Her zaman makyajlı kadınlar

Ben de makyajı çok severim. Ancak fondoteni düzenli kullanmanızı önermem. Ben özel durumlar olmadıkça kullanmamaya özen gösteriyorum. Cilde ciddi zararları var. Onun yerine bb krem kullanırsanız hem daha doğal durur hem fondoten görevini görür.
Teşekkürler

Sifir makyaj geziyorum , insanlarin yalan borcu mu var burda yalan soylesinler anlamadim yorumunuzu hic

Artik kadinlarin makyajina , giyimine karismasak , isteyen istedigini yapsa
Yani su konunun acilmasi bile absurt , kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz oyle davranin konu sahibi
Aynaya baktiginizda karsinizdaki kadini begeniyorsaniz baskasinin gorusune ihtiyaciniz yok
Demeye çalıştığım sey bir sürü prosedür yaptırıp sıfır makyajım yea diye gezenler hanımefendi. Ay yataktan çıktım da geldim diyen pek çok kişinin kaşını kirpiğini görüyoruz zaten yaptıradabilirler beni ne ilgilendirir siz de sıfır makyaj gezebilirsiniz. Makyaj cok itici diyenlere bi de bin tane sey yaptırıp sıfır makyaj övenlere yönelikti yazdığım.

Ben de o düşüncedeyim. Ama insanlarda farklı bir izlenim oluşturmak da kötü bişey. Hem de önemsediğin insanlar. Hani “of her zaman makyajlı” kötü bir durum

Cevremde her daim makyaj yapan kadin arkadasimda var , hic o gozle bakmadim , rahat olun umursamayin , kk da da gordugumuz uzere zaten herkese offf diyen kocaman bir kitle var bu toplumda , umursamadiginiz surece mutlu olursunuz

Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
Makyaj bence kaliteli malzemeler kullanılarak ve hafif doğal tonlarda yapıldığında sizi bakımlı ve hoş gösterir ben ağır makyajı hiç bir kadına yakıştıramıyorum hafif doğal cilde zarar vermeyen malzemelerle yapılan makyajda bir sorun yok bence :)

41 yaşındayım düğünlere gittigim günler dışında makyaj yapmıyorum.hele ki yazın asla yapmam.sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle davran.

Kesinlikle göz altı problemim var tedavi olsam hiç yapmam diyorum ama yine de yaparım sanırım. Sadece bu kadar ağır yapmam belki. Ama şu da bir gerçek bazı makyaj malzemeleri de fondötensiz güzel durmuyor
Işın dolgusu yaptırabilirsiniz benim de gözaltı morluklarım vardı cok rahatlattı beni. Sağlıklı bi cildiniz olsa eminim gündüz en azından ihtiyaç duymazsınız. Tabi bunlar sorun değil nasıl güzel hissediyosanız kimse lafina bakmadan öyle yapın. Cilt temizligine dikkat ettiginiz sürece sorun olacağını sanmam

Makyajı ben de seviyorum ama " makyajsız çıkamam" durumunda değilim. Makyaj keyif degil de zorunluluk halini almişsa sıkıntı bence.

Sizin ki makyajdan keyif almaktan cok yuzunuzde kapatmak istediginiz, guzel bulmadiginiz seyler var gibi. Lekeleriniz ya da sivilceniz herneyse tedavi olun. Cildinize iyi bakin sonra makyaji keyfinizden yapin, kendiniz icin.

Gözlerim kucuk göz kalemini her zaman kullandırtim ,arada da ruj.benim makyaj anlayişim bu kadar:KK66:

Makyaj yapan kadınlar hakkında bir şey düşünmüyorum, yapmayanlar hakkında da bir şey düşünmüyorum. Kimin ne yaptığını fark etmiyorum bile. Bakımlı ve temiz olduktan sonra kim nasıl rahat hissediyorsa onu yapmalı.

Ben işe giderken makyaj yaparım. Diğer zamanlarda da ortama ve keyfime göre değişir. Kendimi makyajlı da makyajsız da iyi hissediyorum ama makyaj yapmayı seviyorum ve yapıyorum. Özellikle kış mevsimi hemen hemen her makyajı kaldırıyor bence.
Boya kutusuna düşmüş gibi bir makyaj yapmıyorsanız başkalarının düşüncelerini umursamayın, ama kozmetik ürünlerin kölesi de olmayın tabii.

