• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sağol leylakım:16: Hoşbuldum, biraz daha iyiyim, antibiyotik bugün bitti, çok inatçı bademciklerim,daha iyi olacak inşallah, sen nasılsın, alerjin nasıl, şu an en hassas dönem galiba mevsim geçişi

merhaba canım hoşgeldin:16:sahi ne çektin be ficansım:50:sürekli öksürük yıpratıyo insanı yaa..badmcikler sık sık oluyo mu böyle..

nöbet möbet yok canım..ohhh mis gibi evdeyiz.:16:.ben zaten tutmuyorum.:34:.gönüllü çok :32::32:

:60::60::60::60: leylekim..bidenemmm:38::9::9:

oh oh ne kaaa güsel evdesin:52::52:
leylek deyince bunu buldum bak sersumum:9::9:

$komikkarikaturler78.jpg

:16::16::16:belim ağrımış benim yavv:50:

ben de kaaa yoruldum,sonra baktım üstüne bir de reglim gelmiş:19::19::19:

Sağol leylakım:16: Hoşbuldum, biraz daha iyiyim, antibiyotik bugün bitti, çok inatçı bademciklerim,daha iyi olacak inşallah, sen nasılsın, alerjin nasıl, şu an en hassas dönem galiba mevsim geçişi

daha iyi olmana sevindim canım..ben iyiyim şimdilik:1::1:polenler havada uçuşuyo ama ben de bişey yok bakalım...sanırım bu sene ağır geçirmiycem öyle görünüyo
ficanscım:34::34:

hak hukuk guguk muguk işte yaa:52::52:hımm çok karizmatik olur top sakal:33:

çantamı isterim diyosun yaniii,ama 3 çatalla yetindiğin için çanta yerine kınama verdim sana al:20::20::20:

buldum buldum:23::23:lüzumsuz işler şerifiyim kıss..dedim ya yaşlanıyorum mirim,bizim kuşak böööle eski laflarla büyüdü...mütemmim cüz,keenlemyekun filan..sen de bilirsin aramızda fazla yaş farkı yok zati:52::52:

:16::16::16:belim ağrımış benim yavv:50:
:27::27::27::32::32:

kınama cezamı altım kenara koydum mersii:51::51::51:

Sen de uykusuzluktan ve pazartesi sendromundan bugün sarhoş gibiydin demi ? :37: :5:
nasıl ve nereye kaydediliyo şu teknoloji özürlü aplana bi anlat hele

Selam canım, azalar muhtara yeni görev; verdi bundan sonra 10 sayfada bi geçmiş özeti yazcak haberin yoksa müjdemi isteriiim :27: :27: :51:

Bende de ne göz varmış beee :23: ama ne hikmetse kendim bol bol harf hatta bazen kelime hatası yapıyom artık 3-5 içinde cümle hatası başlar zannımca :52:

Sersum birazdan özelinde bişey sorcam :52:
:53::53: biara kayar gibi oldum ama toparladım sonra..:27::27:

masaüstünde sağa tıklıyosun yeniye gelip metin belgesi açıyorsun o dosyanın içine kopyala yapıştır yapıyosun aplacım..:34::34::16::16:

ben onu yazan arkadaşa kibar bi cevap yazmıştım zannımca:47::47::60::60:
haydi sor sor..:52::52::52:

Son düzenleme:
he gülüm yaa yine boğazı şişti..düngece uyumadık..şimdi biraz daha iyi..:16::16:

oh iyi sevindim öksürüğünün azalmasına.:16:.burun tomo mu çekildin:31:..ne çektin be ficansım.:5::5:.tez zamanda şifa bulasın:16::16:..sordun mu deposilini kbb ye:34:

:9::9::9::27::27::27::30::30::30::76::76::86::86:

günlük aktiviteler be canım:34:..balıklama dalıver..:9::9:

Ah o boğaz yok mu, hepimizi tuş etti bu sene, çok geçmiş olsun canım bebişine:16:

