Her zaman makyajlı kadınlar

Gercekten mi? Şaşırdım şuanda,bende kuruluk problemi yasamiyorum cunku ,bazi asiri soğuk kış günleri hariç. Cildim yağlı,Yağlı cilt gec yaşlanır derler ona guveniyorum sanırım . Yok dogum yapmadım henüz :) tırstım suan. Ben en iyisi bb krem bakayım hani bitkisel olanlar oluyor ya ama güzel kapatmiyorlar sanki yaaaaa . Kafam karıştı
Ama herkes diyor cilt yaslanir kırışır fondoten için

İyi etkisi yok mu hiç hamileliğin cilt üzerinde :)var demeni bekliyorum

yok tedavi gibi degil, cirkin gozukmemek adina, tedavisi zaman, daha bu ay ise basladim da biraz stres var haliyle.
ama benim cildim hic kozmetik kaldirmadigi icin cekiniyorum.

Olur olur :) bende abartılı degil aslında ama gözeneklerim geniş diye kullanıyorum.
Missha nın bb kremlerine bakabilirsin eğer ten rengine uyuyorsa. İnternetten tester gönderiyorlardı, hala yapıyor mu bilmiyorum.
Ben uyduramadım kendime o markayı ama kullananlar memnun genelde :)
La Roche kullanıyorum ben. 10 tane falan denedikten sonra rengi düzgün duran bu oldu.
Ama cildim kuru. Normal yada yağlı ciltte felaketle sonuçlanır büyük ihtimal :)

her yeni cikan profesyonel makyaj teknigini ogrenmeyi kendime mecbur kiliyor gibi biseyim. baking dediler yaptik, countour dediler babasini ogrendik, blending zaten ikinci adim.
ay cok seviyorum makyaji. her gun tam takirimdir. az kaldi mua olcam o derece yani hahah.
yap tabi bosver yaa sali solu. onlarda yapsin sen onlerine mi duruyosun. senin doktugun para ayrica ayirdigin vakit kimin, senin. e kime ne ozaman.

Ben kryolan i begenmiyorum mesela,biraz ince o. Ben gundelik estee lauder double wear kullaniyorum
Bu da profosyonel bir kapati aslinda. Dedigin dogru ama gozalti ve ten arasinda fark oluyor fondoten surmeyince
Kryolan çok kapatıcıdır aslında. Ama ciltte farklı tabi size ester daha uygun olabilir.
Kullanmak zorunda iseniz cildinizi yıkandıktan sonra " doğal maden suyu " ile yıkayın, cildinizi kurulamayin. Cildinizde kuruduktan sonra gerek görürseniz hafif bı nemlendirici kullanın.

Aynen
Bence cilt bakim urunleri kremler falan tiri viri genel olarak

Saglikli cilt icin

Somon, avokado gibi yagli besinler tuketmek
Bol su icmek
Badem, ceviz gibi kuruyemisler yemek
Duzgun ve dengeli beslenmek
Spor yapmak cok onemli.

Dehidre olmamak icin ben su da iciyorum, hindistan cevizi suyu da iciyorum mesela beni cok ferahlatiyor. Yazin asla sekerli limonata vb seyler icmem, hindistan cevizi suyu, kup kup dilimlenmis meyve, buz, limon ve misket limon dilimlerinden olusan kendi icecegimi hazirlarim:)

Hamilelik bence insanin munasip yerlerine koyuyor afedersiniz. Cilt ayri dagitiyor, vusut ayri dagitiyor, saclar dokuluyor, kemikler zayifliyor, kalsiyum deposu bitiyor, uykusuzluk cabasi, bir de hormonlari var....anneler cennetlik gercekten.

Makyajsiz bakkala ekmek almaya bile gitmem.
Diyeyim, gerisini siz anlayin

( makyajsiz derken full makyaj degil ama tek bir kalem cekmeden bakkala bile gitmem)

İyi etkisi yok mu hiç hamileliğin cilt üzerinde :)var demeni bekliyorum

Cilt felaketle sonuçlandı ama
Saçlarımda oldu :)
Herkesin dökülür, Benim dökülmesi durdu.
Bir de dalgalı saçlarım, saç şeklim duzgunlesti. Elektriklenme olmuyor, dalgaları da şekil vermişsin gibi kendiliğinden güzel.
Gizemini bende çözemedim :)

