TeşekkürlerBen de makyajı çok severim. Ancak fondoteni düzenli kullanmanızı önermem. Ben özel durumlar olmadıkça kullanmamaya özen gösteriyorum. Cilde ciddi zararları var. Onun yerine bb krem kullanırsanız hem daha doğal durur hem fondoten görevini görür.
Demeye çalıştığım sey bir sürü prosedür yaptırıp sıfır makyajım yea diye gezenler hanımefendi. Ay yataktan çıktım da geldim diyen pek çok kişinin kaşını kirpiğini görüyoruz zaten yaptıradabilirler beni ne ilgilendirir siz de sıfır makyaj gezebilirsiniz. Makyaj cok itici diyenlere bi de bin tane sey yaptırıp sıfır makyaj övenlere yönelikti yazdığım.Sifir makyaj geziyorum , insanlarin yalan borcu mu var burda yalan soylesinler anlamadim yorumunuzu hic
Artik kadinlarin makyajina , giyimine karismasak , isteyen istedigini yapsa
Yani su konunun acilmasi bile absurt , kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz oyle davranin konu sahibi
Aynaya baktiginizda karsinizdaki kadini begeniyorsaniz baskasinin gorusune ihtiyaciniz yok
Ben de o düşüncedeyim. Ama insanlarda farklı bir izlenim oluşturmak da kötü bişey. Hem de önemsediğin insanlar. Hani “of her zaman makyajlı” kötü bir durum
Makyaj bence kaliteli malzemeler kullanılarak ve hafif doğal tonlarda yapıldığında sizi bakımlı ve hoş gösterir ben ağır makyajı hiç bir kadına yakıştıramıyorum hafif doğal cilde zarar vermeyen malzemelerle yapılan makyajda bir sorun yok bence :)Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Işın dolgusu yaptırabilirsiniz benim de gözaltı morluklarım vardı cok rahatlattı beni. Sağlıklı bi cildiniz olsa eminim gündüz en azından ihtiyaç duymazsınız. Tabi bunlar sorun değil nasıl güzel hissediyosanız kimse lafina bakmadan öyle yapın. Cilt temizligine dikkat ettiginiz sürece sorun olacağını sanmamKesinlikle göz altı problemim var tedavi olsam hiç yapmam diyorum ama yine de yaparım sanırım. Sadece bu kadar ağır yapmam belki. Ama şu da bir gerçek bazı makyaj malzemeleri de fondötensiz güzel durmuyor
Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Çok güzel söylemişsiniz :)Cevremde her daim makyaj yapan kadin arkadasimda var , hic o gozle bakmadim , rahat olun umursamayin , kk da da gordugumuz uzere zaten herkese offf diyen kocaman bir kitle var bu toplumda , umursamadiginiz surece mutlu olursunuz
Işık dolgusunda % kaç etki gördünüz tamamen geçti miIşın dolgusu yaptırabilirsiniz benim de gözaltı morluklarım vardı cok rahatlattı beni. Sağlıklı bi cildiniz olsa eminim gündüz en azından ihtiyaç duymazsınız. Tabi bunlar sorun değil nasıl güzel hissediyosanız kimse lafina bakmadan öyle yapın. Cilt temizligine dikkat ettiginiz sürece sorun olacağını sanmam
O yorgunluk ifadesi morluk tamamen kayboldu öyle aşırı kötü degildi öncesinde de ama beni rahatsız ediyordu su an cok memnunum . Zaten her göze yapmıyorlar benim bildiğim iyi bi uzmana gidin görüş almak için.Işık dolgusunda % kaç etki gördünüz tamamen geçti mi
Peki gerçekten kapatıcılık etkisi yaratan bir pudra var mı tavsiye edebileceğiniz? ( konudan kendime pay çıkarmaya çalışıyorumHerzaman makyajlı olanlardanım. Makyaj yaparkende doğal olmasından yanayım. Fondoten kullanmam mesela,gerek görmüyorum. Çok hafif pudra yetiyor gibi. Göz makyajı olmadan asla çıkmam,evde olsam bile o makyaj illa yapılacak. Yüzü duvar gibi boyamak değilde,güzel taraflarını ön plana çıkarmak gibi bişey makyaj benim için.