Her zaman makyajlı kadınlar

Sigarayla da ilgisi yok. Gorumcem 40 yaslarinda sigara da iciyormus 20li yaslarindan beri, makyajda yapiyor( evde bile bazen makyajli gezer.) Kadinin yuzunde bir tane leke, sivilce, sivilce izi gormedim. Gozenek goruntusu bile cok cok az. Tamamen genetik diyorum.

Peki gerçekten kapatıcılık etkisi yaratan bir pudra var mı tavsiye edebileceğiniz? ( konudan kendime pay çıkarmaya çalışıyorum
Benim cildimde kapatılacak bişey yok,t bölgemde parlama oluyor onu engellemek için kullanıyorum. Düzenli cilt bakımı yaptırıyorım. Jane iredale marka kullanıyorum cildime sürdüğüm ürünleri. Göz vedudak için mac kullanıyorum.

Yapmiyorum. Onun yerine kaliteli bi bakim kremi kullaniyorum ve dudak kremi o kadar:) ruh gibide gozukmuyorum. Surekli makyaj yapip 1 gun yapmazsan o zaman ruh gibi goruyo insanlar ama..beni hic ilgilendirmiyo kim napmis:))

rimel ve allık sürmeden çıkamam çünkü sarısınım ve ilk sözleri hastamısın olur ,
ama değişik gözlede bakmam aksıne güzel bulurum

Bende makyaj yapmayı çok seviyorum.Hem göz hem dudakta kullandığın renkleri iyi ayarlarsan problem olmuyor.Hem gözler siyah hem dudaklar kırmızı.O zaman abartı oluyor haliyle.

Insan kendini nasıl mutlu hissediyorsa onu yapmalı.
Ben günlük hayatta mutlaka rimel ve allık kullanırım. Çünkü çok beyaz tenliyim. Kirpiklerim sarı sarı yapmayınca ruh gibi oluyorum.

Sana üç tavsiyem var 1-cildine bir şey sürme:) 2-gözle dudakları aynı anda patlatma rujun koyuysa gözüne sadece rimel sür. Ruj sürmediysen ya da dudak rengi sürdüysen gözlerini vurgula. 3-doğal görüntü adı altında sıfır makyajla gezen makyaj yapanlara saydıran kadınları dikkate alma. Sıfır makyajla soluk gözükmeyecek kadın binde birdir. Ben bile simsiyah kaş ve kirpiklerime rağmen makyajsızken flu resim gibi hissediyorum kendimi:) Makyaj da çirkin kadını güzel yapmaz güzel olanı daha güzel yapar:)

Kendine bakmanın kötü bı yanı olmaz.
Profesyonel makyaj yapan birisi olarak günlük hayatta fondöten kullanma kesinlikle.

Canım bende her zaman makyaj yapiyorum,biri eksik olunca olmuyor. Mesela sadece gozaltimi kapatsam,ten rengimle uyumlu olmuyor haydaaa fondoten. Fondoten estee lauder double wear kullanıyorum tavsiye ederim sana da kusurlu bir cildin varmis oyle yazmissin iyi kapatır. Bir de sadece ruj surup çıkınca olmuyor oyle yaaa. Cildin de sivilcemi var ben roaccutane kullandim 6 ay suan super cildim cok şükür ama makyajsız asla yani :) normal bir durum seninki ama ben far surmem nadiren.. bir de goz kalemi belasina bulasmiyorum bazen esit suremiyorum diye yogun rimel sürüyorum. Senin durum normal makyaj candir hele tenin soluksa kurtarici oluyor benim saclar sari diye soluk duruyor yaa.Cevrendekiler birsey mi diyor?

Bunu soracak kadar saf mısin safsarışın cidden cilt havasız kaliyor gözenekleri tıkıyor vb
Hahahhahahaha iste ben buna inanmiyorum ondan, mesela ben surekli kullaniyorum,ama gece jelle yikayip falan gunluk temizligini yapınca sorun olmaz diye düşünüyorum yani bende olmadi?. Bunun arkasindan gece kremi,ve gözaltı kremi ve nemlendirici seansi da var.. Elim sudan çıkmıyor ya.

Sana birşey olmadi derken yaşın kaçtı

Ben her zaman makyajlıyım.
Süslü hatunları severim

Ama süslü olmayan ya da makyaj yapmayana da bir onyargim yok.

Ablamda acayip farketti. O'da 42 yaşında, eskiden lekesi vardı, hiç leke falan kalmadı sigarayı bıraktıktan sonra. Ama cildi benden hala daha güzel lekesiz, kırışıksız ve yasını da hiç göstermiyor, ponçik ponçik dolanıyor ortalarda.:)

Günlük makyajda far ve fondöten bana abartı geliyor.
Cilt tonunuza uygun bir bb krem,
Rimel
Dudak renginde bir ruj yada dudak kremi.
Abartmadan hadi allık da olsun :) yeterli gibi

Yaş ilerleyince 35+ şanslı kesimde değilseniz göz altı kapatıcısı falan da lazım olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…