Her şeyi anlattım, dayanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canim benimm rabbim yar ve yardimcin olsun...
Kimse kimseyi birileriyle kiyaslamasin... rabbim herkesi birseylerle imtihan ediyor bu dunyada.kimine gore senin yasadiklarin cok basittir kimine gore icler acisi, o yuzden sana yasadiklarin hakkinda bsy diyemiyecegim.tek diyebildigim bunlar senin rabbimin gonderdigi imtihan gülüm bak ben daha 24 yasindayim evli degilim bsy degilim ama benimde kendme gore yasayip gordugum skntilarim oldu seni cok iyi anlayabiliyorum.yakininda olup elinden tutabilsem keske...
Ama senden rica ediyorum herseyi bi kenara birak bicok kiside soylemis daha yolun cok basindasin kendine deger ver.sen sevenlerle birlikte ol.hayata tutunmaya calis erkeklere degil.bu hayatta bir dostun olsun o dost oyle dost olsun ki bak ne aileni aratir sana nede erkekden gelecek degeri.acilen doktor tedavisine baslamalisin.ve Allah'a yakarmalisin.dua etmelisin bol bol.zeki kizsin anlasilan namaza saril rabbine saril.bizi depresyona sokan bizi kendimizden yoksun eden nedir biliyomusun dua dua dua... dua seni rabbinr yakinlastirir.sukursuzluk duasizliktir hayatin bi ucuna surukleyen.sakin uzulme kendine gelmeye calis.abdest al Allah'a saril...

Evet zor şeyler yaşamışsın, evet hayat önüne hep engeller ve zorluklar koymuş ama sen de kolay olanı seçmişsin be kardeşim. İsteseydin hayatın çok farklı yerlerde olabilirdi. Zor olur muydu olurdu evet ama şimdikinden kötü olmazdı. Bu konuda aklıma şu hikaye geldi. Tam bir azmin zaferi hikayesi, isteyen nasıl başarır bak istersen. http://m.haberturk.com/gundem/haber/1252186-koyun-otlatirken-calisti-teog-birincisi-oldu

Başkaları seni sevsin diye onurunu zedeleyecek bir hayat tarzı benimsemişsin. Cinsellik yaşamanı kastetmiyorum yanlış anlaşılmasın, cinselliği kullanmanı kastediyorum. Sen istediğin için yaşamış olsan sözüm olmaz. Ama birileri seni sevsin diye kendin istemediğin halde seni kullanmalarına izin vermişsin. Bu duruma söylenecek tek şey kendine yazık ediyorsun olur

Benden sana abla tavsiyesi, birilerinin seni sevmesine bu kadar kafayı takma. Herşeyden önce sen kendini sev. Kendine değer ver ve hayatını düzene koymak ve güzelleştirmek için çabala. Hatta kendi kendine" ben değerliyim, kimse değer vermese de değerliyim, güzel bir hayatı herkes kadar hakediyorum ve şu andan itibaren bunun için varımı yoğumu ortaya koyacağım" de ve bu dönüm noktası olsun senin hayatında. Kendine acımayı bırak. Kurban psikolojisinden sıyrıl. Bu dünyada her zaman kaybetmeye mahkum insanlar kimlerdir dersen kesinlikle kurban psikolojisinde takılıp kalanlar derim. Bence senin hayatın başkalarından sevgi beklemek yerine kendini sevmeye başladığın an değişecek. Denemeye değer diye düşünüyorum

İşte o kritik cümle evet isteseydim o zihniyet olsaydı olurdu ama onu düşünmemi engellediler benim sindiremediğim o dayak vs acır geçer ama hisler davranışlar uzun süre etki gösteriyor.
Kendimi değerli görmem gerekiyor dediğin gibi..

Okusammi acaba diye dusunurken son paragraf beni mahvetti gozyaslari icinde iyiki okumusum diyorum inan bana seni gozumde canlandirdim cok temiz iyi yureki biri oldugunu hissettim bende anneyim uc kız annesi son paragrafin tokat gibi carpti yuzume biraz sana biraz bana agliyorum suan :KK43: umarım bundan sonra hayatin cok guzel olur pes etme

Hepsini okudum. Çok zor şeyler yaşamışsın ama ger dönüşsüz değil. Babandan falan sağlık sigortan olması lazım. Hemen bi psikiyatri servisine gidip yardım al. Bakireliği falan da takma. Emin ol seni çok sevecek doğru insan çıkacak karşına.

