Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol canım..hoşgeldin.. kaç duble içtin benim için ..
ooo cıstak çıstak kimler gelmiş çıstak çıstak..leylek hanımlar,elmakurdumsun,öylesarhoşolsamkii....hoşgeldiniz...
Ah canım yılbaşındaki çarpılmadan dolayı eşim duble değil tek tek ve yavaş içiçen dedi 4 tek içtim her seferinde senin içinde kaldırdım
Aslında dün gece yarıma kadar geçmişi okuyup uzuun uzuun yazmıştım göndere bastığımda baktım internet bağlantısı gitmiş gönderemedim sinir oldum tabii bu gece siz gidince yazcam inş.
kzııçelerim merhaba. bir türlü uğrayamadım topice. ne var ne yok. herşey yolunda herkes iyidir umarım. yeğenim için güzl dileklerde bulunan ve benden hbr bekleyenler için hmn kısa bir özet geçiyorum. hastaneden çıkardılar. çok şükür iyi. her gün pansuman yapılıyor. keyfi gayet yerinde maşallah. ee tabi herkes el bebek gül bebek şimdi ona ameliyatın tekrarlanıp tekrarlanmayacağı belli değil. perşembe günü tekrar gidilicek her şey o zaman netlik kazanıcak. bu süre içindede hasta bakmaktan bende ne diyet kaldı ne bir şey. amann o iyi olsun da nasılsa ben toparlarım yine kndimi. öpüyorum kızlar sizi. ii bakın kndnize
Afiyet olsun canım. Ayrıca koşu bandı yürüyüşün için de tebrik ederim Temiz ev, yürüyüş, güzel kahvaltı oh mis
Bence kendine bi ödül ver ve hava güzelse çık yürü
leylakım bisürü işi bitirmişsin eline sağlık..ohhh mis gibi evde insanın moralide güzel oluyo beben sözünü ettiğim işleri ancak bugün sabahtan yapabildim,yani dip köşe temizlik,ütü ve yemeknedense dün hiç canım istemedi
kızz maşallahın var ne temizlendin bu ara
yürüyüşler
sağol bebişim..daha iyi maşallah
Papadiyam nereyesun , seni hiç cöremiyyrummm uşağımmmm....Özledim valla seninle muhabbet etmeyi.N'oldu , bahar geldi , otelin işleri iyi yoğunlaştı mı ? Herşey dahil kaç para sizin tesis? Fiyat uygunsa bu yaz 15 günlüğüne size gelelim diyoruz
ooo cıstak çıstak kimler gelmiş çıstak çıstak..leylek hanımlar,elmakurdumsun,öylesarhoşolsamkii....hoşgeldiniz...
oyyy kizlar benim simdiden uykum geldi yaa... yatma saatime de iki saat var. kocacim yatti kestiriyo kaldim buralarda böyle.. sohbet edelim atin bi laf da ortaya
herşey ortada gülüm takıl sende bize..oyyy kizlar benim simdiden uykum geldi yaa... yatma saatime de iki saat var. kocacim yatti kestiriyo kaldim buralarda böyle.. sohbet edelim atin bi laf da ortaya
Leylek miii? ha ha alemsin kıs, yarın nöbet möbet yok dimi :26: (bugünki geçmişi okuyamadım daha belki yazdıysan haberim yoğ)
Leylek miii? ha ha alemsin kıs, yarın nöbet möbet yok dimi :26: (bugünki geçmişi okuyamadım daha belki yazdıysan haberim yoğ)
hee valla çok temisim bu aralar sersumumbal dök yala kıvamındayım[/B][/I][/COLOR]
cıstak cıstak hoşbulduk
Selam kızlar nasılsınız
En son girdiğimde 140 lı bişeylerdi sayfalar uçmuş
Herkesler iyidir, yaramaz bişey yoktur inşallah
inşallah
sen nasılsın gülümmm..hoşgeldin
Selam kızlar nasılsınız
bugün alttakımları(birdy nin tabiriyle ) yoldurdum..enemmm çok acıyoriii...oturamıyom bile...:122::122::122:
Atiim canım; allahın avrupasında sütü nasıl buldun yoğurt nasıl oldu ? Bide yanlış hatırlamıyorsam yoğurt yerine süt içsem demiştiniz ben hocanın kitabında illede süt süt ürünü diye hatırlıyorum doğal mayalanmış katkısız yoğurt ve peynir daha iyiymiş
herşey ortada gülüm takıl sende bize..
kıss yanlış yazmışım harf hatasııı..
nöbet möbet yok canım..ohhh mis gibi evdeyiz..ben zaten tutmuyorum..gönüllü çokLeylek miii? ha ha alemsin kıs, yarın nöbet möbet yok dimi :26: (bugünki geçmişi okuyamadım daha belki yazdıysan haberim yoğ)
hakketen ya leylek yazmış sersumum,ben farketmemişim
hak hukuk guguk muguk işte yaahımm çok karizmatik olur top sakalhukuk aşkına diyorsun..
ben top sakal düşünüyorum
çantamı isterim diyosun yaniii,ama 3 çatalla yetindiğin için çanta yerine kınama verdim sana alakşam ne yapptım beennnnn
önce.
kızıma bisküvili pudinkli pasta yapmıştım 3 çatal yedimmm
yorum yokk
buldum buldumlüzumsuz işler şerifiyim kıss..dedim ya yaşlanıyorum mirim,bizim kuşak böööle eski laflarla büyüdü...mütemmim cüz,keenlemyekun filan..sen de bilirsin aramızda fazla yaş farkı yok zatiÖzlemim Kartalım , ben senin o mütemmim cüz diyen dillerini yerim İşten ayrıldığımdan beri ki 3 yıla yakın oldu , ilk kez biri bana mütemmim cüz dedi kıssss Sen ne iş yapıyosun ? Hukuk mu , gümrük müşavirliği mi , sööle bakiiim çok merak ettim valla ...Bul beni Özlemim , ben senin beni bulma ihtimalini seviyorum
sağol bebeğemaynen ev temiz olunca içim açılıyo
senin de ellerine sağlık canım
hoşgeldin canım nasılsın?biraz daha iyi oldun mu?
geçmiş olsun sersumum
he gülüm yaa yine boğazı şişti..düngece uyumadık..şimdi biraz daha iyi..Canım hayırdır, kızın mı hasta, çok geçmiş olsun
Sağol bitanem Hoşbuldum,daha iyiyim elhamdülillah, öksürük azaldı ,, Çarşamba da burun tomo sonuçlarını göstericem, sen nasılsın
:76::76::86::86:geçmiş olsun sersumum
kuzum sizler önceden tanistiginiz icin konuya tam hakim olamiyorum, arada katilaiym barim ben de
hissettim canım zaten..pek etkilemedi beni zaar..
off ne sinir bozucu..ben öyle bir kazaya karşı hep kaydediyorum uzun yazdığımda..
Selam kızlar nasılsınız
hakketen ya leylek yazmış sersumum,ben farketmemişim