Ben de far haric sizin kullandiklarinizi kullaniyorum. Bence itici durmuyor, hatta hos duruyor guzel yapildiktan sonra. Fondoten, göz kalemi, rimel bunlari kullaniyorum. Aliskanlik haline gelmis ben de. Makyaj yapmayinca hastamisin diye soruyorlar. Yaptikca yapasi geliyo insanin. Aslinda makyaj guzel yapildiktan sonra itici durmaz. Yapilisina gore. Mesela esmer biri cok acik tonlarda fondoten kullanirsa itici duruyor. Eskiden kpss kursunda bi arkadas vardi. Bu arkadas her gun ama her gun porselen makyaj yapardi. Abartmiyorum bildigimiz porselen makyaj hani gelinlere yapilan veya cok ozel gunlerde yapilan :)) ama tam kuafor gibi yapardi, cok ta yakistirirdi. dersler de tam 8 bucukta baslardi. Kız makyaj yapmak icin 6 da kalktigini soylemisti. :))

Bende hiç makyaj yapmam özel günler hariç yapmacık olduğunu düşünüyorum yani doğal güzellik her zaman ayrıcalıktır

Ah bana da bir hazırlasan, güzel geldi şöyle okuyunca bile :)
Hamilelikte çatlak için susam yağı kullandım, hiç çatlağım Yok :) bir onu kurtardım sanırım, tüylenme de yapmıyor.
Saçım için Hindistan cevizi yağı kullanıyorum. Ama beslenme olarak gerçekten felaketim
Şu Smoothie hazırlayabileceğim bızzzzt lardan aldım bir tane de biraz onunla öğünleri düzenledim
Sanırım tek iyi yaptığım şey günde 3 lt su içiyor olmak.
Dikkat ettiğimde kesinlikle fark ediyor.
Şeker, paketli gıda va hayatımdan çıkarıp antioksidan içeriği yüksek şeylerle beslendiğimde ten kokumun bile değiştiğini düşünüyorum :)

Ben de makyajsız gezmeyenlerdenim kendimi iyi hissediyorum . Genetik göz altı morluklarım var mecburiyet gibi bir şey birazda . Ben abartı olmadıkça günlük makyajı gerekli bulanlardanım daha sağlıklı daha parlak görünmek adına . Bu benim düşüncem elbette. Ama kendimi çok iyi tanıyorum artık hangi fondoten hangi cc hangi bb hangi rimel hangi allık cildimi yormaz yıpratmaz çıkartıcılar velhasıl öyle. 24 yaşındayım ama bu konuda çok fazla bilgim oluştu

Yapmasi guzel de temizlesi tam bir iskence. Sadece bu yuzden gunluk hayatimda makyaj yapmayi tercih etmiyorum.

Makyaj yapana da kotu gozle bakmam ama boya badana seklinde olunca itici oluyor bilin istedim.
+1
Ben makyajı çok beğeniyorum, bazısı mükemmel yakıştırıyor. Kendim de özel günlerde, gezmelerde filan yaparım hopşuma gider ama temizlemesi eziyet. Hele o maskarayı çıkarmak. Offf.. İşe gelirken bi gözaltı ruj allık o kadar. Bugün onu yapmayı da unutmuşum makyajsızım Bir de 20 yaş altı kızlarda acayip itici duruyor bence makyaj hiç yakıştırmıyorum. Zaten ciltleri ışıl ışıl tertemiz diri. kendiliğinden parlıyor. Allahım o kuyruklu eyeliner lar, o çerçeveli vıcık vıcık rujlar, takma kirpik gibi görünen tuhaf rimel (30 kez geçiyolardır üstünden). Bide palyaço gibi allıklar. Yazık acıyorum cidden

Her gün fondöten mi sürülür ?
Cildinize bu kadar hoyrat davranırsanız, 40 yaşına gelince de fondöten sürmeden dışarı çıkamayacak hale gelirsiniz.

Sadece eyeliner+ruj
Çok beyaz tenliyim,ölü sanmasinlar diye kullaniyorum.

Tamam kusurlarını örtmek için teninle uyumlu fondoten yap ama allık yapma.kalem yada ten rengi far yap ama rimel sürme.rujun çok açik renkte olsun güzel durur.allık rimel koyu ruj badana gibi gösterir abartı itici durur

Cc krem=fondöten mi
Soğudum simdi iyi mi....
Peki renkli güneş kreminde ki de mi fondöten?

Fondöten olmadıkça abartı olmaz. Fondöten benim için sadece evlenirken gelin makyajı için sürülecek bir şey Benim de her zaman fix makyajım vardır: Kapatıcı, ten rengi far, maskara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…