Her Gün Yeni Bir Kaynana

kızımın mevlütüne bir komşu gibi gelip davranan kayınvalideciğime

seninki yine iyi komşu gibi davranmış benimki mevlüt başladı geldi ve mevlüt biter bitmez pilavını hızlı hızlı yeyip kızıyla kaçar gibi gittiler hatta millet bana kayınvaliden kim diye sordu ben gösteremedim bile :83:

canım ya yazık üzüldüm vallahi...:26:

kaynananın dünkü incisi:

eşim işten 20:30'da gelmiştir, dolayısıyla yemek yenecektir. kaynana tel. açar..

kaynana: ne yapıyosun?
asude_bahar: yemek hazırlıyorum..
kaynana: bu saatte yemek mi yenir, rahatsız eder, erken hazırlasana
asude_bahar: geç hazırladığım için değil, eşim yeni geldiği için yeni yiyoruz.. yoksa yemek hazırdı..
kaynana: ah zavallı oğlum, iyi bak ona, sırtına krem sür masaj yap.. ne çok yorulmuştur kimbilir..

(bu kadar evladına düşkünsen, onunla sohbet et.. bana bişey sorma.. merak değilim sana rapor vermeye.. çok da umrumda değil öneri ve görüşlerin.. nasılsın iyi misin de kapat.. laf sokmak için efor sarfetme )

Son düzenleme:
kaynanamdan inci yoktu dün akşam..
benden vardı..

oturduk çay içiyoruz hürremi seyrediyoruz.
hatice sultanın ibrahim paşayla gerdek gecesi sahnesinde..
yüz görümlüğünden açıldı konu.
ozamanlar yüz görümlüğü indirmelik vardı dedi kaynanam..
vallahi dedim 'ben ne indirmelik nede yüz görümlüğü gördüm' dedim.
soktum lafı ses yok

kaynım 14 yasında gecen gun kaynanam bana kızım kaynın ergenlık cagında onun yanında fazla sıkıfıkı olmayın etkılenıo mus dedi.

yuhh diyorum başka birşey demiyorum.. :) benimde kayınvalidem 4 aydır bende kalıyor ameliyat falan oldu ağzı var dili yok gibidir.. ama fırsatını versem karışmayacağı şey yoktur...ne kadar iyi olursa olsun en iyisi bile kapı dışında olsun kızlar...

kayınvalimdele son diyaloglarımızdan bir tanesi:
-kv: oğlum sabah erken saatte uykusuz mu yola çıkıyor? vah oğlum yollarda perişan oluyor
-lilypos: yok anne ben onu gece erkenden uyutuyorum,10 de uyuyor,sen merak etme uykusuz yollamıyorum böyle de bebekten bahseder gibi oldu ama ...
-kv: (kıkır kıkır güler)

arsa aldılar ev yapacaklar benım altınlarımıda kullanıp ıkı katlı ev yapacaklar altta o uste bız oturcaz en uzak yerımız 10 merdıven falan olacakdizüstü bizim pc yanına gelıyorum

az önce bnm kayganamda dediki akşama kadar ne bakıyon orda ne öğrendin söyle bende bileym bende gayet sakiin anne herşeyi bilmenmi gerekiyo demek bakmam gereken bişey var bakıyorum sonra vaaz yapmaya başladı
Siz de az değilsiniz haaa, kaynananın yanında internetten onu çekiştiriyorsunuz zavallı kanının hiçbir şeyden haberi yok. Valla korkulur zamane gelinlerden.:18:

Allah sabır versin, kadın apaçık seni kıskanıyor ve istemiyor. Dikkat et kendine ellerine koz verme, eşinin iyiymiş o yönden mutlu olabilirsin. Benim eşimin ailesi de biz evlenirken aman kiracısınız çok pahalı almayın, çok eşya almayın dediler, hatta lojmanda oturmamız için zorladılar. Salonda koltuk takımı, yemek masası vs, yatak odası ve beyaz eşyalarım var. Ev boş gibi nerdeyse. Bir tek salonun perdelirini diktirdim, diğerler odaların perdeleri uyduruk şeyler. Şimdi kendileri dubleks ev aldılar, evi baştan aşağıya döşüyorlar, sanki ben değilim de onlar yeni evli, kendilerine hiç uçuz olsun demiyorlar. Bir yıl içinde ev almayı düşünüyoruz, alırsak ben de salonumu ve yatak odamı yenilicem, salondaki koltukları oturma odasına koymayı düşünüyorum, yatak odası takımımı da misafir odası için kullancam.

