Her şeyi anlattım, dayanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorum yapmayacaktım ama teşekkürler

Ben hep psikolojik hasta olanları ti ye alır yahu nasıl başaramıyor kendine güven ve ilerle derdim ama insanın başına gelmeden anlamıyor maalesef.

Hissedemediğiniz için anlatmam imkansız o yüzden kimsenin yorumunu eleştirmiyorum.
Okuduklarım anlık etki yapıyor sadece.

Üşenmezsem bir gün ben de böyle bebekliğimden başlar anlatırım :KK70:
O zaman anlarsın tek çare kendini bırakmak değilmiş demek diye..

Benim hayatımın küçük parçasını yazmam bile uzun sürüyor ama tüm hayatım roman olur
kk kadınları kör olur :KK70:
O yüzden tamam tamam yapmayacağım korkmayın :KK70:

Öncelikle psikoloğa devam et kesınlikle ve sana tavsıyem Allah A yakınlaş inan bana çok iyi gelecek Hemde cok . Dualar oku namaz kılmaya çalış . Cok iyi gelecek ruhuna . Gecmişi bırak at çöpe . Kim hatasız kim tertemız söylemrısın emin ol herkesın soyleyemeeıdgı günahları var emin ol Canm . Sen git sınava hazırlan güzelce gelecegı düşün hayal et umut et . Allah benden isteyın diyor O na sığın sadece O na . Bende cok sıkıntı cekıyorum su an baktım kimseden fayda yok eşten bile olmuyor fayda bazen Allah A sığındım O ndan yardım beklıyorum dua edıyorum tevekkül etmeye çalışıyorum emin ol en guzel yol . Bırak adamları onlar kullanıyor seni sadece . Sunma kendını sevmek o degıl . İyi birini bul gecöısını bilmeyen senı sevecek oyle Sevgı iste . Ama şimdi degıl lütfen kendıne gel .

Yaşın çok genç, hayatın başındasın. Eğer doğru yaşamak kararı alırsan bugüne dek çektiklerin sana hayat dersi olur ve avantaj sağlar. Hayal bile edemeyeceğin kadar güzel bir hayatın olur. Zihinsel Şifa kitabını okumanı öneririm. Sen değerlisin hem de çok bunu hissettiğinde hayatın değişmeye başlayacak. Diyeceksin ki bana kimse değerliymişim gibi davranmıyor ki bunu nasıl hissedeyim? Çok basit. Sana değer vermeyenlerin bu şekilde davranmalarına izin verme bu bir erkekse onu yok say annense umursama. Bak o zaman kendini nasıl iyi hissedeceksin. Sana hak ettiğin gibi davranan insanlarla karşılaşana kadar sen daha iyiyi hak etmek için çabala. Çalış, oku, yürü, iyi dostlar edin, sokak hayvanlarına bak, yaşlılara yardım et, sen kendine iyi davran bak Allah mutlaka gayretinin karşılığını verecek. Psikolog olsana ileride senin durumunda olanlara yardım edersin.

Üşenmezsem bir gün ben de böyle bebekliğimden başlar anlatırım :KK70:
O zaman anlarsın tek çare kendini bırakmak değilmiş demek diye..

Benim hayatımın küçük parçasını yazmam bile uzun sürüyor ama tüm hayatım roman olur
kk kadınları kör olur :KK70:
O yüzden tamam tamam yapmayacağım korkmayın :KK70:

Sen yaz. Noktalama işaretlerini kullanıp paragraflara bölünce okuyacak çıkıyor fazla olmasada. Yazmak rahatlatır ondan şettim. Tecrübe ile sabit. :eğlence:

Annen baban büyük oranda sebep ama onlar daha yaptıklarının farkında dahi degil. Ama eminim annenin annesi de annene bu şekilde davrandı annen bilmiyor ki kadın ne yapsın? Kendine doğru dürüst davraNildi mi ki ? anneliği terlikle vurmak sanıyor.

Çoğu arkadaş demiş inan ben de anlatsam roman olur. Kendisi yalnız sanmayın. Çoğumuzun cocuklugu berbat gecti.

Kolaya kaçmayın uğraşın. Evet anlıyorum depresyonda olunca hiç bir şeyi duymuyor insan ama siz iradenezle şuan yaptığım yanlış diyin zorda olsa devam etmeyin ...

