• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ooo cıstak çıstak kimler gelmiş çıstak çıstak.:24::24::21::21:.leylek hanımlar,elmakurdumsun,öylesarhoşolsamkii....hoşgeldiniz...:52::52::52::52:

sağol canım..:16::16:hoşgeldin..:48: kaç duble içtin benim için ..:1::1::1:

Ah canım yılbaşındaki çarpılmadan dolayı eşim duble değil tek tek ve yavaş içiçen dedi 4 tek içtim her seferinde senin içinde kaldırdım :34:

Aslında dün gece yarıma kadar geçmişi okuyup uzuun uzuun yazmıştım göndere bastığımda baktım internet bağlantısı gitmiş gönderemedim sinir oldum tabii :5: bu gece siz gidince yazcam inş. :48:

oyyy kizlar benim simdiden uykum geldi yaa... yatma saatime de iki saat var. kocacim yatti kestiriyo kaldim buralarda böyle.. sohbet edelim atin bi laf da ortaya :9::9::9:

Ah canım yılbaşındaki çarpılmadan dolayı eşim duble değil tek tek ve yavaş içiçen dedi 4 tek içtim her seferinde senin içinde kaldırdım :34:

Aslında dün gece yarıma kadar geçmişi okuyup uzuun uzuun yazmıştım göndere bastığımda baktım internet bağlantısı gitmiş gönderemedim sinir oldum tabii :5: bu gece siz gidince yazcam inş. :48:

:9::9::9: hissettim canım zaten..pek etkilemedi beni zaar..:1::1:

off ne sinir bozucu.:37::37:.ben öyle bir kazaya karşı hep kaydediyorum uzun yazdığımda..:34::34:

kzııçelerim merhaba. bir türlü uğrayamadım topice. ne var ne yok. herşey yolunda herkes iyidir umarım. yeğenim için güzl dileklerde bulunan ve benden hbr bekleyenler için hmn kısa bir özet geçiyorum. hastaneden çıkardılar. çok şükür iyi. her gün pansuman yapılıyor. keyfi gayet yerinde maşallah. ee tabi herkes el bebek gül bebek şimdi ona :9: ameliyatın tekrarlanıp tekrarlanmayacağı belli değil. perşembe günü tekrar gidilicek her şey o zaman netlik kazanıcak. bu süre içindede hasta bakmaktan bende ne diyet kaldı ne bir şey. amann o iyi olsun da nasılsa ben toparlarım yine kndimi. öpüyorum kızlar sizi. ii bakın kndnize :16::16:

çok sevindim canım inşallah ameliyat gerekmez bi daha..allah başka sıkıntı vermesin:21::21:

:16::16::16: Afiyet olsun canım. Ayrıca koşu bandı yürüyüşün için de tebrik ederim :46::46::46::46::46: Temiz ev, yürüyüş, güzel kahvaltı :62::62::62: oh mis :12::12::12:

Bence kendine bi ödül ver ve hava güzelse çık yürü :9::9::9:

sağol canım:42::42::16::16:
yürüdüm kısss:52::52:

leylakım bisürü işi bitirmişsin eline sağlık..ohhh mis gibi evde insanın moralide güzel oluyo be:12::12:ben sözünü ettiğim işleri ancak bugün sabahtan yapabildim,yani dip köşe temizlik,ütü ve yemek:31::31:nedense dün hiç canım istemedi:30:

sağol bebeğem:16::16:aynen ev temiz olunca içim açılıyo:9::9:
senin de ellerine sağlık canım:16::16:

kızz maşallahın var ne temizlendin bu ara:nazar::nazar:
yürüyüşler:46::46:

sağol bebişim.:16:.daha iyi maşallah:34::34:

hee valla çok temisim bu aralar sersumum:1::1:bal dök yala kıvamındayım:27::27:

Papadiyam nereyesun , seni hiç cöremiyyrummm uşağımmmm....Özledim valla seninle muhabbet etmeyi.N'oldu , bahar geldi , otelin işleri iyi yoğunlaştı mı ? Herşey dahil kaç para sizin tesis? Fiyat uygunsa bu yaz 15 günlüğüne size gelelim diyoruz :52::52::52:

:60::60::60::60::60:
ooo cıstak çıstak kimler gelmiş çıstak çıstak.:24::24::21::21:.leylek hanımlar,elmakurdumsun,öylesarhoşolsamkii....hoşgeldiniz...:52::52::52::52:

cıstak cıstak hoşbulduk:24::24::52::52::51::32::32:

oyyy kizlar benim simdiden uykum geldi yaa... yatma saatime de iki saat var. kocacim yatti kestiriyo kaldim buralarda böyle.. sohbet edelim atin bi laf da ortaya :9::9::9:

Atiim canım; allahın avrupasında sütü nasıl buldun yoğurt nasıl oldu ? Bide yanlış hatırlamıyorsam yoğurt yerine süt içsem demiştiniz ben hocanın kitabında illede süt süt ürünü diye hatırlıyorum doğal mayalanmış katkısız yoğurt ve peynir daha iyiymiş :34:

herşey ortada gülüm takıl sende bize..:23::23::23:
Leylek miii? ha ha alemsin kıs, yarın nöbet möbet yok dimi :26: (bugünki geçmişi okuyamadım daha belki yazdıysan haberim yoğ)

kıss yanlış yazmışım harf hatasııı..:60::60::60::60:

Selam kızlar nasılsınız:16:

