Ben de kendimi çok daha iyi hissediyorum böyle ama bazen de insanların bakışı rahatsız ediyorbende 0 makyaj gezenlerdenim böyle kendimi cok iyi hissediyorum
Boya badanadan kastınız ne pekiYapmasi guzel de temizlesi tam bir iskence. Sadece bu yuzden gunluk hayatimda makyaj yapmayi tercih etmiyorum.
Makyaj yapana da kotu gozle bakmam ama boya badana seklinde olunca itici oluyor bilin istedim.
Kesinlikle ama problemli bir cildim var zaten. Bazen başlıyorum sadece kusurları örteyim diyorum ondan sonra yine aynı makyaj biri olmayınca bile eksik hissediyorummakyaj fikirden ziyade cilt.için ihtiyac duyulmayan bir durum.
cildiniz size sıkıntı çıkarabilir.
bir de kendi fikrim dogallıgın modası hiç bitmez
Doğallık her zaman güzeldir.Eskiden bende makyajsız çıkmayanlardandım şimdi çok zorda kalmadıkça makyaj yapmıyorum.
27 yaşındayım..
Çok rahatsız oluyorum sanki suratımda bir kalıp var onunla geziyormuş gibi hissediyorum.
Mecburen yapsam bile eve gelir gelmez hemen siliyorum.
Doğal görünümler çok daha ilgimi çekmeye başladı. Özellikle doğal saç renkleri çok hoşuma gidiyor.
Kesinliklee ben de öyle düşünüyorum yapmaya zamanımın olmadığı zamanlar olacak mutlaka o zamanlar inadına :)Kim kendisini nasıl rahat,mutlu hissediyorsa öyle gezsin.bende pek makyaj yapmam.bir rimel bir Ruj.enerjiniz varsa kendinize böyle özen göstermeye ne mutlu sizeilerde sadeleşeceğiniz günler gelecektir.
Bikaç yıldır özellikle dogal tonlar makyajsızmıs gibi makyajlar cok moda :)bu sene makyajsızlık moda
hangi kusur sentetik den daha kötü olabilir.Kesinlikle ama problemli bir cildim var zaten. Bazen başlıyorum sadece kusurları örteyim diyorum ondan sonra yine aynı makyaj biri olmayınca bile eksik hissediyorum
. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :)
Ben bakımlı olma taraftarıyım.Makyaj her zaman temiz, özenli görünmeli varla yok arasında Avrupai tonlarda olmalı diye düşünüyorum.Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle takılın. Başka bir şeye takılmayın. Bu makyaj işi tamamen hoşlanmak mutlu olmakla alakalı.Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.