Burun tomo çekildim, ah bak sen yazınca aklıma geldi, unuttum ben onu sormayı, Çarşamba sonuçları gösterirken sorcam inşallah:18:

Sen de uykusuzluktan ve pazartesi sendromundan bugün sarhoş gibiydin demi ? :37: :5:
nasıl ve nereye kaydediliyo şu teknoloji özürlü aplana bi anlat hele

Selam canım, azalar muhtara yeni görev; verdi bundan sonra 10 sayfada bi geçmiş özeti yazcak haberin yoksa müjdemi isteriiim :27: :27: :51:

Bende de ne göz varmış beee :23: ama ne hikmetse kendim bol bol harf hatta bazen kelime hatası yapıyom artık 3-5 içinde cümle hatası başlar zannımca :52:

Sersum birazdan özelinde bişey sorcam :52:

Selam canım, oo süpermiş bu haber,zaten baş ağrısından da pek bakamadım bu ara, sen daha da seyrek geliyorsun, tabi bu özet sana iyi olur meslektaşım:34:

hanımlar merhabalar bakıyorum döktürmüşsünüzz :21::21::21:

ne güzel valla bende buraya gelince stresim dağılıp gidiveriyo bugün çıktım 2 saat yürüdüm yeni geldim eve yemek falan da yapmadım ama çok açım kahvaltıya kaldı artık birasdan süt içeceğim sanırım :23::23::23:

yatana kadar da 1.5 lt su bu gün 1 lt bile olmamıştır daha :20:anlamıyorum ya nazar mı değdi nedir ben kendime sınır koyan bi insandım çok su içmemek için 4 lt ye kadar içerdim ama üç gündür falan içemiyorum ama eski performansımı yakalamalıyım :18::18:

merhaba canım hoşgeldin:16:sahi ne çektin be ficansım:50:sürekli öksürük yıpratıyo insanı yaa..badmcikler sık sık oluyo mu böyle..

Selam canım :16:nasılsın,sorma tatlım ya, yıpratıyor, yoruyor, her sene olurum bu sene tavan yaptı, annecimde bunu Karataya ve kilo vermeme bağlıyor, onlara göre çok zayıfım, ama anlatamıyorum, sağlıklı besleniyorum diyorum, annem de ama hep hastasın diyor, işte böyle, ama bu seneki kadar antibiyotik içmedim, belki o da direncimi düşürdü
oh oh ne kaaa güsel evdesin:52::52:
leylek deyince bunu buldum bak sersumum:9::9:

Eki Görüntüle 692808

ben de kaaa yoruldum,sonra baktım üstüne bir de reglim gelmiş:19::19::19:

daha iyi olmana sevindim canım..ben iyiyim şimdilik:1::1:polenler havada uçuşuyo ama ben de bişey yok bakalım...sanırım bu sene ağır geçirmiycem öyle görünüyo
ficanscım:34::34:

Aman aman inşallah canım hafif atlatırsın:16:

Selam canım :16:nasılsın,sorma tatlım ya, yıpratıyor, yoruyor, her sene olurum bu sene tavan yaptı, annecimde bunu Karataya ve kilo vermeme bağlıyor, onlara göre çok zayıfım, ama anlatamıyorum, sağlıklı besleniyorum diyorum, annem de ama hep hastasın diyor, işte böyle, ama bu seneki kadar antibiyotik içmedim, belki o da direncimi düşürdü

inşallah canım:38::16:

hanımlar merhabalar bakıyorum döktürmüşsünüzz :21::21::21:

ne güzel valla bende buraya gelince stresim dağılıp gidiveriyo bugün çıktım 2 saat yürüdüm yeni geldim eve yemek falan da yapmadım ama çok açım kahvaltıya kaldı artık birasdan süt içeceğim sanırım :23::23::23:

yatana kadar da 1.5 lt su bu gün 1 lt bile olmamıştır daha :20:anlamıyorum ya nazar mı değdi nedir ben kendime sınır koyan bi insandım çok su içmemek için 4 lt ye kadar içerdim ama üç gündür falan içemiyorum ama eski performansımı yakalamalıyım :18::18:

