- 20 Temmuz 2012
- 2.045
- 3.773
- 333
Sağol leylakımHoşbuldum, biraz daha iyiyim, antibiyotik bugün bitti, çok inatçı bademciklerim,daha iyi olacak inşallah, sen nasılsın, alerjin nasıl, şu an en hassas dönem galiba mevsim geçişi
nöbet möbet yok canım..ohhh mis gibi evdeyiz..ben zaten tutmuyorum. .gönüllü çok
leylekim..bidenemmm
belim ağrımış benim yavv
Sağol leylakımHoşbuldum, biraz daha iyiyim, antibiyotik bugün bitti, çok inatçı bademciklerim,daha iyi olacak inşallah, sen nasılsın, alerjin nasıl, şu an en hassas dönem galiba mevsim geçişi
hak hukuk guguk muguk işte yaahımm çok karizmatik olur top sakal
çantamı isterim diyosun yaniii,ama 3 çatalla yetindiğin için çanta yerine kınama verdim sana al
buldum buldumlüzumsuz işler şerifiyim kıss..dedim ya yaşlanıyorum mirim,bizim kuşak böööle eski laflarla büyüdü...mütemmim cüz,keenlemyekun filan..sen de bilirsin aramızda fazla yaş farkı yok zati
belim ağrımış benim yavv
Sen de uykusuzluktan ve pazartesi sendromundan bugün sarhoş gibiydin demi ?
nasıl ve nereye kaydediliyo şu teknoloji özürlü aplana bi anlat hele
Selam canım, azalar muhtara yeni görev; verdi bundan sonra 10 sayfada bi geçmiş özeti yazcak haberin yoksa müjdemi isteriiim
Bende de ne göz varmış beeeama ne hikmetse kendim bol bol harf hatta bazen kelime hatası yapıyom artık 3-5 içinde cümle hatası başlar zannımca
Sersum birazdan özelinde bişey sorcam
he gülüm yaa yine boğazı şişti..düngece uyumadık..şimdi biraz daha iyi..
oh iyi sevindim öksürüğünün azalmasına..burun tomo mu çekildin ..ne çektin be ficansım. .tez zamanda şifa bulasın ..sordun mu deposilini kbb ye
:76::76::86::86:
günlük aktiviteler be canım..balıklama dalıver..
Sen de uykusuzluktan ve pazartesi sendromundan bugün sarhoş gibiydin demi ?
nasıl ve nereye kaydediliyo şu teknoloji özürlü aplana bi anlat hele
Selam canım, azalar muhtara yeni görev; verdi bundan sonra 10 sayfada bi geçmiş özeti yazcak haberin yoksa müjdemi isteriiim
Bende de ne göz varmış beeeama ne hikmetse kendim bol bol harf hatta bazen kelime hatası yapıyom artık 3-5 içinde cümle hatası başlar zannımca
Sersum birazdan özelinde bişey sorcam
Ah o boğaz yok mu, hepimizi tuş etti bu sene, çok geçmiş olsun canım bebişine
Burun tomo çekildim, ah bak sen yazınca aklıma geldi, unuttum ben onu sormayı, Çarşamba sonuçları gösterirken sorcam inşallah:18:
:
merhaba canım hoşgeldinsahi ne çektin be ficansım sürekli öksürük yıpratıyo insanı yaa..badmcikler sık sık oluyo mu böyle..
