Estee Lauder de tavsiye ederim. Yüzünde hissetmiyorsun ağırlığını canım. Biraz tuzlu ama kesilikle kıyafetlerine falan bulaşmıyorFavorimdir
çok geçmiş olsun canımsabah 6 itibariyle uyanıp daha doğrusu pörtleyip kalktık..ateş hala 39 ..birazdan doktora gidecez..hadi hayırlısı..gerçi o da aynı şeyleri söyliyecek biliyorum ama biz gidelim dedik..kızım doğduğundan beri hiç bukadar ağır hasta olmamıştı..Allah beterinden korusun..canının yanması çok çaresiz bırakıyor insanı..yavrum suyu bile zor içiyor..Allahım tüm hastalara şifa versin..özellikle kuzularımızı korusun..
sabah kahvaltısını gelince yapmayı düşünüyorum..gelince görüşürüz kızlar..
sağol cicim sana da afiyet olsunSorma sorma ne çektim
Gözler maşallah 00 Çok güzel oluyoooo. Pek severim Doğadan ın çayı var ayvalı ıhlamur onu içiyorum bende.
Afiyet olsun canım
sağol canım..valla dikkat et sen de kendine..havalar güneş olsa da soğuk dahakahvaltı kaçamksız olsa kaç yazar canım. hala aynı yerlerde mehter takımı gibi bir ileri iki geri takılıyorum yahu. bir de adet oldum. Allahım o nasıl bir karın şişkinliğidr. yarm dünya gibiyim
canım çok geçmiş olsun tekrar tekrar. umarım atlatırsınız bir an önce. burda da güeş yüzünü gösterdi. dışarda insanlar ksıa kollularla dolaşıyor. ben ofiste açtım klimayı oturuyorum. üşüyorum diyorum kmse bana inanmıyor
dün senin kaçamak gününmüşGunaydın Karatay'ın hanımlari,
dün bayagı yogun ve yorucu bir gun geçirdim. sabahtan aksama kadar nerde ise. İlkin kızımın okula kutlamalara gittim.
bayagı bir yüklü program yapılmış. İkizlerde onu seyrettiler.
sabah kahvaltı klasik karataydı simit yedim birazda ..
oglen bir ara acıkır gibi oldum. Biraz süt içtim.
Cocuklar yerken cok az yesil fasulye yedim.
akşam da dısardan soylemistik. Adana sadece eti, salata, acıbiber, tursu
arada kucuk eti puflardan yedim. kacamak +
aksam da yatmadan once leslie 3 mil, ardından zumba denemeleri cok hızlı geldi tabi.
Sersum bu arada cok geçmiş olsun hala devam ediyor sanırım. Ara ara girip okudum ama bazıları aklımda bazıları degil. kusurumuz varsa affola..
herkese selamlar..:)
çok geçmiş olsun canımbende olmuştum öyle gece yarısı soluğu hastanede almıştık geçer inşallah antibiyotiklerle
günaydın hanımlar
bugün kalktım her zamanki gibi ilk iş soyunup basküle çıktımama hala artıdayım dün dünyanın suyunu içtim yürüyüş yapmım yemekleri azıcık azıcık yedim bugün de 65.4 çıktım çok moralim bozuldu kahvaltı bile hazırlamadım hala niye böyle oluyor ya bu hafta hiç dikkat etmediğim kadar ettim üstelik anlayamadım gitti
doktordan geldik..tahmin ettiğim gibi aynı antibiyotiğe devam dedi 1 hafta devam edicez..
kriptikleri çok fazla olduğu için ağır geçiriyor dedi..anca etkilermiş..neyse bildiğimizden fazlasını söylemedi ama içimiz rahatladı..
işte böyle kızzlar..1 haftadır bir hastalıktır bıktırdım sizi de farkındayım..uykusuzluğuma verin artık kusura bakmayın
neyse bugün öğlenciyim yarında babamız izin aldı evde..
hava çok güzel bu arada ..nihayet güneş yüzünü gösterdi..
günaydın hanımlar
bugün kalktım her zamanki gibi ilk iş soyunup basküle çıktımama hala artıdayım dün dünyanın suyunu içtim yürüyüş yapmım yemekleri azıcık azıcık yedim bugün de 65.4 çıktım çok moralim bozuldu kahvaltı bile hazırlamadım hala niye böyle oluyor ya bu hafta hiç dikkat etmediğim kadar ettim üstelik anlayamadım gitti
Bende bir benim sanıyordum sabah kalkıp ilk iş soyunup tartıya çıkanNeyseki rahatladım
Canım su içmeyi artırdınmı ? Birde bence yeşil çay iç sen 2 bardak. Kahve iç 1 fincan da. Ayran iç aralarda metabolizman hızlansın. Ben bu ilaç içiyorum ya geceleri falan yoğurt yemeye başladığımdan beri metabolizmam hızlandı sanki. Normalde geçen hafta verdiğim için bu hafta vermemem lazımdı. Ama bu hafta da verdim 300 500 gram da olsa cumaya daha da veririm diye düşünüyorum.