Bu arada o adam size sevgi göstermiyor sizin bedeninizde kendini tatmin ediyor . eğer düzgün biri olsa sizin.sevgi ihtiyacıniz'an nemalanmazdi. Asıl böyle adamlarla devam ederseniz ,size gerçek sevgi verecekleri kendinizden uzaklqstirirsiniz.

Evet çok zorlu bir hayatın var . .
Önce kendine yeni bir hayat aç . .
Çalış , oku. .
Psikolojik destek al . .
Hayatın başındasın daha. .
Yeter ki iste . .
Hoppa

El bebek gül bebek büyütülmemissin ama anlattıkların kendini birilerine sunman için yeterli bir sebep değil bence:işsiz:
He kendin biriyle birlikte olursun eyvallah ama bahanelerin arkasına sığınman saçma
Burda ne kızların hayatlarını okuyoruz ana baba destek değil köstek oluyor ama yine kendini kurtarıp zar zor meslek sahibi olup evleniyor, tabi bu zor olan
Sense kolayı seçiyorsun öğretmen suçlu, annem hatalı, babam sorunlu vs vs
Elbetteki suçları olabilir bu insanların ama bu kadar infaz da fazla bence :işsiz:
Kendinin çok aklı başında olduğunu söylemişsin ama buna katılmıyorum
Tez zamanda ergenlikten çıkman dileğiyle :kahve:
Tüylerim diken diken oldu yorumunu okuyunca. Çok korkunç çok

Yorumu okur okumaz hüngür hüngür ağladım. Allah razı olsun senden. Dediğim gibi yaşamadan bilmez kimse ama Allah yaşatmasın o kişi ergenlik diye bilsin beddua bile edemem. Hissim o kadar kötü. Kötü yorum yapanlara bir şey demicemi söylemiştim.

Bırkıtapbirkahve empati kuramıyorsunuz sanırım . Yapmayın kimbilir ne durumdadır Nasıl haldedir istemesede ayakları gidiyordur Oray'a . Burda onu ordan kurtarmaya çakışmalıyız . İnsanoğlu her hataya düşer unutma sen yapmam dersin oyle Bır an gelırkı alasını yaparsın . Ergenlıkle hıc alakası yok kızın yasadıklarının . Onla ilgilenen aile mı varda ergenlık yapacak . Kız küçükken hep ezilmiş hala oyle . Nasıl bir düşünce var sende hayret . Kınama Sak'ın kınama

Yorum yapmayacaktım ama teşekkürler

Ben hep psikolojik hasta olanları ti ye alır yahu nasıl başaramıyor kendine güven ve ilerle derdim ama insanın başına gelmeden anlamıyor maalesef.

Hissedemediğiniz için anlatmam imkansız o yüzden kimsenin yorumunu eleştirmiyorum.
Okuduklarım anlık etki yapıyor sadece.

Dr dan randevu al ilaç tedavisine başla
Durumu dr ailene anlatsın ciddiyeti görünce psikologdan da yardım alırsın terapi yani.
Kendini sevmiyorsun sevgi duygusunu kaybettiğin için kendini altın tepside başkalarına sunuyorsun sırf sana değerli olduğunu hissettirmeleri için .
Bu yaptığın senin iyileşmene değil daha kötü olmana hız kazandırır bu günlerini ararsın.
Yapma kimseye kendini kullandırma..

Yorumu okur okumaz hüngür hüngür ağladım. Allah razı olsun senden. Dediğim gibi yaşamadan bilmez kimse ama Allah yaşatmasın o kişi ergenlik diye bilsin beddua bile edemem. Hissim o kadar kötü. Kötü yorum yapanlara bir şey demicemi söylemiştim.

Tum yorumlari okudum. Kendi konum olmamasina ragmen tum yorumlar bana yapilmis gibi pur dikkat okudum, basucu notu diyerek kendime sakladigim cumleler var. Bem de 21 yasindayom muhtemelen cogunuz benden buyuksunuz Allah sizden razi olsun hanimlar.

Herkes seni kardesi, akrabasi, komsusu gibi yakin gorup en icten halleriyle seni ayaga kaldirmaya calismislar. Ben hic birinde kotu bir yorum goremedim acikcasi. Yerinde olsam burada yorumlarini degerli buldugum, akli basinda olduguna inandigim hanimlarla irtibati kesmem.

