- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olur olur :) bende abartılı degil aslında ama gözeneklerim geniş diye kullanıyorum.
Missha nın bb kremlerine bakabilirsin eğer ten rengine uyuyorsa. İnternetten tester gönderiyorlardı, hala yapıyor mu bilmiyorum.
Ben uyduramadım kendime o markayı ama kullananlar memnun genelde :)
La Roche kullanıyorum ben. 10 tane falan denedikten sonra rengi düzgün duran bu oldu.
Ama cildim kuru. Normal yada yağlı ciltte felaketle sonuçlanır büyük ihtimal :)
Güneş kremlerinin içinde kil var, amacı cildi bloke etmek zaten fark etmez cnm.Cc krem=fondöten mi
Soğudum simdi iyi mi....
Peki renkli güneş kreminde ki de mi fondöten?
Doğallık daha güzel bence gerekmedikçe yapma cildini bozma bence ünlülerin makyajsız halini gördün mü bambaşka olmuşlar resmen
Makyaj deyince instada vidyolar var japonlar bi çıkarıyo makyajı şok oluyosun bu ara makyaj gözüme batar oldu bu nedenle
Özel gün vs yap ama normalde bi ruj bi maskara sürebilirsin çpk gençsin cildini havasız bırakma bence
Koreli deyince gözümün önüne bembeyaz tenli kadınlar geliyor, halbuki koreliler normalde moğol ya da orta asyalılar gibi buğday tenliymiş ben onları doğuştan yumurta gibi düşünüyordum erkekleri bile makyajlıEvet yaaaaa, o oncesi sonrasi videolari var ya bir acaip. hele ki, Uzakdogulu kadinlar Korelisi, Japonu bu iste uzman. Kiz kendine oyle bir makyaj yapiyor ki bambaska bir insana donusuyor!
Evet yaaaaa, o oncesi sonrasi videolari var ya bir acaip. hele ki, Uzakdogulu kadinlar Korelisi, Japonu bu iste uzman. Kiz kendine oyle bir makyaj yapiyor ki bambaska bir insana donusuyor!
Onlarin bembeyaz puruzsuz ciltleri var, yuzleri de muntazam, biraz kirpik ekleyince gozler buyuyor.Evet yaaaaa, o oncesi sonrasi videolari var ya bir acaip. hele ki, Uzakdogulu kadinlar Korelisi, Japonu bu iste uzman. Kiz kendine oyle bir makyaj yapiyor ki bambaska bir insana donusuyor!
Cc mi yoksa renkli gunes kremi mi diye sorayim o zaman? Hangisi daha iyi?bide marka tavsiyesi alsam...?Güneş kremlerinin içinde kil var, amacı cildi bloke etmek zaten fark etmez cnm.
Cnm kullanmak zorunda isen illa güneş kremi olsun. Hiç değilse güneşten cildini koruma gibi faydası olur.Cc mi yoksa renkli gunes kremi mi diye sorayim o zaman? Hangisi daha iyi?bide marka tavsiyesi alsam...?
Çift göz kapağı ameliyatı oluyomuş çoğuOnlarin bembeyaz puruzsuz ciltleri var, yuzleri de muntazam, biraz kirpik ekleyince gozler buyuyor.