Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

Nasılsınız kızlar. Yazamıyorum ne zamandır.

Hürrem hayırlı olsun canım.

Düş geçmiş olsum koluna ne oldu.

Kızlar yaa moralim bozuk. Sevgilim ilk geldiği hafta ne güzel gezip tozuyoduk hep. Şimdi babası yeni iş kuruyo diye bi türlü görüşemiyoruz. Bugünde sabahtan işleri vardı. İşini halledince haber verirsin çıkarım buluşuruz dedim. Neyse bu dedi işim bitti bende dedim dur annemi arıyım haber veryim çıkıyorum diye dedim.

Neyse aradım annemi. Benimkine dedim 1 saat sonra şurda buluşuruz işte. Bu sefer bu başladı bende araba yok. Hava kararcak. Yaa bende dedim taksiye minibüse bindirrsin kapıda inicem ne var bunda. Sonra bu dedi akşam ailece yemek yicez. Bende sinir oldum. Madem ailecek yemek yicektnz baştan söyleseydin boşa aramazdım annemi rezil ediyosun beni dedim.
Hep aynı şeyi yapıyo. Ben anneme diyorum anne ben çıkıyorum. Sonra benimki bişe çıkartıyo giyinip süslenip evde oturduğumla kalıyorum. Zaten 14 gunumuz kaldı. Beni sinir ediyo. Sonrada diyoki kızıyomusun bana. Sinir oldummm

evet anlat ...........

okul zamanı sürekli yazışıyordunuz tam tatildeyim kaynaşmak istedim kimse uğramıyor

Yazamadım işteydim:) sevgilimden ayrıldım annem hemen kısmetleri sıraladı yok diyorum hala onumu bekliyon diyo valla napcam ben ya:) yüreğim yaralı daha çok erken diyorum tamam o zaman diyo bir saat sonra yine söylüyo canım annem ya

inş çabuk atlatırsın ve kurbağaları unutup prensinle mutlu olursun D:

Bendeki şansla o prenslerde kurbağa olur valla yahu tam hayaller kuruyorum sonra pat düşüyorum bide kendimi aşka fazla kaptırıyorum yükseliyorum heralde düşünce yüreğim çok acıyo:) buda bana ders olsun

ah o aşk acıları ayrılıklar kitabını yazıcam en sonun da ..
ilk ayrılık ölüm gibi gelir asla duzelmiycegini dusunur insan ama sonrasında alısır cok acı vermez yada insan icinde saklamayı ogrenir bilmiyorum eksik bir parcan varmıs gbi hissedersin nasıl tamamlancagı bellidir ama imkansızdır baskasıyla doldurmaya calısırsın uymaz falan filan sonuc olarak zamana bırakıcaksın kendini ne olucagını gormek icin yoksa dusunerek kafayı sıyırmanın bir faydası olmuyor insana tecrubeyle sabit

Pisstt ben yine geldim. manitayla iddaa kuponu yaptik bakalim tutacak mi hurrem ui mi olmus. bence yeni uyelik alacaktir oyle bi lafi gecmisti. yarin eve donuyorum. bi pc basina geceyim sira dayagina cekcem hepinizi.

Ayy eskisi gibi giremiyorum kızlar yaaa. Özledim valla muhabbetlerimizi. Bi ara bende uı yapmayı düşünmedim değil ama sonra vazgeçtim.
Sevgilime de çok kızgınım. Özür dileyene kadar geri adım atmıyıcam dedim. Şuanlık küsülüyüz bakalım.

Kız patti benimde okul bitti iş bulamadım evde oturuyorum herkes bi kısmet bulup geliyo. İsteyenim çok valla aman uzak olsunlar. Ben sevgilimle bile 3 seneden önce evlilik düşünmüyorum şuan.

Slm cnm bende düşünmüyordum düşünmediğim gibi oldu 3 yıl bitti sevgili gitti kısmetcikler dizildi bakalım ama ben evlilikten çok korkuyorum he:18:

çeyrek yüzyılmı daha neler kız o kadarda değil.. ee napıyosun:)

Çalışıyorum ev kızımı olcan ol bakalım. tatilin tadını çıkar keşke bende tatile gitsem:2: hiç gözüm doymaz hiççççç

Çalışıyorum ev kızımı olcan ol bakalım. tatilin tadını çıkar keşke bende tatile gitsem:2: hiç gözüm doymaz hiççççç

hım ne iş yapıyorsun bakalım aynen 2 hafta nasıl geçti anlamadım ya hep ttail olsun hiç özlemedim çalışmayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…