Önce sağlığınla ilgilen. Sonra da temizlik olur, garsonluk olur bir iş bul. Yaparsın korkma :)

Teşekkür ederim. Üni sınavlarına hazırlanıyorum şimdi. İnşallah emeklerimin karşılığını alırım..

Hepsini okudum ben de.
Zor şeyler yaşamışsın
Ama aşılmayacak bir şey değil.
Önünü annen tıkamıyor, sen tıkıyorsun
İnsan kendi kaderini değiştirebilir, bunu unutma.
Git iş bul.
Vasıfsızım ne demek?
Mağazalar, çağrı merkezleri unlar için ekstra bir bölüm mü bitirmek lazım?

Çok doğru. Yorumlarını takip ediyorum özel hayatınla ilgili bir detayıda yazmıştın. Senin gibi dik duruşlu birinin yorum yazması beni çok mutlu etti. Teşekkür ederim

Her şey seninle başlar. Sonuçta belli bir düşünme yetin var e gençsin de. İş konusu rahatlıkla olur. Bir iki tökezlersin ama en azından çabaların sonucu bir yerde çalışmaya başlarsın. Bu arada dışarı çıkamıyorsan bol bol kişisel gelişim kitabı okumanı tavsiye ederim. Psikolojini düzeltmede ufak ufak yardımı olur. Sen bir bireysin bunu unutma.

Teşekkür ediyorum. Bir tane aldım bugün :)
Okumaya başlıyorum bu geceden

Herkes hayatında benzer zorluklardan, acılardan geçiyor emin ol.
Bunların arkasına sığınarak kendini bırakma.
Doğru insan olmak için çabalamalısın.
Tek çare kendini birilerine sunman değil.
Kaybettim zaten daha ne olacak deme.
Bu saatten sonra ne kurtarabilirim bunun derdine düş.

İlk işin psikolojini kurtarmak olsun tabi bir uzman araştır ve git.

Sevgisiz büyüyen çok insan var kendini güzel yetiştiren.

Keşke bende o kişilerden olabilseydim. Ama dünyanın sonu değil. Yavaş yavaş kendime geliyorum çok şükür.
Teşekkür ederim

Öncelikle psikoloğa devam et kesınlikle ve sana tavsıyem Allah A yakınlaş inan bana çok iyi gelecek Hemde cok . Dualar oku namaz kılmaya çalış . Cok iyi gelecek ruhuna . Gecmişi bırak at çöpe . Kim hatasız kim tertemız söylemrısın emin ol herkesın soyleyemeeıdgı günahları var emin ol Canm . Sen git sınava hazırlan güzelce gelecegı düşün hayal et umut et . Allah benden isteyın diyor O na sığın sadece O na . Bende cok sıkıntı cekıyorum su an baktım kimseden fayda yok eşten bile olmuyor fayda bazen Allah A sığındım O ndan yardım beklıyorum dua edıyorum tevekkül etmeye çalışıyorum emin ol en guzel yol . Bırak adamları onlar kullanıyor seni sadece . Sunma kendını sevmek o degıl . İyi birini bul gecöısını bilmeyen senı sevecek oyle Sevgı iste . Ama şimdi degıl lütfen kendıne gel .

Duanın gücüne inanıyorum. Bu bir sınavsa kolay kısımlarıda gelecek elbet. Sabrettim bu zamana kadar ama iç huzuru kaybedince tekrar bulabilmek için peşine düştüm

Yaşın çok genç, hayatın başındasın. Eğer doğru yaşamak kararı alırsan bugüne dek çektiklerin sana hayat dersi olur ve avantaj sağlar. Hayal bile edemeyeceğin kadar güzel bir hayatın olur. Zihinsel Şifa kitabını okumanı öneririm. Sen değerlisin hem de çok bunu hissettiğinde hayatın değişmeye başlayacak. Diyeceksin ki bana kimse değerliymişim gibi davranmıyor ki bunu nasıl hissedeyim? Çok basit. Sana değer vermeyenlerin bu şekilde davranmalarına izin verme bu bir erkekse onu yok say annense umursama. Bak o zaman kendini nasıl iyi hissedeceksin. Sana hak ettiğin gibi davranan insanlarla karşılaşana kadar sen daha iyiyi hak etmek için çabala. Çalış, oku, yürü, iyi dostlar edin, sokak hayvanlarına bak, yaşlılara yardım et, sen kendine iyi davran bak Allah mutlaka gayretinin karşılığını verecek. Psikolog olsana ileride senin durumunda olanlara yardım edersin.

