- 7 Ekim 2013
- 3.622
- 13.480
- 34
Ben bu ara araştırıyorum çok hoşuma gıdıyor hem ipek kirpik yapmacıklıgı olmuyor hem kirpiklere zarar vermıyorKirpik liftingi yaptıran var mı?
Siz bu pas geçeceksiniz mevzusunu çok yanlış anlamışsınız.Hem yaşınıza hem de gece dışarıya çıkmadığınız sürece gündüz için abartılı makyajınız. Fondöten tamam, ama hem allık hem far olmaz hem rimel hem ruj olmaz. Gece çıkarken bile dudağı vurgulayacaksanız gözü pas geçeceksiniz gözü belirginleştirirseniz dudak renksiz olacak. Hepsi birden vurgulanınca kusura bakmayın güzel değil boya kutusuna düşmüş gibi görünürsünüz
Nude makyajı biliyorum ama günlük ortamlarda cilde bu kadar yükleme neden yapılır anlayamıyorumSiz bu pas geçeceksiniz mevzusunu çok yanlış anlamışsınız.
Aksine, makyaj bütünüyle yapılır.
Ama seçilen malzemeler nude tonlarında olmalıdır.
Yani göze renkli bir makyaj ise, dudak nötr bırakılmalı ya da canlı bir ruj var ise göz kapatıcı ve nude bir far ve rimelle desteklenmelidir.
Yani nomakeup makeup olmalıdır gündüz için.
Far var, far var.
Gayet ten rengi, göz kapağına sadece ışık veren şeyler de far, lacivert simli far da var.
Önemli olan malzeme ve gece gündüz farkıdır burada.
Gerçek bir makyajdan bahsediyorsak, kapatıcı allık, rimel, far, ruj, highlight ve transparan pudralama zaten olmalıdır.
Her gün mü yağlar ve pişik kremi yormaz mı cildi kuru mu cildin ben yapsam bunu yağ küpüne düşmüş gibi olurdum hem pirinç unu hem nişasta aynı amaçla kullanılıyor bu popüler maske tariflerinde ikisi birden nasıl olur bilemedimBenim makyajim sabah uyanır uyanmaz nişasta bal pirinç unu süt corek otu yagu karistiri yüzümde 15 dk tutarım bsorna Argan yağı ve biraz geçince mustela pişik kremi surerim cildim harika bebeksi olur bembeyaz öneririm :*
Erkekler çok makyajdan hoşlanmıyor.doğal seviyorlar bence.benim makyajım çok hafif pudra göz üzerine kalem ince bi şekilde.birde dudak nemlendiricisi.Makyajli bakimli kadinlara bayiliyorum keske bende oyle olabilsem, bir erkek mutlaka bakimli hos gorunen kadini secer...
İpek kirpikten memnunmusun canım bana özelden fotoğraf yollar mısın.bende düşünüyorum.22 yaşındayım yüzüme en son lise mezuniyetimde fondöten sürdüm sanırım.
makyaj yapmaya üşeniyorum ve gerek duymuyorum açıkçası. ipek kirpik yaptırdım artık rimel bile kullanmıyorum. dudağımın kendi rengine çok yakın bir ruj kullanıyorum günlük bu kadar. ama bu bakımsız olduğum anlamına gelmiyor tabi ki.
gece dışarı çıkarken genelde göz makyajı yaparım değilse uğraşamam.
makyajlı kadınlara da her kadına baktığım gibi bakıyorum, çok abartılı olmadığı sürece dikkatimi bile çekmiyor. sadece yüzünde leke değil de atıyorum sivilce, yağ bezesi gibi pütür pütür şeyler olan hanımların fondöten sürdüğünü görünce keşke yapmasalar diyorum hem kötü görünüyor hem de daha büyük zarar veriyor.
Benim denediğim pudralarda hiçbir kapatıcılık etkisi göremedim, o yüzden genelde makyajı sabitlemek için kullanıyorum pudrayı.Bence yok :)
Peki ben size bisey sorcam gozalti kapatıcısı kullaniyor musunuz ben onsuz makyaji makyajdan saymam uzerine de pudra suruyorum dogrusunumu yapiyorum acaba :) oteki turlu cizgilesebiliyor