Saglikli dusunemediginin sen de farkindasin, biz de. Tamam destekse destek. Biz veriyoruz sana destek. Daha 19 yasindasin, tertemiz insansin kirli insanlari hayatina sokma. Ilk once psikologa git ve hayatindan pisliklerk cikar. Gerisi gelir yeterki inan kendine. Oturup kendine uzulup bir yere varamazsin. Kendine acima, hic kimse senden degerli degil. Mutlulugun en guzellerini hakettiginden eminim. Kendinde farkina var buna. Annen baban da olsa seni yere cekmelerine izin verme.

Aynı yaşta sayılırız yaşadığımız şeylerin bir kısmı benzer bazı parçalarda kendimi buldum küçukken bende şiddet görmuştüm şuan gormuyorsunuz sanirim. Kendinizi yargilanacak ve kotu seyler yapmis biri olarak görmeyin. Yaşımızdan dolayı illa sevmek sevilmek tercih edilen koşulsuzca sevilen olmak istiyoruz. Bende bir yere kadar cinsellik yaşadım sevdiğini sandığim ama sevilmedigim biriyle ama bu gecmiste yasadiklarimin sonucu degil benim tercihimdi ve bir bahanesi yoktu. Yani bundan dolayı bir pişmanlığim yok.Gecmise bir cizgi cekip yeni sayfalar acip kendi hatalarimizi da kabullenmemiz gerekiyor.Geçmişte kötü şeyler yaşamış olmanız gelecekte güzel şeyler yaşamayacağınız anlamına gelmez ki. Hem belki ilerde karşına karşılıksız sevilebileceğimiz biri çıkar ve biz ilişkilerimizde gecmıste gordugumuz kotu tecrubelere dayanıp hata yapmayız. Kendinizi sevin konuşma tarzınızdan belli olgun düşunen biri olduğunuz. Iş icin de calisabileceginiz yerler illa var markette kasiyerlik satis danismanligi gibi yas grubumuzun calistigi rahat isler

Yazının hepsini ve yorulmari teker teker okudum ve malesef anne baba olmak doğurmak yada büyütmekle olmuyor. Her çocuk kendi kendine büyüyebilir ama nasıl büyür o ayrı

Ailenin seni ikinci plana atıp dayak atması senin kendine olan guvenini de kaybetmeni sağladığından okul hayatında suskun ve acılı geçmiş

Şimdi ayakları üzerine basan sağlıklı düşünebilen kocaman bi genç kızsın öncelikle yapman gereken kendini sevmek bedenine değer vermek

Devlete bağlı hastanelerde psikologtan randevu al ve uzman eşliğinde hayatına sıfırdan başlamaya çalış biliyorum yaşadıkların çok zor ama geleceğini kurtarmak imkansız değil Alah yardımcın olsun

Sınava hazirlanmayacak misin ?

Kuzum evet zor bir hayat yaşamışsin. İnan herkes belki oranda farklı şeyler yaşadı belki az belki daha çok. TavsiyeM lütfen kendini düşün pişman olacağın şeyler yapma sınava hazırlan akıllı bir kızsin kendini bırakma hedef edin ve ulaş

Bende neler yaşadım neler ,neler bunlar yanında hiç bi şey ama ben hep kendi hayatımı kurmaya baktım, hedefim hep güçlü olmaktı, hem çalıştım hem okudum mimar oldum halen okuyorum ve bebeğim var, hayatta hiç bahanelerim olmadı hep yaparım dedim, herkes İnat yaparım ve yapacağım, başardım da önüne bak sadece ,söylediğin rahatsızlık çözülebilir bi şey, neden her şeyi bu kadar büyük önüne set örüyorsun ,bahanelerin arkasına sığınma artık gerçeklerle yüzleşmelisin, çocukluk travmaları herkesin yaşadığı şeyler ,el Bebek Gül Bebek büyüyen kişi nadirdir ,hiç bi şeye mecbur değilsin, hiç kimsenin seni sevmesine de mecbur değilsin, sen kendini sev yeter

Yazini sona kdr okudum allah yardimcin olsun ama yasin dahacok kucuk birinekole olmaklagecmez bu hayat en azindan duzgun bi ewlilik yapip coxuk sahibi olabilirsn yenidenokuyabilirsn disardan ama pes etmemelisin hayat surprizlerle dolu ve emin ol herkesin bir aci hikayesi var cikarmamiz gerekenders guclu adimlarla ilerlemek saglicakla kal..

Durumunu ayni buna benzettim.

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    56,8 KB · Görüntüleme: 145
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X