Çok haklısın umursamamaya başlayınca huzura erdim özellikle annemde.
İstediğim başka bir meslek var. Ben çok duygusal bir insanım. Bir ara psikolog olmayı düşünmüştüm.
Terapide bir katliama çok üzüldüm diyince psikolog olayı içselleştirmişsin dedi. Birisi gelip ağlasa durumu anlatsa dayanamam ben :KK43:
İnşallah hayalimdeki bölümü okumak nasip olur

Annen baban büyük oranda sebep ama onlar daha yaptıklarının farkında dahi degil. Ama eminim annenin annesi de annene bu şekilde davrandı annen bilmiyor ki kadın ne yapsın? Kendine doğru dürüst davraNildi mi ki ? anneliği terlikle vurmak sanıyor.

Çoğu arkadaş demiş inan ben de anlatsam roman olur. Kendisi yalnız sanmayın. Çoğumuzun cocuklugu berbat gecti.

Kolaya kaçmayın uğraşın. Evet anlıyorum depresyonda olunca hiç bir şeyi duymuyor insan ama siz iradenezle şuan yaptığım yanlış diyin zorda olsa devam etmeyin ...

Bu arada o adam size sevgi göstermiyor sizin bedeninizde kendini tatmin ediyor . eğer düzgün biri olsa sizin.sevgi ihtiyacıniz'an nemalanmazdi. Asıl böyle adamlarla devam ederseniz ,size gerçek sevgi verecekleri kendinizden uzaklqstirirsiniz.

Sağolun eksik olmayın sayenizde daha iyi hissediyorum
Evet depresyon öyle bir illet ki... İnsanı başka bir evrene sokuyor sanki. Yemin ederim yerimi yurdumu şaşırdım...

Sana kitap yollamami ister misin ? Üniversite hazırlık kitapları ?
Allah razı olsun ya sizin gibi iyi niyetli insanlar kaldı mı?
Keşke sarılabilsem bu ilgiyi kimse göstermedi bana bu zamana kadar..

Dr dan randevu al ilaç tedavisine başla
Durumu dr ailene anlatsın ciddiyeti görünce psikologdan da yardım alırsın terapi yani.
Kendini sevmiyorsun sevgi duygusunu kaybettiğin için kendini altın tepside başkalarına sunuyorsun sırf sana değerli olduğunu hissettirmeleri için .
Bu yaptığın senin iyileşmene değil daha kötü olmana hız kazandırır bu günlerini ararsın.
Yapma kimseye kendini kullandırma..

Doğru yoksa ilerde daha kötü hissedicem.
Terapiye başlıyorum eylülde
teşekkür ederim

Aynı yaşta sayılırız yaşadığımız şeylerin bir kısmı benzer bazı parçalarda kendimi buldum küçukken bende şiddet görmuştüm şuan gormuyorsunuz sanirim. Kendinizi yargilanacak ve kotu seyler yapmis biri olarak görmeyin. Yaşımızdan dolayı illa sevmek sevilmek tercih edilen koşulsuzca sevilen olmak istiyoruz. Bende bir yere kadar cinsellik yaşadım sevdiğini sandığim ama sevilmedigim biriyle ama bu gecmiste yasadiklarimin sonucu degil benim tercihimdi ve bir bahanesi yoktu. Yani bundan dolayı bir pişmanlığim yok.Gecmise bir cizgi cekip yeni sayfalar acip kendi hatalarimizi da kabullenmemiz gerekiyor.Geçmişte kötü şeyler yaşamış olmanız gelecekte güzel şeyler yaşamayacağınız anlamına gelmez ki. Hem belki ilerde karşına karşılıksız sevilebileceğimiz biri çıkar ve biz ilişkilerimizde gecmıste gordugumuz kotu tecrubelere dayanıp hata yapmayız. Kendinizi sevin konuşma tarzınızdan belli olgun düşunen biri olduğunuz. Iş icin de calisabileceginiz yerler illa var markette kasiyerlik satis danismanligi gibi yas grubumuzun calistigi rahat isler

Evet şuan görmüyorum şükür ki. Her insan hataya düşüyor maalesef erkekler seviyormul gibi yapıyor ya da biz sevdiğimiz için inanmak istiyoruz. Ama eninde sonunda bir yerde bitiyor böyle ilişkiler

Allah razı olsun ya sizin gibi iyi niyetli insanlar kaldı mı?
Keşke sarılabilsem bu ilgiyi kimse göstermedi bana bu zamana kadar..
Yok ablacim olur mu iyilik bile sayılmaz . Özelden yazisalim dur seninle.

