- 4 Mayıs 2011
- 24.321
- 45.716
Genelde onu tavsiye ediyorlar gunluk kullanim icin,ama onlarin kapaticiligi az bence. Natural duruyor. Kalitelisini almak lazim
Ablamda acayip farketti. O'da 42 yaşında, eskiden lekesi vardı, hiç leke falan kalmadı sigarayı bıraktıktan sonra. Ama cildi benden hala daha güzel lekesiz, kırışıksız ve yasını da hiç göstermiyor, ponçik ponçik dolanıyor ortalarda.:)
Genelde onu tavsiye ediyorlar gunluk kullanim icin,ama onlarin kapaticiligi az bence. Natural duruyor. Kalitelisini almak lazim
Daha bi dur bakalım 26 gencecik :)
Amaç zaten naturel durması
Evet duruşu güzel ama,dogal duran ve iyi kapatan fondotenler de var. Maske gibi durmayanAmaç zaten naturel durması
Korkutmaaa beniiiiiDaha bi dur bakalım 26 gencecik :)
Gözenek kapanıyor cnm, günlük hayatta gerek yok cildinize yazık.Neden gunluk hayatta fondoten kullanmayalim?
Oynama canim ya. Bende uzun sure roaccutane kullandim istenilen cild e ulastim bendede kaldi delik ve evet onlar kapanmiyor. Onun bir cozumu var sanırım zaten belli olmuyor biri dibine girmezse :)benim sivilce izlerini bol bol oynadığım için fondoten bile kapatmıyor zaten
ben de hic bir sey kullanmiyorum ama bu ara is stresinden cildim de bozulmaya basladi,
bu cc kremleri bakim kremi gibi gunluk kullanmak dogru mudur?
Ben kryolan i begenmiyorum mesela,biraz ince o. Ben gundelik estee lauder double wear kullaniyorumGözenek kapanıyor cnm, günlük hayatta gerek yok cildinize yazık.
Kryolan fondöteni günlük makyajda kullananlar var inanılır gibi değil.
Cildinizde sizi rahatsız edecek bı durum yoksa kullanmayın derim.
Mesela şeftali tonu allığı elmacık kemikleri üstünden şakaklara çekerek sürün, fondötenden daha etkili bı görünüşünüz olur.
Biraz kalitesine biraz da senin cildine bağlı, güneş koruyucu etkisi olanları bile bar böyle bakarsan.
Ama tedavi amaçlı etkisi olacağını sanmıyorum, sadece ‘daha sağlıklı’ bir miktar kapatıcılık ve nemlendirici beklentisi daha gerçekçi geliyor bana :)
delik falan yok çok şükürde böyle koyu kahve lekeler kaldı işte çene bölgemde sadeceOynama canim ya. Bende uzun sure roaccutane kullandim istenilen cild e ulastim bendede kaldi delik ve evet onlar kapanmiyor. Onun bir cozumu var sanırım zaten belli olmuyor biri dibine girmezse :)
Korkutmaaa beniiiiiaslinda gözaltı olayi icin de erken olabilir 25 üstü diyorlar ondan basladim ona da :)
Onlar icin bi guzellik uzmaniyla gorussene belkino gunes lekesidir eminmisin sivilcelerle oynadin diye oldugunadelik falan yok çok şükürde böyle koyu kahve lekeler kaldı işte çene bölgemde sadece
Fondoten şimdilik zarar vermemiş :)
Bence günlük kullanmayı bırak. Onun yerine cildine güzel bakıp doğalında bırakmaya çalış.
Hele henüz Doğum da yapmadıysan daha çok yolun başındasın...
Hormonlar ve yaş cildi çok çok değiştiriyor.
27 yaşımda ilk doğumu yaptım. Hiç bir zaman kuruluk problemi yaşamadığım cildim hamileliğimden beri kendi haline bırakırsam pul pul dökülecek kadar kuruyor...
Rengarenk farlar, kat kat kapatıcı fondöten, yok kontür vsvs deli gibi panda gözler oluşturan göz kalemleri, dudaklarım büyük görünsün diye yarım cm dışarıdan sürülen cırtlak rujlar olmadığı sürece bence hoş, seviyorsanız yapın kime ne?Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Valla kişisel fikrimi söylüyorum. Onlar krem değil fondöten.BB ve CC kremlerde durumlar nedir? yani kullanılabilir mi günlük