yakıştıramadım ben sana bunu su ve suuu.:kkk::kkk:..hele proteinde hiç olmaz bebişş..biliyosun sen hatanı zaten:34::34::16:

iyiyim canım şükür..benim küçük kızım da bu seneye kadar her kış boyunca öksürükten kurtulamazdı ne yapsak:50:içim giderdi el kadar çocuğun saatlerce öksürük krizleriyle cebelleşmesini...ona değil bana olsun diye sabahlara kadar dua ederdim,ilaç da fayda etmezdi...bu sene en asgariye indi çok şükür...o zaman çok zayıftı,gözlerinin altı mosmor gezerdi...bu sene birkaç kilo aldı bünyesi güçlendi heralde...yani senin annen de zayıflayınca bünyen de zayıfladı sanmıştır canım anneler böyle :34::34:

canlarım ben kaçiyim:10:taken 2 yi açtım izliciiimm..bol leptinli geceler dilerim:16::16:

bişey değil şekerim:23::23:acıktım ben yaaa..süt de içtim biraz ama kesmedi...3 çatal da ben alsam bişeyden sen de ceza yazcan mı kıss bana:27::27:

valla bu saatte kınama az gelir kusura bakma.:33::33:.ben hoca misali testiyi kırmadan çantamı atayım:22::22::22: çünkü gidişatın hiiç iyi değil galiba sanursam:ssz::ssz:

iyiyim canım şükür..benim küçük kızım da bu seneye kadar her kış boyunca öksürükten kurtulamazdı ne yapsak:50:içim giderdi el kadar çocuğun saatlerce öksürük krizleriyle cebelleşmesini...ona değil bana olsun diye sabahlara kadar dua ederdim,ilaç da fayda etmezdi...bu sene en asgariye indi çok şükür...o zaman çok zayıftı,gözlerinin altı mosmor gezerdi...bu sene birkaç kilo aldı bünyesi güçlendi heralde...yani senin annen de zayıflayınca bünyen de zayıfladı sanmıştır canım anneler böyle :34::34:

canlarım ben kaçiyim:10:taken 2 yi açtım izliciiimm..bol leptinli geceler dilerim:16::16:

Kıyamam çocukların öksürmesine, inşallahgiderek azalır canım, annelerimiz çok tatlı, iyi geceler ve iyi seyirler canım:16:

kıyamam yaa:26:..ah kuzularımız hiç hasta olmasaa..:5::5: anneler kıyabilir mi hiç..:31::31:
iyi geceler canım

Son düzenleme:
valla bu saatte kınama az gelir kusura bakma.:33::33:.ben hoca misali testiyi kırmadan çantamı atayım:22::22::22: çünkü gidişatın hiiç iyi değil galiba sanursam:ssz::ssz:
kıss ne gaddarsın seeennn...kafamı gözümü yardın be:37:istesem de yiyemem zati...aldım suyu önüme film izlicem lakin aklım burda olunca filmi durdurup bakınıyorum:31:
Kıyamam çocukların öksürmesine, inşallahgiderek azalır canım, annelerimiz çok tatlı, iyi geceler ve iyi seyirler canım:16:

sağol tatlım:16::16:

benim kafa ne kafası bu ara bilmem,boşa bakıyorum nedense:111::111::111:
ne ayaksın sen:27::27::27:
ben de çıkıyorum kıslar,herkese iyi geceler bol bol leptinler:79::79::79:
:38::38::38: iyi geceler bebeemm:16::16:
kıss ne gaddarsın seeennn...kafamı gözümü yardın be:37:istesem de yiyemem zati...aldım suyu önüme film izlicem lakin aklım burda olunca filmi durdurup bakınıyorum:31:

ne biiliimm..çok kötü şeyler olabilecekmişş gibi geldiii.:30::30::30:.olmadan engelleyeyim dedimmm:27::27:

eferimm..:46::46::46::16::16:

benim eşim de sızdı yoksa kalamam bu kaaa:27::27::27:

Son düzenleme:
Back