Yazının hepsini ve yorulmari teker teker okudum ve malesef anne baba olmak doğurmak yada büyütmekle olmuyor. Her çocuk kendi kendine büyüyebilir ama nasıl büyür o ayrı

Ailenin seni ikinci plana atıp dayak atması senin kendine olan guvenini de kaybetmeni sağladığından okul hayatında suskun ve acılı geçmiş

Şimdi ayakları üzerine basan sağlıklı düşünebilen kocaman bi genç kızsın öncelikle yapman gereken kendini sevmek bedenine değer vermek

Devlete bağlı hastanelerde psikologtan randevu al ve uzman eşliğinde hayatına sıfırdan başlamaya çalış biliyorum yaşadıkların çok zor ama geleceğini kurtarmak imkansız değil Alah yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim. Hepimize yardımcı olsun rabbim. İstediklerimde o kadar basit ve rahat bir hayat ki..
Evime işime gidip geleyim bir arabam olsun rahat olayım hafta sonları arkadaşlarımla bir kahve veya resim sergisi tiyatroya gideyim. Kimseyle ne ilişiğim olur ne zararım.. Gerçekleştirilmeyecek hayaller değil inşallah yaşamak nasip olur..

Sınava hazirlanmayacak misin ?

bu sene hazırlanıyorum

Kuzum evet zor bir hayat yaşamışsin. İnan herkes belki oranda farklı şeyler yaşadı belki az belki daha çok. TavsiyeM lütfen kendini düşün pişman olacağın şeyler yapma sınava hazırlan akıllı bir kızsin kendini bırakma hedef edin ve ulaş

allah razı olsun. bundan sonra kendimi düşünücem öncelikle geleceğimi ve kendimi...

Bende neler yaşadım neler ,neler bunlar yanında hiç bi şey ama ben hep kendi hayatımı kurmaya baktım, hedefim hep güçlü olmaktı, hem çalıştım hem okudum mimar oldum halen okuyorum ve bebeğim var, hayatta hiç bahanelerim olmadı hep yaparım dedim, herkes İnat yaparım ve yapacağım, başardım da önüne bak sadece ,söylediğin rahatsızlık çözülebilir bi şey, neden her şeyi bu kadar büyük önüne set örüyorsun ,bahanelerin arkasına sığınma artık gerçeklerle yüzleşmelisin, çocukluk travmaları herkesin yaşadığı şeyler ,el Bebek Gül Bebek büyüyen kişi nadirdir ,hiç bi şeye mecbur değilsin, hiç kimsenin seni sevmesine de mecbur değilsin, sen kendini sev yeter

allah aileni korusun zor günler yaşatmasın inşallah. kendimle zaman geçirmeye çalışıcam artık..

Yazini sona kdr okudum allah yardimcin olsun ama yasin dahacok kucuk birinekole olmaklagecmez bu hayat en azindan duzgun bi ewlilik yapip coxuk sahibi olabilirsn yenidenokuyabilirsn disardan ama pes etmemelisin hayat surprizlerle dolu ve emin ol herkesin bir aci hikayesi var cikarmamiz gerekenders guclu adimlarla ilerlemek saglicakla kal..

ilerde inşallah düzgün biri karşıma çıkarsa neden olmasın nasip kısmet şu anda öğrenimimi düşünmek istiyorum ona yatıım yapmak istiyorum tedaviden sonra

kaç yasındasın? dertleşeblrz kmse mukemmel değil giden tek bakireliğin olsun dert etme sen kend,nden gtme yeter

19. teşekkür ederim

İbb psikolog hizmeti veriyor. 158di galiba emin değilim bulabilirsin numarasını. Lütfen git, bekaretini kaybettin diye hayat bitmedi. Belli ki akıllısın sınava hazırlan ar kapağı üniversiteye. Hayatını yeniden kurabileceğin yaşlar bunlar. Kendine saygı duymazsan kimse sana saygı duymaz

eylülde terapiye başlıyorum çok teşekkür ederim desteğin için.