En son girdiğimde 140 lı bişeylerdi sayfalar uçmuş:nazar:

Herkesler iyidir, yaramaz bişey yoktur inşallah:16:

bugün alttakımları(birdy nin tabiriyle :27::27:) yoldurdum..enemmm çok acıyoriii.:30:..oturamıyom bile...:122::122::122:

hoşgeldin canım nasılsın?biraz daha iyi oldun mu?
bugün alttakımları(birdy nin tabiriyle :27::27:) yoldurdum..enemmm çok acıyoriii.:30:..oturamıyom bile...:122::122::122:

geçmiş olsun sersumum:1::1:

Atiim canım; allahın avrupasında sütü nasıl buldun yoğurt nasıl oldu ? Bide yanlış hatırlamıyorsam yoğurt yerine süt içsem demiştiniz ben hocanın kitabında illede süt süt ürünü diye hatırlıyorum doğal mayalanmış katkısız yoğurt ve peynir daha iyiymiş :34:

seyyyy bulamadim ki :26: hazir aliyorum ben :26::26::26: sadece taze yumurta satanlar var onlari biliyorum, telefon numarasini bulayim siparis vercem.. ama yogurt süt peynir hak getire :14::14::14: pastörüze sütle de olmaz ki dimi :50:

herşey ortada gülüm takıl sende bize..:23::23::23:

kıss yanlış yazmışım harf hatasııı..:60::60::60::60:

kuzum sizler önceden tanistiginiz icin konuya tam hakim olamiyorum, arada katilaiym barim ben de :9:

hukuk aşkına diyorsun..:23::23:

ben top sakal düşünüyorum:27::27:
hak hukuk guguk muguk işte yaa:52::52:hımm çok karizmatik olur top sakal:33:
akşam ne yapptım beennnnn:53::53::53::53:
önce.:22::22::22::22:

kızıma bisküvili pudinkli pasta yapmıştım 3 çatal yedimmm:ssz::ssz::ssz::ssz::4::4:

yorum yokk:47::47::47:
çantamı isterim diyosun yaniii,ama 3 çatalla yetindiğin için çanta yerine kınama verdim sana al:20::20::20:
Özlemim Kartalım , ben senin o mütemmim cüz diyen dillerini yerim :52::52::52::52::52: İşten ayrıldığımdan beri ki 3 yıla yakın oldu , ilk kez biri bana mütemmim cüz dedi kıssss :52::52::52::52: Sen ne iş yapıyosun ? Hukuk mu , gümrük müşavirliği mi , sööle bakiiim çok merak ettim valla ...Bul beni Özlemim , ben senin beni bulma ihtimalini seviyorum :16::16::16:
buldum buldum:23::23:lüzumsuz işler şerifiyim kıss..dedim ya yaşlanıyorum mirim,bizim kuşak böööle eski laflarla büyüdü...mütemmim cüz,keenlemyekun filan..sen de bilirsin aramızda fazla yaş farkı yok zati:52::52:

sağol bebeğem:16::16:aynen ev temiz olunca içim açılıyo:9::9:
senin de ellerine sağlık canım:16::16:

:16::16::16:belim ağrımış benim yavv:50:

hoşgeldin canım nasılsın?biraz daha iyi oldun mu?

Sağol leylakım:16: Hoşbuldum, biraz daha iyiyim, antibiyotik bugün bitti, çok inatçı bademciklerim,daha iyi olacak inşallah, sen nasılsın, alerjin nasıl, şu an en hassas dönem galiba mevsim geçişi

Canım hayırdır, kızın mı hasta, çok geçmiş olsun:16::16::16:

Sağol bitanem Hoşbuldum:38:,daha iyiyim elhamdülillah, öksürük azaldı ,, Çarşamba da burun tomo sonuçlarını göstericem, sen nasılsın:34:
he gülüm yaa yine boğazı şişti..düngece uyumadık..şimdi biraz daha iyi..:16::16:

oh iyi sevindim öksürüğünün azalmasına.:16:.burun tomo mu çekildin:31:..ne çektin be ficansım.:5::5:.tez zamanda şifa bulasın:16::16:..sordun mu deposilini kbb ye:34:

:9::9::9::27::27::27::30::30::30::76::76::86::86:
kuzum sizler önceden tanistiginiz icin konuya tam hakim olamiyorum, arada katilaiym barim ben de :9:

günlük aktiviteler be canım:34:..balıklama dalıver..:9::9:

:9::9::9: hissettim canım zaten..pek etkilemedi beni zaar..:1::1:

off ne sinir bozucu.:37::37:.ben öyle bir kazaya karşı hep kaydediyorum uzun yazdığımda..:34::34:

Sen de uykusuzluktan ve pazartesi sendromundan bugün sarhoş gibiydin demi ? :37: :5:
nasıl ve nereye kaydediliyo şu teknoloji özürlü aplana bi anlat hele

Selam canım, azalar muhtara yeni görev; verdi bundan sonra 10 sayfada bi geçmiş özeti yazcak haberin yoksa müjdemi isteriiim :27: :27: :51:

hakketen ya leylek yazmış sersumum,ben farketmemişim:60::60::60::60::60:

Bende de ne göz varmış beee :23: ama ne hikmetse kendim bol bol harf hatta bazen kelime hatası yapıyom artık 3-5 içinde cümle hatası başlar zannımca :52:

Sersum birazdan özelinde bişey sorcam :52:

Back