Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

Kızlar napıyosunuz :) Sevgilim buaksam bana bi msj atmış gözlerim doldu ağlayacaktım resmen 'bitanem saklamıcam ben sana hediye aldım ama içim rahat değil keşke çok daha iyi bişey alabilseydım ama işte..' yazmış.Sevgililer gününü kutlamıcaz alma hediye demişti ya ben masraf yapmayayım diye öyle demiş..Keşke almasaydın bu durumda hele neden masraf yaptın dedim olsun diyo :KK50:

Kızlar napıyosunuz :) Sevgilim buaksam bana bi msj atmış gözlerim doldu ağlayacaktım resmen 'bitanem saklamıcam ben sana hediye aldım ama içim rahat değil keşke çok daha iyi bişey alabilseydım ama işte..' yazmış.Sevgililer gününü kutlamıcaz alma hediye demişti ya ben masraf yapmayayım diye öyle demiş..Keşke almasaydın bu durumda hele neden masraf yaptın dedim olsun diyo:KK50:

aa canım ne guzel bak dusunmus ne aldı acaba

ne romantıksın kız.valla bravo lıselı aşıklar gıbısınız hala ne guzel:KK31:

Yok be kız liseli aşkını aşalı oldu ama bi hatırlatma yapayım dedim. :KK53:
Bir de bugün bi kazak beğendi boynerden sabah gidip onu da alcam

Son düzenleme:
Kızlar napıyosunuz :) Sevgilim buaksam bana bi msj atmış gözlerim doldu ağlayacaktım resmen 'bitanem saklamıcam ben sana hediye aldım ama içim rahat değil keşke çok daha iyi bişey alabilseydım ama işte..' yazmış.Sevgililer gününü kutlamıcaz alma hediye demişti ya ben masraf yapmayayım diye öyle demiş..Keşke almasaydın bu durumda hele neden masraf yaptın dedim olsun diyo :KK50:

Ne güzel kız sürpriz yapmış.
Benimki de doğum günümde öyle yapmıştı
Fena bu erkekler :KK53:

Napıyosunuz kızlar.

Ay demin çok komik bişi oldu yaa :KK52:

Sevgilim mesaj attı. Bebeğim bişey sorucam sana diye. Bende sor hayatım dedim. Bekliyorum bekliyorum cevap yok. Aha dedim kesin babası sen gitmeden söz takalım felan dedi de onu sorucak bana heralde diye düşünüyorum. Bi yandan da öyle olursa naparım anneme babama ne derim diye kuruyorum kafamda :KK52::KK52:
Sonra beklenen mesaj geldi : İşim bitince Bizim çocuklarla buluşabilirmiyim aşkm ? :KK52::KK52::KK52::KK52:
Ne salağım dedim kendi kendime yaa :KK53::KK53::KK53:

İyi olurdu ya bi hasret giderirdiniz.
Yok mu hiç öyle bi imkan

Bilmiyorum ki canım ben gidicem büyük ihtimal aksam annesi aradı sen gel burdan biz seni göndeririz biletini alırız dedi ama ben böyle bişeyi kabul edemem zaten zor durumdalar :KK43: Bilette cok ucuz bişe değil mesela kuzenım 8 saatlik yolda okuyo 40 tlye 1 bilet bizim 3 saatlik yol 35 tl aslında cok yanlış daha ucuz olması gerekiyo...

Napıyosunuz kızlar.

Ay demin çok komik bişi oldu yaa :KK52:

Sevgilim mesaj attı. Bebeğim bişey sorucam sana diye. Bende sor hayatım dedim. Bekliyorum bekliyorum cevap yok. Aha dedim kesin babası sen gitmeden söz takalım felan dedi de onu sorucak bana heralde diye düşünüyorum. Bi yandan da öyle olursa naparım anneme babama ne derim diye kuruyorum kafamda :KK52::KK52:
Sonra beklenen mesaj geldi : İşim bitince Bizim çocuklarla buluşabilirmiyim aşkm ? :KK52::KK52::KK52::KK52:
Ne salağım dedim kendi kendime yaa :KK53::KK53::KK53:
HAha :) biz kadınlar öyleyiz yaa aklımıza binbir şey getiriyoruz :) ee nasılsın canım neler yapıyosun ?

HAha :) biz kadınlar öyleyiz yaa aklımıza binbir şey getiriyoruz :) ee nasılsın canım neler yapıyosun ?

:KK52::KK52:

İyi canım napıyım evde oturuyorum. Babam anlamasın diye dışarı çıkamadım bugün. Arayıp kontrol ediyo da sürekli :KK1::KK1:
Birazdan arkadaşlarım gelcek oturmaya öyle çay kahve içip sap sap oturcaz yani :KK52:
Sen napıyosun hayatım. Gidicekmisin seninkinin yanına.

:KK52::KK52:

İyi canım napıyım evde oturuyorum. Babam anlamasın diye dışarı çıkamadım bugün. Arayıp kontrol ediyo da sürekli :KK1::KK1:
Birazdan arkadaşlarım gelcek oturmaya öyle çay kahve içip sap sap oturcaz yani :KK52:
Sen napıyosun hayatım. Gidicekmisin seninkinin yanına.

Oh ne güzelll bende tek basıma oturuyorum öyleeee :) Evt canım kısmetse istiyorum bakalım :)

X