Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

kızlar naapıyosunuz, havadısler bende... isteme oldu bıttı=)) burayada paylasayım dedım=)
sizde ne var ne yok anacım bu aralar yorgun oluyorum erkenden yatıyorum takılamıyorum buraya hiç

kızlar naapıyosunuz, havadısler bende... isteme oldu bıttı=)) burayada paylasayım dedım=)
sizde ne var ne yok anacım bu aralar yorgun oluyorum erkenden yatıyorum takılamıyorum buraya hiç

Hadi hayırlısı canım darısı başımıza
Nasıl geçti heycanlandın mı :)
Hızlıda yazamıyorum ya elim kolum kesik içinde canım acıyor

Hadi hayırlısı canım darısı başımıza
Nasıl geçti heycanlandın mı :)
Hızlıda yazamıyorum ya elim kolum kesik içinde canım acıyor

aa canım geçmiş olsun..
güzel geçti canm heyecan vardı tabı ama benden daha cok karsı taraf heyecanlıydı=)
darısı başınıza ınsallah..

aa canım geçmiş olsun..
güzel geçti canm heyecan vardı tabı ama benden daha cok karsı taraf heyecanlıydı=)
darısı başınıza ınsallah..

Sağol canım
Kız tarafı daha heycanlı olur genelde :)
Ama olsun tatlı heycanlar bunlar çok güzeldir eminim:)

Sağol canım
Kız tarafı daha heycanlı olur genelde :)
Ama olsun tatlı heycanlar bunlar çok güzeldir eminim:)

öyle canım yaaa tatlı heyecanlar tabı..streslı olsa da guzel yanı...
eskı muhabbetler pek dönmüyo yaaa galba burda nıe oyle oldu kımsecıkler yok baksana:)

öyle canım yaaa tatlı heyecanlar tabı..streslı olsa da guzel yanı...
eskı muhabbetler pek dönmüyo yaaa galba burda nıe oyle oldu kımsecıkler yok baksana:)

Bilmiyorum ki canım faceden muhabbet ediyormuş kızlar artık burda rastlanırsa iki muhabbet dönüyor o kadar:)

Aaaa iyice bos kalmis burasi. Bak ben geleyim hepinizin tek tek kafasini kircam

Slm kızlar bende geldim.. düştüğüm yerden kalkmak istiyorum elimi tutun:) okuduğum her konuya yorum yapıyorum derdimi anlatıyorum gerçekten paylaştıkça azalıyo. sizinde kafanız şişecek sayemde heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…