- 25 Kasım 2012
- 8.570
- 1.271
- Konu Sahibi gwencooper
öğretmenim tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm bunu özelden sölesem.. valla özelden msj atmayıda bilmiyorum bide sana birşey sorcam ben yorumunu beğendiğimi arkadaş olarak ekliyorum bazen acaba yanlışmı yapıyorum:2: bunları biliyorsan bana sölermisin:)
Kızlarrr çok alakasız ama aranızda rüya yorumlamayı bilen varsa bi şey sorcam:)
Bu gece rüyamda önce eski sevgilimn kardeşiyle facebooktan konuştuğumu gördüm.Bi yalan söylemiş de ortaya çıkmasın diye beni tembihliyordu,sorarlarsa böyle böyle de diye. Ben de ona knuşmamız bittikten sonra "amca olacağından haberin var mı?" diyecekken vazgeçtim. Güya eski sevgilimden 3-4 aylık hamileymişim.Sonra baktım annem de yanımda ben de hamileliğime üzülüyorum annem dedi ki "üzülme, karnın çıkana kadar babası gelir yanına evlenirsiniz". Sizce ne demek bu? Hayra yorun hayır olsun:18:
Bende anlamam bu işlerden ama sallıyım bişiler
Rüyalar tersine çıkar varsayımından hareketle sallıyorum şuan
Eski sevgilinle veya kardeşiyle bi daha hiç karşılaşmıcaksın görüşmiceksin. Evlenmiceksiniz de. Eski sevgilin başkasıyla evlenicek o kadından çocuğu olucak doğal olarak
ahaha hayra yormak bu muydu ben karşılaşmayı hatta evlenmeyi tercih ederdim
Bilseydim hayıra doğru sallardım yaa.
Hmm o zamaan eski sevgilinin kardeşi sayesinde eski sevgilinle konuşucaksın. Barışıcaksınız evleniceksiniz çocuğunuz olcak ama evlendikten sonra
bak şimdi oldu güzel kardişimm
Ne güzel duaydı o öyle, teşekkür ederim. Allah sizin de ne muradınız varsa versinn