- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
-
- Konu Sahibi Yenidenbashlasin
Gelmeyecekse ben üstüme alabilirim nasıl olcakNe yapalım biri tekrar yeni topik açabilir mi
Güzel ilerliyorduk ben tablo yapmayı bilmiyorum kadınlar kulübünde yeniyim
İnşallah ya ben de çok üzüldüm neden aniden bıraktı gitti bu ay birikim namına pek birşey yapamadım sanırım sadece bir çeyrek atabilecegimBurhan gidince hevesim gitti üff iyi gaz veriyordu birikim için
İnşallah geri gelir ya
Olsun bir çeyrek iyidirİnşall
İnşallah ya ben de çok üzüldüm neden aniden bıraktı gitti bu ay birikim namına pek birşey yapamadım sanırım sadece bir çeyrek atabilecegim
Epey zaman önce tablo yapardım biraz ayarları kurcalayana kadar sanırım sorun çözülmüşNe yapalım biri tekrar yeni topik açabilir mi
Güzel ilerliyorduk ben tablo yapmayı bilmiyorum kadınlar kulübünde yeniyim
İnşallah geri gelir yine alır üstüneB Buffalosos hayırlı olsun canım yine de burhani aramizda görmek isteriz
Ocakta fırlayacak diyorlar altın için bende altın almayı düşünüyorum bu aralar gidip alayımAyın 15ine az kaldı hazır borsa düşmüşken borsadan da bir sepet oluşturup hisse biriktirmek istiyorum altınin da yükselişe geçmesi bekleniyor
Yarin ara tatil için kayinvaliemlere ziyarete gitmeyi planlıyoruz bakalım
Açıkçası ben de sıfır faizli kredi arayisindayim tam zamanı aslındaOcakta fırlayacak diyorlar altın için bende altın almayı düşünüyorum bu aralar gidip alayım0 faizli kredilere girmek çok mantıklı yeni hesapta bir araştırayım onları da
Ula ne olmuş burda? 2 gün insanı depresyona girdirmiyorsunuz haa
Anaaa ne haber vermeden silip gidiyorsun üyeliğiUla ne olmuş burda? 2 gün insanı depresyona girdirmiyorsunuz haa
Yok yok kalsın kız. Nolacak.Anaaa ne haber vermeden silip gidiyorsun üyeliğiinsan haber verir
Al üstüne konuyu etiket yap
Sen niye gittinYok yok kalsın kız. Nolacak.