Nasıl mutluysanız öyle davranın, kim ne düşünürse düşünsün boşverin. Ben kafama göre bazen evde otururken bile full makyaj yaparım, bazen de çok önemli yere giderken bile bir ruj sürer çıkarım. Yani kafama göre ,o an canım ne isterse onu yaparım.

Şimdi zaten her şeyin çözümü var, ipek kirpik , kaşlara eklemeler, dudak dolgusu, lazerle leke tedavisi, diş beyazlatma vs. Makyaja gerek bile kalmıyor çoğu kişide.

Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.

Merhaba
Bende makyaj yapmayi severim arkadaşım
Ama makyaj dedigin dozunda olunca güzel hem kirmizi bordo ruj surup hemde inanilmaz farlar sürünce bu sefer guzellikten ote komik gozukuyor bence ama dozunda ve uyumlu olunca goz yormayınca bence hoş oluyor ...
Ama sunuda soylemek istiyorum hergun fondeten surmek gununu kurtarir seni purussuz gosterir ama ilerleyen yaslarda cabuk coker yüzün
O sebeble dugundur dogum gunudur bu gibi ozel günler haricinde fondotene cok yonelme derim ben ama sen bilirsin tabi
Ben sadece far kullandigim icin goz morluklarima goz cevreme yani ya bb krem yada kapatici kullaniyorum hangisi varsa o da isimi goruyor...

Herzaman makyajlı olanlardanım. Makyaj yaparkende doğal olmasından yanayım. Fondoten kullanmam mesela,gerek görmüyorum. Çok hafif pudra yetiyor gibi. Göz makyajı olmadan asla çıkmam,evde olsam bile o makyaj illa yapılacak. Yüzü duvar gibi boyamak değilde,güzel taraflarını ön plana çıkarmak gibi bişey makyaj benim için.

Çok güzel makyaj yapan kadınlar var, makyaj yapmamış gibi yapılan makyajlar bence süper. 30uma kadar hiç bir şey yapmadım öyle süper cildim de yok. Cilt genetiği iyi olan genelde ne yaparsa yapsın yine cildi güzel oluyor eğer sigara içmiyorsa. Ben kendim yüzde en çok allık ve ruj seviyorum, doğal ve sağlıklı gösteriyor bence ( renkler önemli).

Işın dolgusu yaptırabilirsiniz benim de gözaltı morluklarım vardı cok rahatlattı beni. Sağlıklı bi cildiniz olsa eminim gündüz en azından ihtiyaç duymazsınız. Tabi bunlar sorun değil nasıl güzel hissediyosanız kimse lafina bakmadan öyle yapın. Cilt temizligine dikkat ettiginiz sürece sorun olacağını sanmam
Işık dolgusunda % kaç etki gördünüz tamamen geçti mi

Daha gençmişsiniz cildiniz güzeldir fondöten sürmeyin bence . Ve makyajın cildi yıprattığını düşünüyorum. 29 yaşındayım işe giderken makyajım rimel , ruj ve göz kalemi. Bunları sürmezsem solgun duruyorum. Fondöten pek kullanmam cilt bakımına daha çok önem veriyorum. Her gün nemlendiricimi sürerim.

Herkesin kendi kararı insan kendini nasıl daha iyi hissediyorsa o şekilde davranmalı örneğin ben makyajsız dolaşmam ama sıfır makyaj gezen biri de beni ilgilendirmez herkesin kendi tarzı.

Işık dolgusunda % kaç etki gördünüz tamamen geçti mi
O yorgunluk ifadesi morluk tamamen kayboldu öyle aşırı kötü degildi öncesinde de ama beni rahatsız ediyordu su an cok memnunum . Zaten her göze yapmıyorlar benim bildiğim iyi bi uzmana gidin görüş almak için.

Herzaman makyajlı olanlardanım. Makyaj yaparkende doğal olmasından yanayım. Fondoten kullanmam mesela,gerek görmüyorum. Çok hafif pudra yetiyor gibi. Göz makyajı olmadan asla çıkmam,evde olsam bile o makyaj illa yapılacak. Yüzü duvar gibi boyamak değilde,güzel taraflarını ön plana çıkarmak gibi bişey makyaj benim için.
Peki gerçekten kapatıcılık etkisi yaratan bir pudra var mı tavsiye edebileceğiniz? ( konudan kendime pay çıkarmaya çalışıyorum:halay:

X