Her Yeni Gün Yeni Bir Umut.. diyenler burada bulusalım..

kızlar naapıyosunuz, havadısler bende... isteme oldu bıttı=)) burayada paylasayım dedım=)
sizde ne var ne yok anacım bu aralar yorgun oluyorum erkenden yatıyorum takılamıyorum buraya hiç

kızlar naapıyosunuz, havadısler bende... isteme oldu bıttı=)) burayada paylasayım dedım=)
sizde ne var ne yok anacım bu aralar yorgun oluyorum erkenden yatıyorum takılamıyorum buraya hiç

Hadi hayırlısı canım darısı başımıza :KK16::KK16::nazar:
Nasıl geçti heycanlandın mı :)
Hızlıda yazamıyorum ya elim kolum kesik içinde canım acıyor :KK43:

Hadi hayırlısı canım darısı başımıza :KK16::KK16::nazar:
Nasıl geçti heycanlandın mı :)
Hızlıda yazamıyorum ya elim kolum kesik içinde canım acıyor :KK43:

aa canım geçmiş olsun..
güzel geçti canm heyecan vardı tabı ama benden daha cok karsı taraf heyecanlıydı=)
darısı başınıza ınsallah..

aa canım geçmiş olsun..
güzel geçti canm heyecan vardı tabı ama benden daha cok karsı taraf heyecanlıydı=)
darısı başınıza ınsallah..

Sağol canım :KK43:
Kız tarafı daha heycanlı olur genelde :)
Ama olsun tatlı heycanlar bunlar çok güzeldir eminim:)

Sağol canım :KK43:
Kız tarafı daha heycanlı olur genelde :)
Ama olsun tatlı heycanlar bunlar çok güzeldir eminim:)

öyle canım yaaa tatlı heyecanlar tabı..streslı olsa da guzel yanı...
eskı muhabbetler pek dönmüyo yaaa galba burda nıe oyle oldu kımsecıkler yok baksana:)

öyle canım yaaa tatlı heyecanlar tabı..streslı olsa da guzel yanı...
eskı muhabbetler pek dönmüyo yaaa galba burda nıe oyle oldu kımsecıkler yok baksana:)

Bilmiyorum ki canım faceden muhabbet ediyormuş kızlar artık burda rastlanırsa iki muhabbet dönüyor o kadar:)

Aaaa iyice bos kalmis burasi. Bak ben geleyim hepinizin tek tek kafasini kircam :KK53:

Slm kızlar bende geldim.. düştüğüm yerden kalkmak istiyorum elimi tutun:) okuduğum her konuya yorum yapıyorum derdimi anlatıyorum:KK43: gerçekten paylaştıkça azalıyo. sizinde kafanız şişecek sayemde heralde:KK53:

X