- 26 Şubat 2011
- 1.596
- 2
-
- Konu Sahibi gwencooper
Kızlaar.
Hürrem üyelik iptali yapmış yaa.
Neden iptal etti bilen var mı ? :44:
Slm kızlar bende geldim.. düştüğüm yerden kalkmak istiyorum elimi tutun:) okuduğum her konuya yorum yapıyorum derdimi anlatıyorumgerçekten paylaştıkça azalıyo. sizinde kafanız şişecek sayemde heralde
Yazamadım işteydim:) sevgilimden ayrıldım annem hemen kısmetleri sıraladı yok diyorum hala onumu bekliyon diyovalla napcam ben ya:) yüreğim yaralı daha çok erken diyorum tamam o zaman diyo bir saat sonra yine söylüyo canım annem ya
Ayy eskisi gibi giremiyorum kızlar yaaa. Özledim valla muhabbetlerimizi. Bi ara bende uı yapmayı düşünmedim değil ama sonra vazgeçtim.
Sevgilime de çok kızgınım. Özür dileyene kadar geri adım atmıyıcam dedim. Şuanlık küsülüyüz bakalım.
Kız patti benimde okul bitti iş bulamadım evde oturuyorum herkes bi kısmet bulup geliyo. İsteyenim çok vallaaman uzak olsunlar. Ben sevgilimle bile 3 seneden önce evlilik düşünmüyorum şuan.
Slm cnm bende düşünmüyordum düşünmediğim gibi oldu3 yıl bitti sevgili gitti kısmetcikler dizildi bakalım ama ben evlilikten çok korkuyorum he:18:
Yaş 22:2: senin kaç guzum
çeyrek yüzyılmı daha neler kızo kadarda değil.. ee napıyosun:)
Çalışıyorumev kızımı olcan ol bakalım. tatilin tadını çıkar keşke bende tatile gitsem:2: hiç gözüm doymaz hiççççç