her aile evi dışarıdan daha mı iyidir gerçekten?

Hayatın başında olduğun o kadar belli ki. Böyle amatör ruhlu ama ayakları yerden kesik insanları görünce nedense üzülüyorum. Ne diyeyim, hayırlısı olsun.

Hayatın başında olduğun o kadar belli ki. Böyle amatör ruhlu ama ayakları yerden kesik insanları görünce nedense üzülüyorum. Ne diyeyim, hayırlısı olsun.
Hayatın başındayım, amatörüm her insanın hayatında olan bu basamakta şu an ben de varım :) Ayağım keşke yerden daha kesik olsaydı diyorum bazen, belki daha az her şeyin farkında olurdum daha az üzülürdüm. Sizi üzmek istememiştim, tabii size ne hatırlattım bilemem Hayırlısı tabii her şeyin, umarım hepimiz bu hayattaki en zor günleri görmüşüzdür de geriye iyileri kalmıştır

Üzülüyorum çünkü gençler sizin gibi hayallerle üniversite okuyup mezun olunca hayatın gerçekleriyle karşılaşıyorlar. Yaşadıkları hayal kırıklığına üzülüyorum. Üniversite okumaya, o dört duvar arasındaki sıralara gidip gelmeye çok büyük anlam yükleyip, o anlamın karşılığını bulamıyorlar.

Aile kısmına birşey demeyeceğim. Allah hepinizin ayrı ayrı yardımcısı olsun.

Belki kıskanç biri gelecek gece ben uyurken kremlerime tutkal, çamaşır suyu falan koyacak bilmiyorum
Buna gelecek olursak az dizi film izle gerçek hayatta yok öyle üniversite de badboy kaynamıyor bilesin.

birçok genç için haklısınız lakin benim gerçeklerle karşılaşmam çok erken oldu... burada her şeyi yazmadım tabii ki de. Üniversite eğer bir amaçsa bu dedikleriniz tamamen doğru, kişi hayal kırıklığına uğrar. Üniversiteye araç gözü ile bakan bir insan zaten o dört duvara anlam yüklemez, içindekilere yükler. Network oluşturur, klüplere katılır, hocalarla iyi konuşur ve yakın olmaya çalışır, farklı ülkelerden arkadaş edinip vizyonunu geliştirir, kendini geliştirir. Kısacası okulu ormanına çevirir, e bunları yaparken de biraz ortalamasını iyi tutar. Sonrası Allah kerim daha yolumuz var.

Aile kısmına birşey demeyeceğim. Allah hepinizin ayrı ayrı yardımcısı olsun.

Buna gelecek olursak az dizi film izle gerçek hayatta yok öyle üniversite de badboy kaynamıyor bilesin.
Ecmain.

Bu hayatta bana kıskançlık edip montumu çizen oldu yani her şeyi bekliyorum herkesten. Bu arada mont üzerimdeydi yani ne ara oldu bilmiyorum...

Ecmain.

Bu hayatta bana kıskançlık edip montumu çizen oldu yani her şeyi bekliyorum herkesten. Bu arada mont üzerimdeydi yani ne ara oldu bilmiyorum...
Çizdiğini görmedin kimsenin belki bir yere takıldı?

Ailenle hiç mi güzel anın yok gülüp şakalaştığın iyi ki benim ailem dediğin?

Hangi bölümü okuyorsun, istersen özelden yazabilirsin. Anladığım kadarıyla akademik kariyer hedefin var sanki. Bir de bu dediklerin, okuduğun üniversiteye göre değişken olan şeyler. Aynı bölümün farklı üniversitelerinin hoca ve öğrenci kalitesi de çok farklı olabiliyor çünkü. Yani gidip de bir İç Anadolu üniversitesinde network oluşturmak sana çok bir şey katmaz ama mesela İstanbul'da fazlasıyla katar. Yabancı dilin varsa Erasmus yapabilirsin baya faydalı olur mesela.

Çizenleri sonra yakaladım. Krem montumun üzerine kırmızı keçeli kalemle çizmişlerdi. Ellerinde keçeli kalem vardı, bana bakıp bakıp gülmüşlerdi. O zamanlar çok içime kapanıktım... Umarım Allah hesaplarını alır... o ikisi bana bir zorbalık daha yapmışlardı...

Gülüp şakalaştığım illa ki vardır. şundan Eminim ki “iyi ki benim ailem” demedim hiç. İçimden gelmemiş demek ki. Aklıma bile gelmedi ben daha çok “ne günahım vardı fa benim ailem böyle” derim

Neymiş merak ettim?

Zamanla iyi ki benim ailem dediğin vakitler de olur merak etme.

Akademik kariyer her halükarda lazım zaten, hele ki şu şartlarda bazı tezlere bakıyorum inanılmaz komikler. Evet yorumunuz doğru, yine de çıkan bir şekilde çıkıyor diyelim. Erasmus çoook istiyorum da işte okul hibesi, döviz durumu... yine de şansımı deneyeceğim tabii ki

Cevap vermemekte ısrarcısın sanırım okuduğun bölüm konusunda.

Neymiş merak ettim?
Ortaokuldaydık sanırım 5 falandı. Arkadaşımın Doğum günüydü. Orada 5 kişi falan kalmıştık işte, birden ikisi üzerime çullandı ve pantolonumu çekip kilodumu indirildiler, önümde oğlan vardı sınıf arkadaşım o hemen gözlerini kapamıştı. Ben bunu anneme söyleyemedim. Bir çocuk normalde ağlaya ağlaya annesine anlatır değil mi? Şimdi düşünün neden bir çocuk annesine anlatamaz. eskiyi hatırlayınca yoruluyorum.

Whatpad hikayelerinizin taslak defteri niyetine burayı mı kullanıyorsunuz gençler, iyiymiş değişik tutar bu yaz, başlık ne?

Whatpad hikayelerinizin taslak defteri niyetine burayı mı kullanıyorsunuz gençler, iyiymiş değişik tutar bu yaz, başlık ne?
Gerçek değil gibi geliyor değil mi? Keşke ben de böyle düşünecek kadar hayattan kopuk olsaydım. Akran zorbalığı... yaşamayan bilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…