Her zaman makyajlı kadınlar

Fridagibi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2018
288
158
Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.

Eskiden bende makyajsız çıkmayanlardandım şimdi çok zorda kalmadıkça makyaj yapmıyorum.
27 yaşındayım..
Çok rahatsız oluyorum sanki suratımda bir kalıp var onunla geziyormuş gibi hissediyorum.
Mecburen yapsam bile eve gelir gelmez hemen siliyorum.
Doğal görünümler çok daha ilgimi çekmeye başladı. Özellikle doğal saç renkleri çok hoşuma gidiyor.

makyaj fikirden ziyade cilt.için ihtiyac duyulmayan bir durum.
cildiniz size sıkıntı çıkarabilir.
bir de kendi fikrim dogallıgın modası hiç bitmez
Kesinlikle ama problemli bir cildim var zaten. Bazen başlıyorum sadece kusurları örteyim diyorum ondan sonra yine aynı makyaj biri olmayınca bile eksik hissediyorum

Doğallık her zaman güzeldir.

Ben makyajsiz olmayi da cok seviyorum makyaj yapmaya da makyajli gezmeye de bayiliyorum.
Kişi kendini nasil hissediyorsa oyle olmali, ben makyajli da makyajsiz da guzel hissediyorum
Ama her seyin bir ortami var, makyajsiz girilmeyecek ortamlar var bana kalirsa. Bi rimel bi allik surulup canlanmak gereken anlar var, insanin karsisindakine de saygi bence bu.

Kim kendisini nasıl rahat,mutlu hissediyorsa öyle gezsin.bende pek makyaj yapmam.bir rimel bir Ruj.enerjiniz varsa kendinize böyle özen göstermeye ne mutlu sizeilerde sadeleşeceğiniz günler gelecektir.
Kesinliklee ben de öyle düşünüyorum yapmaya zamanımın olmadığı zamanlar olacak mutlaka o zamanlar inadına :)

. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :)

Cok degil mi?
Gunluk ya goz ya dudak makyaji derim, hem far hem ruj olmaz cok boyali bir goruntu olusturuyor.
Yasin genc, cildine yazik fondoten cilde nefes aldirmiyor. Bence gerek yok. Ben 30um, fondoten kullanmam sadece Bobby Brown kapatici pudra surerim. Bazen de glow drop kullanirim. Gunluk de rimel + ruj takilirim.

Gerek yok bence bu kadar boyanmaya, hem de pek hos bir goruntu olusturmuyor.

Ben bakımlı olma taraftarıyım.Makyaj her zaman temiz, özenli görünmeli varla yok arasında Avrupai tonlarda olmalı diye düşünüyorum.
Yaşlanınca zaten sıfır makyaj olacağız..

Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle takılın. Başka bir şeye takılmayın. Bu makyaj işi tamamen hoşlanmak mutlu olmakla alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…