Bence bişeyler iç aralarda bir de öyle dene bakalım.
2 gündür pek bi sosyalleştik, Karatay yalan oldu. O yüzden menülerimi yazmıycam, bari canınız istemesin.
Ya, bugün eşimin bir arkadaşını gördük. 10 gün kadar önce Phuket adasına gitmişti. Dönmüş. Tokalaşmak için elimi uzattım, kolumu sakatladım dedi, tokalaşamadık. Eşim de hayırdır? diye sorunca, "maymunlar kovaladı abi" dedi! Sahile maymunlar gelmiş. Bizimki de çikolata falan vermiş bunlara... Sonra çikolatalar bitince kızıp, bunu kovalamaya başlamışlar. Sonunda da yakalayıp evire çevire dövmüşler. Vücudunda bayağı morluklar varmış... Aklıma geldikçe gülüyorum yahu
kırıldım gülmekten resmen ya yazık adamcağıza ne çekmiş be
Ya gülsem mi üzülsem mi bilemdim, yazık ya, işte hayvana iyilik yapsan ne, hayvan hayvanlığını yapıyor
bu arada kızlar max factorün fondetenini aldım pudra fondeten birmiş bi arkadaşımda görmüştüm çok beğendim bende hala liseden kalma makyaj malzemelerimi kullanıyodum annem bi doğum günümde almıştıpek makyaj yapmam da ama son zamanlarda heveslenir oldum ama sadece fondeten alabildim 53 liraydı kendileri
neyse artık her ay bir parçasını alırım
sabah 6 itibariyle uyanıp daha doğrusu pörtleyip kalktık..ateş hala 39 ..birazdan doktora gidecez..hadi hayırlısı..gerçi o da aynı şeyleri söyliyecek biliyorum ama biz gidelim dedik..kızım doğduğundan beri hiç bukadar ağır hasta olmamıştı..Allah beterinden korusun..canının yanması çok çaresiz bırakıyor insanı..yavrum suyu bile zor içiyor..Allahım tüm hastalara şifa versin..özellikle kuzularımızı korusun..
sabah kahvaltısını gelince yapmayı düşünüyorum..gelince görüşürüz kızlar..
günaydın hanımlar
oluyor bazen canım..su tutmuştur vücudun..sabır sabır..
deneyeyim bakalım canım ya çok canım sıkılıyo böyle olunca gidi gidiversesabırsızım ya
Ben de hala çeyize alınan makyaj malzemelri duruyorben de pek yapmıyorum sanırım
Canım bence sen baskülden biraz uzak dur ve dikkat etmeye devam et. Sonra moral bozuluyo,bozuluyo,aman zaten veremiyorum bari yiyim de mutlu olayım diyosun ve o an hoş geliyo ama yine üzülüosun. İnsan kastıkça veremiyor, diye düşünüyorum
ümidimi yitirmeye başladım ya
baskül bende de bağımlılık yapıyor canım bende her sabah ilk işim tualete gidip soyunup basküle çıkmakGider gider merak etme canımSen al sıvıları mıvıları gidi gidiverir
Çok uzun süren krem veya makyaj malzemelerini kullanmayın hanımlar. Zira cilt kanseri yapabiliyor atın çöpe
Baskül bağımlılık yaptı bana da. Her sabah çıkıp bi bakıyorum :18::18::18:
Saçmalama yahuNe yani 200 300 gram geri aldın diye ümit mi yitirilirmiş Hep birlikte çözüm arıyoruz bak.
selam kızlar sabah 10 gibi kahvaltımı bitirdim.ama cıslı birşey yedim.herşey eşimin fırından taze simit almasıyla başladı:18:ama yarım simit yedim.bu regl beni mahvetti.hergün kaçamak yapar oldum.biri beni durdursun.geçen haftada kilo veremedim ya sanırım motivasyonumda düştü.offfffffffffffffff.bu cuma kesin artı çıkıcam
bu arada sersumcum allah acil şifa versin canım....
baskül bende de bağımlılık yapıyor canım bende her sabah ilk işim tualete gidip soyunup basküle çıkmak
sağolun canım yaa ama vazgeçmek yok kilolarım inatçıysa bende inatçıyım gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?