda makyaj yapmayi tercih etmiyorum.
Makyaj yapana da kotu gozle bakmam ama boya badana seklinde olunca itici oluyor bilin istedim.
Cc krem=fondöten miValla kişisel fikrimi söylüyorum. Onlar krem değil fondöten.
Reklamlar satış stratejileri krem üzerine ve insanları kesinlikle kandırıyorlar.
Ben üni de okurken çalıştım bu alanda asla insanları kandırarak hiç bir ürünü övmedim, satmadım.
Sürmek zorundaysanız olabildiğince kısa tutun yüzünüzde. Cildinizi güzel yıkayıp temizleyin ardından "doğal maden suyu" ile yüzünüzü yıkayıp kurulamayın kesinlikle yüzünüzde kurusun. O cildinizde farkı daha ilk kullanımda göreceksiniz. Sonra gerek görürseniz hafif bı nemlendirici kullanın.