Çok güzel makyaj yapan kadınlar var, makyaj yapmamış gibi yapılan makyajlar bence süper. 30uma kadar hiç bir şey yapmadım öyle süper cildim de yok. Cilt genetiği iyi olan genelde ne yaparsa yapsın yine cildi güzel oluyor eğer sigara içmiyorsa. Ben kendim yüzde en çok allık ve ruj seviyorum, doğal ve sağlıklı gösteriyor bence ( renkler önemli).
Benim cildimde kapatılacak bişey yok,t bölgemde parlama oluyor onu engellemek için kullanıyorum. Düzenli cilt bakımı yaptırıyorım. Jane iredale marka kullanıyorum cildime sürdüğüm ürünleri. Göz vedudak için mac kullanıyorum.Peki gerçekten kapatıcılık etkisi yaratan bir pudra var mı tavsiye edebileceğiniz? ( konudan kendime pay çıkarmaya çalışıyorum
Kendine bakmanın kötü bı yanı olmaz.Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Neden gunluk hayatta fondoten kullanmayalim?Kendine bakmanın kötü bı yanı olmaz.
Profesyonel makyaj yapan birisi olarak günlük hayatta fondöten kullanma kesinlikle.
Bunu soracak kadar saf mısin safsarışın ciddenNeden gunluk hayatta fondoten kullanmayalim?
BB ve CC kremlerde durumlar nedir? yani kullanılabilir mi günlükKendine bakmanın kötü bı yanı olmaz.
Profesyonel makyaj yapan birisi olarak günlük hayatta fondöten kullanma kesinlikle.
Hahahhahahaha iste ben buna inanmiyorum ondan, mesela ben surekli kullaniyorum,ama gece jelle yikayip falan gunluk temizligini yapınca sorun olmaz diye düşünüyorum yani bende olmadi?. Bunun arkasindan gece kremi,ve gözaltı kremi ve nemlendirici seansi da var.. Elim sudan çıkmıyor ya.Bunu soracak kadar saf mısin safsarışın ciddencilt havasız kaliyor gözenekleri tıkıyor vb
Sana birşey olmadi derken yaşın kaçtıHahahhahahaha iste ben buna inanmiyorum ondan, mesela ben surekli kullaniyorum,ama gece jelle yikayip falan gunluk temizligini yapınca sorun olmaz diye düşünüyorum yani bende olmadi?. Bunun arkasindan gece kremi,ve gözaltı kremi ve nemlendirici seansi da var.. Elim sudan çıkmıyor ya.
Genelde onu tavsiye ediyorlar gunluk kullanim icin,ama onlarin kapaticiligi az bence. Natural duruyor. Kalitelisini almak lazimBB ve CC kremlerde durumlar nedir? yani kullanılabilir mi günlük
Sigarayla da ilgisi yok. Gorumcem 40 yaslarinda sigara da iciyormus 20li yaslarindan beri, makyajda yapiyor( evde bile bazen makyajli gezer.) Kadinin yuzunde bir tane leke, sivilce, sivilce izi gormedim. Gozenek goruntusu bile cok cok az. Tamamen genetik diyorum.
Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.