Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

[video=youtube;cd8Fmh7nIrQ]http://www.youtube.com/watch?v=cd8Fmh7nIrQ[/video]

Ah bacım bende aynı durumdayım tıkıldık kaldık küçük şehirlere iş bulamıyoruz :KK14:
Tek beklentim haziran atamaları :KK14:

Benımde tek umudum o valla ıns. Atanırız bu atamada :KK16:atanamassam yıne kpss calışmaya baslıycam aöf ye yazıldım sıkıntıdan ama oda sarmıyor benı:KK37:

Benımde tek umudum o valla ıns. Atanırız bu atamada :KK16:atanamassam yıne kpss calışmaya baslıycam aöf ye yazıldım sıkıntıdan ama oda sarmıyor benı:KK37:

Aynen canım ya bende yeniden hazırlanıcam eğer olmazsa
Aöf beni de sarmadı zaten sarmadığı için çok bölüm bırakmışlığım var bu defa bırakmamayım diyorum ne kadar başarırım orası meçhul :KK53:
Sınav sorularına bakayım dedim soruları hatırlamadım iyi mi :KK53::KK53:

Aynen canım ya bende yeniden hazırlanıcam eğer olmazsa
Aöf beni de sarmadı zaten sarmadığı için çok bölüm bırakmışlığım var bu defa bırakmamayım diyorum ne kadar başarırım orası meçhul :KK53:
Sınav sorularına bakayım dedim soruları hatırlamadım iyi mi :KK53::KK53:

Ben bakmadım sorulara sonucları beklıyorum :KK53:kpss calışırken zaman nasıl geçiyor anlamıyordum bu yıl hazıranı dort gozle beklıyorum esımınde mayısta tayını bellı olcak 2 yıl ayrı kalıcaz onada cok canım sıkılıyor uzuluyorum sag saglım su tayını bır atlatsak

Ben bakmadım sorulara sonucları beklıyorum :KK53:kpss calışırken zaman nasıl geçiyor anlamıyordum bu yıl hazıranı dort gozle beklıyorum esımınde mayısta tayını bellı olcak 2 yıl ayrı kalıcaz onada cok canım sıkılıyor uzuluyorum sag saglım su tayını bır atlatsak

Sonuçları görmesem de olur tahminimce düşük gelecek hepsi :KK53:
Evet ya ders çalışırken çok çabuk geçiyordu günler daha haziranın gelmesine 4 ay var :KK14:
Eşin doğu görevi için mi gidecek şimdi
Peki sen tek başına mı kalacaksın evde :44:

Sonuçları görmesem de olur tahminimce düşük gelecek hepsi :KK53:
Evet ya ders çalışırken çok çabuk geçiyordu günler daha haziranın gelmesine 4 ay var :KK14:
Eşin doğu görevi için mi gidecek şimdi
Peki sen tek başına mı kalacaksın evde :44:

Evet canım dogu gorevıne gıdecek ben kalıcam atanırsam atandıgım sehıre goturcez esyaları :KK31:benımde dusuk gelır notlar cok tip sorular vardı:KK53:

Evet canım dogu gorevıne gıdecek ben kalıcam atanırsam atandıgım sehıre goturcez esyaları :KK31:benımde dusuk gelır notlar cok tip sorular vardı:KK53:

Anaaamm ben yalnız kalamazdım ya :18:
İnşallah atanırsın canım da kendine meşgale olur en azından

Anaaamm ben yalnız kalamazdım ya :18:
İnşallah atanırsın canım da kendine meşgale olur en azından

Bırhafta göreve gidiyorda cok özlüyorum zaman geçmiyor bu 2 yıl nasıl gecer naparım tahmın edemıyorum tek dılegım hayırlı bır yer cıksın aklım onda kalmasın zaman bır sekılde gececek ama 2 yıl az bır zaman degıl ıns. Kolayca ustesınden gelebılırız dusunmesı bıle içimi yakıyor:KK5:ıns. Atanırım bende yoksa evde zor düşünüp dururum Allah hayırlısını nasıp etsın

Bırhafta göreve gidiyorda cok özlüyorum zaman geçmiyor bu 2 yıl nasıl gecer naparım tahmın edemıyorum tek dılegım hayırlı bır yer cıksın aklım onda kalmasın zaman bır sekılde gececek ama 2 yıl az bır zaman degıl ıns. Kolayca ustesınden gelebılırız dusunmesı bıle içimi yakıyor:KK5:ıns. Atanırım bende yoksa evde zor düşünüp dururum Allah hayırlısını nasıp etsın

Çok zor ömür boyu asker işte :KK14:
Allah yardımcınız olsun canım 2 yıl az bi zaman değil doğru evde oturarak geçecek bi zamanda değil :KK31:

X