Q Qlnd daha ne duydunki.burdaki insanlar seni anlamaya calisan ve sana destek olmaya çalışan insanlar .dışarıdaki insanlar var birde.onlar acimasiz.onlar ah onlar.anlatmıyorum.kendine yakistirdigin hayatı yasa

kendime yakıştırdığım hayata odaklanıcam artık. çaba sarfedicem en azından..

Nedir ki bakirelik? Bakirelik gidince hic bir sey olmuyor.
Uzun uzadiya okudum her seyi, tabi ki bu durumda olmanda ailenin sucu cok buyuk, ama lutfen bunlarin arkasina siginip daha da hayatini mahfetme. Kendin, gelecegin icin guzel seyler dusun guzel seyler yap. Ben senden 2 yas buyugum sadece inan hepimiz zorluklar yasadik hayatta, kimi ailesinden cekti, kimi geri donusu olmayan hatalar yapti, kimiside caresiz hasta..

Ama bunlarin arkasina siginarak yasayamayiz. Benim zaten hayatim kotu, benim ruhum ac deyip bizi istemeyen adamlara kendimizi teslim etmemeliyiz ya da daha niceleri..

Oncelikle hayatin bu kadar basit olmadigini ve hayata bir kere geldigimizin farkina var. Bir daha 19 yasinda olamayacaksin ama onunde guzel gecirebilecegin dopdolu senelerin var. Guzel ya da kotu gecirmek senin elinde.

Oncelikle "yalnizca ruhunu doyuran" o adamdan ardindan sadece ruhunu doyurmaktan vazgec. Ruhunun acligini bastiran bir adam olmamali!
Ardindan hayatin guzelliklerini farket, ailen zaten Allah katinda bunlarin hesabini kat be kat odeyecekler buna emin olabilirsin.
Bak sana cok ama cok inanip guvendigim bir hadisi soyleyeyim, "yaktiginiz can kadar caniniz yanacak ve uzdugunuz can kadar uzuleceksiniz"
Bazen tek care Allah'a havale edip yoluna bakmaktir. Universite icin asla gec degil, bende bu sene asik oldugum okulumu birakmak zorunda kaldim bazi sebeplerden oturu, ama bu benim bir daha okumayacagim anlamina gelmiyor, tam aksine daha hirsliyim simdi, bu sene girecegim yeniden.
Hayat boyle gecmez ki, bugunun yarini da var, en azindan sen cok iyi bir anne olacaksin ilerde.
Hemen sinava hazirlan ve kesinlikle ailenin olmadigi bir sehirde oku, bir yandan part-time calisarak harcligini cikartabilirsin.

Ardindan kendi duzenini olustur, calis mesela.. "cok sev, cok sevil"

Ben sana inaniyorum.

Bu hayati sen secmedin ama bu hayattan kurtulmak senin elinde!

Çok çok çok teşekkür ederim. Ben sana inanıyorum lafı bile tırnaklarıma kadar enerji verdi bana.
Çok doğru söyledikleriniz umutsuzluğa düştükçe girip tekrar tekrar okicam

Yorumları okumadım. Aklıma ilk geleni yazıyorum. Tanıdığım birinin hayatına çok benziyor. Acaba o mu dedim bir an.
O şu an çok mutlu. Evli ve evlatları var. En önemlisi farkındalığı var.
Kendi peşini bırakmadı,yılmadı. Gitti yardım aldı. Affetme terapisi,anksiyete tedavisi aldı. Geçmişini şifalandırmak diyorlar ya şimdi, affetti geçmişini de kendini de. Bir gıdım anne baba sevgisi görmeyen kız şimdi evladına öyle bir sahip çıkıyor ki.

İnşallah bende onun gibi olabilirim. Çaba sarfetmek istiyorum en azından.

Tamamen bir abla şefkatiyle diyorum ki: Psikolojik yardım al. Affetme terapisi al. Tek başına kurtulman zor. Ücretsiz meslek edinme kursları var her yerde. Birine ya da bir kaçına katılıp sertifikalarını al. Sonra iş hayatına atılıp para kazanırsın. Bunlar sana inanılmaz iyi gelecek. Bırakacaksın zaten başkasından sevgi beklemeyi.
Kendine güven en önemlisi Allaha güven.

Çok haklısını eylülde terapiye başlıyorum aynı zamanda üniversite sınavına. Emeklerimi boşa çıkarmaz umarım rabbim..

