her aile evi dışarıdan daha mı iyidir gerçekten?

merak edenler işin yazıyorum, şu sıralar daha huzurluyum… güzel desteklerinizi hissediyorum, teşekkür ederim… ilk maaşımı bile aldım

merak edenler işin yazıyorum, şu sıralar daha huzurluyum… güzel desteklerinizi hissediyorum, teşekkür ederim… ilk maaşımı bile aldım
Merhaba hayatınızı,yaşadıklarınızı tesadüfen okudum ve konudan çıkamadım. Umarım sizi güzellikler bulmuştur. Şuan nasıl olduğunuzu yurt bulabildiniz mi merak ediyorum

bu nasıl iş anlamadım gitti burda en hatalı olan annen bence yuvayı dişi kuş yapar derler annen hiçmi şikayet etmiyor budurumdan yani insan neden çalışır daha fazla kazanmaya çalışır refah seviyiseni yaşam standardını yükseltmek için ben 3,5 yaşımdaki kızımın odasını yatağını bırak daha dolap yaptırmadım diye üzülüyorum ki odasında iki tane büyük çekmeceli dolap var yani hiç bir kıyafeti orda burda bile değil

Merhaba hayatınızı,yaşadıklarınızı tesadüfen okudum ve konudan çıkamadım. Umarım sizi güzellikler bulmuştur. Şuan nasıl olduğunuzu yurt bulabildiniz mi merak ediyorum
merhaba çok teşekkür ederim. Yurt yerine bir süre akrabamın yanında kaldım. Şimdi tekrar aile evindeyim... Kabullendim bazı şeyleri. Birikim yapıyorum gelecek adına... Ev için inşallah taşınacağız. öyle... Çok daha iyiyim işsel huzur olarak

taşınacağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…