Her zaman makyajlı kadınlar

Ben cc krem kullanırım
Onu da bu yaz suremedim dogru duzgun antalyanın sıcağında... rimel kalem ve bu ara aydınlatıcı ilgimi cekiyor

Ama en sade makyajim rimel ve niveanin ten rengi dudak balmı

Kisiden kisiye degisiyor işte. Bazilari şanslı, genetik en onemli faktor. Ben de sigara kullaniyorum ama daha 25 yasimdayim... 40 olunca sansli olur muyum acaba bilmiyorum. Nolur olayim :'))))

Göz kalemi ve dipliner olmadan değil bakkala banyoya bile gitmiyorum. Hepsi yedekli. Acil durumda kullanılacak çantaya bile koyacak kadar şuursuzum bu konuda.

Ama bahsettiğiniz makyaj günlük için biraz ağır değil mi. Her gün tüm ürünleri kullanmak cildi yorar. Gerçi öyle mutluysanız daha doğal ürünler tercih edip aynı etkiyi alabilirsiniz.

Neden gunluk hayatta fondoten kullanmayalim?
Gözenek kapanıyor cnm, günlük hayatta gerek yok cildinize yazık.
Kryolan fondöteni günlük makyajda kullananlar var inanılır gibi değil.
Cildinizde sizi rahatsız edecek bı durum yoksa kullanmayın derim.
Mesela şeftali tonu allığı elmacık kemikleri üstünden şakaklara çekerek sürün, fondötenden daha etkili bı görünüşünüz olur.

benim sivilce izlerini bol bol oynadığım için fondoten bile kapatmıyor zaten
Oynama canim ya. Bende uzun sure roaccutane kullandim istenilen cild e ulastim bendede kaldi delik ve evet onlar kapanmiyor. Onun bir cozumu var sanırım zaten belli olmuyor biri dibine girmezse :)

ben de hic bir sey kullanmiyorum ama bu ara is stresinden cildim de bozulmaya basladi,
bu cc kremleri bakim kremi gibi gunluk kullanmak dogru mudur?

Biraz kalitesine biraz da senin cildine bağlı, güneş koruyucu etkisi olanları bile bar böyle bakarsan.
Ama tedavi amaçlı etkisi olacağını sanmıyorum, sadece ‘daha sağlıklı’ bir miktar kapatıcılık ve nemlendirici beklentisi daha gerçekçi geliyor bana :)

Ben kryolan i begenmiyorum mesela,biraz ince o. Ben gundelik estee lauder double wear kullaniyorum
Bu da profosyonel bir kapati aslinda. Dedigin dogru ama gozalti ve ten arasinda fark oluyor fondoten surmeyince

yok tedavi gibi degil, cirkin gozukmemek adina, tedavisi zaman, daha bu ay ise basladim da biraz stres var haliyle.
ama benim cildim hic kozmetik kaldirmadigi icin cekiniyorum.

Oynama canim ya. Bende uzun sure roaccutane kullandim istenilen cild e ulastim bendede kaldi delik ve evet onlar kapanmiyor. Onun bir cozumu var sanırım zaten belli olmuyor biri dibine girmezse :)
delik falan yok çok şükürde böyle koyu kahve lekeler kaldı işte çene bölgemde sadece

Korkutmaaa beniiiii aslinda gözaltı olayi icin de erken olabilir 25 üstü diyorlar ondan basladim ona da :)

Fondoten şimdilik zarar vermemiş :)
Bence günlük kullanmayı bırak. Onun yerine cildine güzel bakıp doğalında bırakmaya çalış.
Hele henüz Doğum da yapmadıysan daha çok yolun başındasın...
Hormonlar ve yaş cildi çok çok değiştiriyor.
27 yaşımda ilk doğumu yaptım. Hiç bir zaman kuruluk problemi yaşamadığım cildim hamileliğimden beri kendi haline bırakırsam pul pul dökülecek kadar kuruyor...

ahaha ben bunu test etmek icin 6 gun sacimi yikamadim, acaba ne zaman yaglanacak diye, ve hala kuruydu, bir bulusmam vardi mecbur yikadim deneyime devam edemedim.

Rengarenk farlar, kat kat kapatıcı fondöten, yok kontür vsvs deli gibi panda gözler oluşturan göz kalemleri, dudaklarım büyük görünsün diye yarım cm dışarıdan sürülen cırtlak rujlar olmadığı sürece bence hoş, seviyorsanız yapın kime ne?

BB ve CC kremlerde durumlar nedir? yani kullanılabilir mi günlük
Valla kişisel fikrimi söylüyorum. Onlar krem değil fondöten.
Reklamlar satış stratejileri krem üzerine ve insanları kesinlikle kandırıyorlar.
Ben üni de okurken çalıştım bu alanda asla insanları kandırarak hiç bir ürünü övmedim, satmadım.
Sürmek zorundaysanız olabildiğince kısa tutun yüzünüzde. Cildinizi güzel yıkayıp temizleyin ardından "doğal maden suyu" ile yüzünüzü yıkayıp kurulamayın kesinlikle yüzünüzde kurusun. O cildinizde farkı daha ilk kullanımda göreceksiniz. Sonra gerek görürseniz hafif bı nemlendirici kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…