Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

Güzel ve doğru bi başlık...
gerçekten de öyle...
bizlere her gün yeni bir umut :KK16:

Kızlaaaaarrrr :)) Ben geldimmmm özledim sizleriii :) Bi süre yalnız kalmak istedim nedensizce tek kelime yazasım yoktu :) Napıyosunuz bakalım :KK16:

Nasılsınız kızlar.

Hoşgeldin shanna :KK34: naber :KK16:

Neler yaptınız bugün bakıyım kızlar.

Ben kuzenime gittim dip boyasını yaptım. Sonra markete gittim sevgilime cake pop yapıcam da onun malzemeleri için. Ama bizim burda dr oetkerin kalpli minik çikolatalarından yoktu çok üzüldüm. Bende normal damla çikolata aldım.

Nasılsınız kızlar.

Hoşgeldin shanna :KK34: naber :KK16:

Neler yaptınız bugün bakıyım kızlar.

Ben kuzenime gittim dip boyasını yaptım. Sonra markete gittim sevgilime cake pop yapıcam da onun malzemeleri için. Ama bizim burda dr oetkerin kalpli minik çikolatalarından yoktu çok üzüldüm. Bende normal damla çikolata aldım.

İyiyim kuzum napıyım annemle çarşıya gittim geldim evde takılıyorum öyle :) marifetli kızsın valla :) senınki geldi dmi ?

İyiyim kuzum napıyım annemle çarşıya gittim geldim evde takılıyorum öyle :) marifetli kızsın valla :) senınki geldi dmi ?

Sağol güzelim sende öylesindir eminim :KK16:

Evet geldi canım ama gidicek 8 günümüz kaldı :KK43::KK43:

Kalpli kutu aldım onun içine koyucam yaptıklarımı :KK1:

Sağol güzelim sende öylesindir eminim :KK16:

Evet geldi canım ama gidicek 8 günümüz kaldı :KK43::KK43:

Kalpli kutu aldım onun içine koyucam yaptıklarımı :KK1:

Bu 8 günü dolu dolu geçirin ozaman :) bende yapmıştım kalpli kutu içine sözler falan yazmıştım kalpli çikolatalar koymuştum baya sevmişti :)

Bu 8 günü dolu dolu geçirin ozaman :) bende yapmıştım kalpli kutu içine sözler falan yazmıştım kalpli çikolatalar koymuştum baya sevmişti :)

Ah be canım babası her gün bi iş çıkarıyo görüşemiyoruz doğru düzgün. En son cumartesi beraberdik işte

X