Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

bizim planımız yok geçen hafta geldiğinde aldığımız hediyeleri verdik ama sevgililer günü için değildi öyle genel hediyeler :KK70:

sizin planınız ne bakalım?

bizde öyle özel bi pan düşünmedik canım. ben hediye alamıycam sıfırı tükettim :KK52::KK52:

cake pop yapıp kutuya koyup vericem canım.

Evet barışmışlar :KK16: Bi planımız yok ya Canım, bana cazip gelmiyor Sevgililer Günü:KK37: Geçen bi arkadaşıma 'ne hediye alayım filan' demiş, bende 'bişey alma, kutlamayalım' dedimm :KK1: Bizim bulunduğumuz yerden dolayı da rahat değiliz, hiç hiç rahat değiliz :KK14: Gelip beni evden alsa sadece bi gül alsa sarıla sarıla yürüsek yeter ama olmuyo işte :KK14: Sizler n'apıcaksınız?

yaa ben geçen hafta doğum günü için bi sürü hediye aldım paramda bitti o yüzden sevgililer günü için kendi elcağızlarımlan cake pop yapıcam

aaaaa barışmışlar mı yaaa. sevindim kııız.

napıyosunuz kızlaaar. sevgililer günü planınız nedir ne alıcaksınız ne yapıcaksınız

Bizimde yok zaten plan yapamayız o gün sevdiceğim işe başlayacak o bile olmasa farklı şehirlerdeyiz zaten :KK14:

bizde öyle özel bi pan düşünmedik canım. ben hediye alamıycam sıfırı tükettim :KK52::KK52:

cake pop yapıp kutuya koyup vericem canım.

yaa ben geçen hafta doğum günü için bi sürü hediye aldım paramda bitti o yüzden sevgililer günü için kendi elcağızlarımlan cake pop yapıcam

:KK1: Ona vereceğin en güzel hediyedir Canım emin ol, Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş:KK53: Bizimkine pasta yaptığımda çocuk gibi sevinir:KK4: Vay Sen yapıyosun Cake Pop'ları bana da öğretsene :KK53:

sevgilim yurtdışına dönecek ondan canımm :KK43::KK43:

Yurtdışında mı yaşıyor sevdiceğin ? üzüldüm senin için zor olmalı :26:
Ne sıklıkla görüşüyorsunuz ama o önemli..
Ya kızlar Benim şimdi kaçmam lazım.
Yarın girmeye çalışacağım, iyi akşamlar hepinize.

:KK1: Ona vereceğin en güzel hediyedir Canım emin ol, Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş:KK53: Bizimkine pasta yaptığımda çocuk gibi sevinir:KK4: Vay Sen yapıyosun Cake Pop'ları bana da öğretsene :KK53:

aynen canım bencedee. benimki yaptığım yemeklere felan bayılır zaten. herkese anlatır bide :KK1:

canım ben daha önce denemedim bunu ilk defa yapıcam. şöyle ki , hazır kek alıp ufalıyıcam. içine tüpte çokokrem varya ondan koyucam hani tutsun diye birazcıkda sıvı krema eklicem. sonra onları top top yapıp dolaba koyucam. 1 saat sonra felan çıkartıp çikolata sosuna batırıcam. üzerinede dr oetker in minik çikolata kapleri var onlardan serpiştiricem canım.

aynen canım bencedee. benimki yaptığım yemeklere felan bayılır zaten. herkese anlatır bide :KK1:

canım ben daha önce denemedim bunu ilk defa yapıcam. şöyle ki , hazır kek alıp ufalıyıcam. içine tüpte çokokrem varya ondan koyucam hani tutsun diye birazcıkda sıvı krema eklicem. sonra onları top top yapıp dolaba koyucam. 1 saat sonra felan çıkartıp çikolata sosuna batırıcam. üzerinede dr oetker in minik çikolata kapleri var onlardan serpiştiricem canım.

Aynen :KK1: Mmhh canım çektiiii :KK53: Sen yap bi bakalım güzel olursa bende yapıcamm :KK16:

X