Canim benimm rabbim yar ve yardimcin olsun...
Kimse kimseyi birileriyle kiyaslamasin... rabbim herkesi birseylerle imtihan ediyor bu dunyada.kimine gore senin yasadiklarin cok basittir kimine gore icler acisi, o yuzden sana yasadiklarin hakkinda bsy diyemiyecegim.tek diyebildigim bunlar senin rabbimin gonderdigi imtihan gülüm bak ben daha 24 yasindayim evli degilim bsy degilim ama benimde kendme gore yasayip gordugum skntilarim oldu seni cok iyi anlayabiliyorum.yakininda olup elinden tutabilsem keske...
Ama senden rica ediyorum herseyi bi kenara birak bicok kiside soylemis daha yolun cok basindasin kendine deger ver.sen sevenlerle birlikte ol.hayata tutunmaya calis erkeklere degil.bu hayatta bir dostun olsun o dost oyle dost olsun ki bak ne aileni aratir sana nede erkekden gelecek degeri.acilen doktor tedavisine baslamalisin.ve Allah'a yakarmalisin.dua etmelisin bol bol.zeki kizsin anlasilan namaza saril rabbine saril.bizi depresyona sokan bizi kendimizden yoksun eden nedir biliyomusun dua dua dua... dua seni rabbinr yakinlastirir.sukursuzluk duasizliktir hayatin bi ucuna surukleyen.sakin uzulme kendine gelmeye calis.abdest al Allah'a saril...

Allah binlerce kez razı olsun tutmuş kadar oldun. Çok teşekkür ederim desteğin için..

Okusammi acaba diye dusunurken son paragraf beni mahvetti gozyaslari icinde iyiki okumusum diyorum inan bana seni gozumde canlandirdim cok temiz iyi yureki biri oldugunu hissettim bende anneyim uc kız annesi son paragrafin tokat gibi carpti yuzume biraz sana biraz bana agliyorum suan :KK43: umarım bundan sonra hayatin cok guzel olur pes etme

Bende yorumu okuyunca tutamadım kendimi. Dert anlatmak kadar amacım annelerin en ufak yaptıkları şeyleri çocukların unutmadığını anlatmaya çalışmak. Unutulmuyor silinmiyor bazı şeyler. Ağlama lütfen evlatlarında çok şanslı senin gibi vicdanlı anneleri olduğu için Çok sağol inşallah gün yüzü görebilirim bende

Benim okurken gozlerim doldu kalbim nasl ezildi anlatamam ya bir insan var burda bir can duygularla yuklu canli bir varlik.neden her seferinde sert olmak zorundasiniz?konu aileye kizip gidip adamin biriyle sevismesi degil cocukluktan itibaren bir insan yavrusunun nasil eziyetlerle buyumus olmasi..cocugunu doven anne videosuna en buyuk tepkinizi gosterirken burda dayakla buyumus biri ve sonrasinda o boslukta yaptigi seyler neden onemsiz geliyor gozunuze.evet cogumuz dayak yedik belki daha beteri belki daha hafif acilar yasadik hepimiz ama her birimiz bambaşkayiz kimisi guclu kalmayi basarir kimi basaramaz. başaramadigi için o kişiyi suclamaya hakkimizin oldugunu dusunmuyorum birseylerin arkasina siginma acinin arkasina siğinma bahane etme demek aslinda o aciyi yoksay olmamiş gbi davran demekle ayni sizce bu mumkun mu her insanin yapisi farkli siz depresyona hic mi girmediniz hayatin farkli donemlerinde psikolojiniz bozulmadi mi olmeyi istemediniz mi bu kizcağiz ne yapsin? allahin cezasi bir anne babayla ezilerek yok sayilarak buyumus bir cocuk.ben de aynilarini yasadim ama gidip kimseyle birlikte olmadm demek ne allah aşkina? aferim en namuslu en durust en ahlakli sensin bravo.. insanlarin baski altinda yapacagi durumlar farklidir bu adam onun icin bir kaçiş yeri ama dogru ama yanliş. egrisini de dogrusunu da zamanla kendisi idrak eder zaten konu bu degil.
konu canimin içi senin kendini bulman. kapat gozlerini ve hayallerini kur. kendini nasil bir yerde nasil bir insan olarak hayal ediyosun.mutlu olmayi herkes hakeder ne benim bir fazlam var senden ne de senin benden şurada uc gunluk dunyayi yaşiyoruz.o hayallerinin peşinden koş tamam mi. umarim cok ama cok mutlu olursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X