Kızlar merhaba sizden bir fikir alacağım. Makyajlı kadınlara nasıl bakarsınız. Hatta kendimden örnek vereyim. Makyaj yapmayı çok severim. Ve daha 20li yaşlardayım. Makyaj da rimel allık fondöten far ve ruj. Başka bişey kalmadı da zaten :) :) yani bunlar olmadan dışarı çıkmıyorum denilebilir. Biraz azalttım tabi far renklerim nude tonlarda. Peki sizce bu çok mu itici. Çevremde neredeyse herkes sıfır makyaj. Çok mu uğraşmış abartı duruyorum sizce.
BenAy simdi herkes de microbladingler ipek kirpikler oturup sıfır makyaj övüyorlar sonra. Kimsenin sıfır makyaj gezdiğine inanmıyorum şahsen genç yaşlarda illa üç beş bişey yaptırılıyor. Kötü de degil sanmıyorum düğün makyajı yapıp gezdiğinizi normal makyaj yapıyosunuzdur işte. Sadece cildiniz kusurluysa fondotenle kapatmayın hatta hic kullanmayın bb kremler gayet güzel bu anlamda ama önce sağlıklı bi cilt şart tabi.
Çok kötü itici diyenleri de hiiiç sallamayın ruh gibi gezmekten iyidir
Yok size inanırımBenbeni burdan tanıyanlar var sorabilirsin hiçde paspal oldugumu düşünmüyorum bu lafım size değil makyaj yüzümdr yük gibi yapanlarıda begeniyorum ama
Ay simdi herkes de microbladingler ipek kirpikler oturup sıfır makyaj övüyorlar sonra. Kimsenin sıfır makyaj gezdiğine inanmıyorum şahsen genç yaşlarda illa üç beş bişey yaptırılıyor. Kötü de degil sanmıyorum düğün makyajı yapıp gezdiğinizi normal makyaj yapıyosunuzdur işte. Sadece cildiniz kusurluysa fondotenle kapatmayın hatta hic kullanmayın bb kremler gayet güzel bu anlamda ama önce sağlıklı bi cilt şart tabi.
çok değil ama erken yaşta boşuna cildine zarar verme. eminim makyajsız da güzelsindir. hafif bir ruj yeterli olabilir
Ben de o düşüncedeyim. Ama insanlarda farklı bir izlenim oluşturmak da kötü bişey. Hem de önemsediğin insanlar. Hani “of her zaman makyajlı” kötü bir durumSifir makyaj geziyorum , insanlarin yalan borcu mu var burda yalan soylesinler anlamadim yorumunuzu hic
Artik kadinlarin makyajina , giyimine karismasak , isteyen istedigini yapsa
Yani su konunun acilmasi bile absurt , kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz oyle davranin konu sahibi
Aynaya baktiginizda karsinizdaki kadini begeniyorsaniz baskasinin gorusune ihtiyaciniz yok
Kesinlikle göz altı problemim var tedavi olsam hiç yapmam diyorum ama yine de yaparım sanırım. Sadece bu kadar ağır yapmam belki. Ama şu da bir gerçek bazı makyaj malzemeleri de fondötensiz güzel durmuyorAy simdi herkes de microbladingler ipek kirpikler oturup sıfır makyaj övüyorlar sonra. Kimsenin sıfır makyaj gezdiğine inanmıyorum şahsen genç yaşlarda illa üç beş bişey yaptırılıyor. Kötü de degil sanmıyorum düğün makyajı yapıp gezdiğinizi normal makyaj yapıyosunuzdur işte. Sadece cildiniz kusurluysa fondotenle kapatmayın hatta hic kullanmayın bb kremler gayet güzel bu anlamda ama önce sağlıklı bi cilt şart tabi.