aynı dul kaynanada bizde var bızı evlenır evlenmez ayrı oturduk ama ıste sureklı gelmıyorsunuz gıtmıyorsunuz dıye sıkayet edıyor ah oda evlense keske daha genc güzelde ama inat evlenirmi evi sıfır dayandı döşendi kafasına göre harcıyor limit yok oğulları herşeyini karsılıyor cokta lüks yasıyor hiç evlenirmi..

benimkide başladı laf sokmaları yokmu alıyor cavabını ama...
dün akşam kendi kendini davet eden misafirlerim vardı....
sadece kısır yaptım görümcem dedi bende bişiler yapıp getiririm tamam dedim....
kaynana sadece bunu mu yaptın bu ne ki şöyle pasta börek çörek dolduysan ya etrafı.....
ben evde oturmuyorum sabah 8 de çıkıyorum akşam 8 de geliyorum dedim sustu kaldı....karnım burnumda hemde çalışıyorum birde size pasta börek yapacam sanki gel dedim size ben....
çocuk doğunca çok şavaşacaz gibime geliyor....

ayy aynı yaa evlensede gitse.
bi adam istemiş onu alt sokaktan ben nişanlıyken söyledi bana..
ee dedim ne dedin?
ben bu yaştan sonra koca kağırı çekemem dedi.
aynen inat hayatta evlenmez evi döşendi sıfırlandı. miss gibi hayat bakılıyor yiyiyor içiyor..
hiç evlenirmi.... :26: bulmuş rahatı. gamsız şeyy..

nihalite senındemı kaynananın maaşı yok. oğulalrı bakıyor demişsin??

aynen canım ya sorma gitsin senin kaynanan yanındamı kalıyordu? daha zor senin işin Allah yardımcın olsun kaynanalardan kurtulmamız zor ya ölüm ya evlilik bunu beklicez bizi buna zorluyorlar npalım..
evlenip koca kahrı cekerlermı onların kahrını biz cekecez kahir cekenleri varken hiiç evlenmezler 4 köşe onlar şimdi

nihalite senındemı kaynananın maaşı yok. oğulalrı bakıyor demişsin??

eşinden kalan maaşı var ama az bir miktar bırsey onun ceket parası bile değil en lüks yerlerden giyinir evine temızlıkcısı gelır ne ısterse alır satar oğulları ev aldılar evinin ıcını yenıden yaptırdı her ıstedıgı oluyor yınede yaranamıyoruz bu seferde gelmıyorsunuz gıtmıyorsunuz eltın zaten hergun yanında bende haftanın 3 gunu kesin ordayım daha ne istiyorsa

yeni doğum yaptığımda annem bende kalıyodu doğal olarak biz 3 kardeşiz ben en küçükleriyim bir ablam bir abim var ama en önce ben evlendim kaçmadımda istediler evlendik yani..neyse konu erken evlilikten açıldı bu bana annemin yanında ne nese beğenirsiniz " sen kızıştınmıydıda en önce evlendin" dedi..bende şoookk annemde şook üstelik ben evlenirken küçük değildim 23 yaşındaydım bende lohusa depresyonu geçiriyom zaten "18 yaşında kocaya kaçan sensin kızışan senmisin benmiyim karar ver dedim" tabi annemden kötü bir çimdik yedim ama olsun :)) haketmişti..çok iyi yaptım hala hiç pişman değlim

evet cnm benim yanımda kalıyo daha doğrusu ben onun yanında kalıyorum ev onun çünkü
vallahi evlilik olmaz zaten ölümüde bekleyemem gençliğim gidiyor..
gençliğimi çürütmeye hiç niyetim yok.
ayrı eve çıkıcaz 1 sene sonra inşallah..
gerekırse evler yanyana olsun ama aynı çatıda aslaaa...

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Benim kayınvaliden geçenlerde bana gelmek istedi,ama ben müsait olmadığım kabul etmedim arkadaşım gelecekti çünkü,bu şekildede söyledim...Geçenlerde kayınvalidemle otururken bana aynen şöyle dediün üst kattaki komşuya gitmek istedim ama beni kabul etmedi,böreğimide yapıp gitmiştim,neymiş efendim arkadaşları varmış ev kalabalıkmış ,ama ben bunu aile terbiyesine veriyorum dedi...Ayyyy kalakaldım ya,ama bi dahaki buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum bana yaptığının aynısını yapıcam ona.......Üffff yaaaaa nelerle uğraşıyoruzzz yaaaaaa kaç yaşında insanlar nelerin peşinde koşuyorlar

aynen yaa nelerle uğraşıyoruz.laf sokmalar. gelininin kötülüğünü isteyenler, üzenler, ayırmaya çalışanlar,arasını bozanlar....

anne ne olursa olsun annedir ama
anne ne yaparsa yapsın anne değildir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…