oh oh ne kaaa güsel evdesin
leylek deyince bunu buldum bak sersumum
Eki Görüntüle 692808
ben de kaaa yoruldum,sonra baktım üstüne bir de reglim gelmiş
daha iyi olmana sevindim canım..ben iyiyim şimdilikpolenler havada uçuşuyo ama ben de bişey yok bakalım...sanırım bu sene ağır geçirmiycem öyle görünüyo ficanscım
Selam canımnasılsın,sorma tatlım ya, yıpratıyor, yoruyor, her sene olurum bu sene tavan yaptı, annecimde bunu Karataya ve kilo vermeme bağlıyor, onlara göre çok zayıfım, ama anlatamıyorum, sağlıklı besleniyorum diyorum, annem de ama hep hastasın diyor, işte böyle, ama bu seneki kadar antibiyotik içmedim, belki o da direncimi düşürdü
Aman aman inşallah canım hafif atlatırsın
benim de yakın,sanki onun ağrısı gibi oldum
ben de kaaa yoruldum,sonra baktım üstüne bir de reglim gelmiş
kınama cezamı altım kenara koydum mersii
hanımlar merhabalar bakıyorum döktürmüşsünüzz
ne güzel valla bende buraya gelince stresim dağılıp gidiveriyo bugün çıktım 2 saat yürüdüm yeni geldim eve yemek falan da yapmadım ama çok açım kahvaltıya kaldı artık birasdan süt içeceğim sanırım
yatana kadar da 1.5 lt su bu gün 1 lt bile olmamıştır dahaanlamıyorum ya nazar mı değdi nedir ben kendime sınır koyan bi insandım çok su içmemek için 4 lt ye kadar içerdim ama üç gündür falan içemiyorum ama eski performansımı yakalamalıyım :18::18:
Selam canımnasılsın,sorma tatlım ya, yıpratıyor, yoruyor, her sene olurum bu sene tavan yaptı, annecimde bunu Karataya ve kilo vermeme bağlıyor, onlara göre çok zayıfım, ama anlatamıyorum, sağlıklı besleniyorum diyorum, annem de ama hep hastasın diyor, işte böyle, ama bu seneki kadar antibiyotik içmedim, belki o da direncimi düşürdü
Aman aman inşallah canım hafif atlatırsın
bişey değil şekerimacıktım ben yaaa..süt de içtim biraz ama kesmedi...3 çatal da ben alsam bişeyden sen de ceza yazcan mı kıss bana
iyiyim canım şükür..benim küçük kızım da bu seneye kadar her kış boyunca öksürükten kurtulamazdı ne yapsakiçim giderdi el kadar çocuğun saatlerce öksürük krizleriyle cebelleşmesini...ona değil bana olsun diye sabahlara kadar dua ederdim,ilaç da fayda etmezdi...bu sene en asgariye indi çok şükür...o zaman çok zayıftı,gözlerinin altı mosmor gezerdi...bu sene birkaç kilo aldı bünyesi güçlendi heralde...yani senin annen de zayıflayınca bünyen de zayıfladı sanmıştır canım anneler böyle
canlarım ben kaçiyimtaken 2 yi açtım izliciiimm..bol leptinli geceler dilerim
iyiyim canım şükür..benim küçük kızım da bu seneye kadar her kış boyunca öksürükten kurtulamazdı ne yapsakiçim giderdi el kadar çocuğun saatlerce öksürük krizleriyle cebelleşmesini...ona değil bana olsun diye sabahlara kadar dua ederdim,ilaç da fayda etmezdi...bu sene en asgariye indi çok şükür...o zaman çok zayıftı,gözlerinin altı mosmor gezerdi...bu sene birkaç kilo aldı bünyesi güçlendi heralde...yani senin annen de zayıflayınca bünyen de zayıfladı sanmıştır canım anneler böyle
canlarım ben kaçiyimtaken 2 yi açtım izliciiimm..bol leptinli geceler dilerim
kıss ne gaddarsın seeennn...kafamı gözümü yardın bevalla bu saatte kınama az gelir kusura bakma..ben hoca misali testiyi kırmadan çantamı atayım çünkü gidişatın hiiç iyi değil galiba sanursam
Kıyamam çocukların öksürmesine, inşallahgiderek azalır canım, annelerimiz çok tatlı, iyi geceler ve iyi seyirler canım
sağol canım..
unutma bak sor..
ben de çıkıyorum kıslar,herkese iyi geceler bol bol leptinler:79::79::79:
ne ayaksın senbenim kafa ne kafası bu ara bilmem,boşa bakıyorum nedense:111::111::111:
kıss ne gaddarsın seeennn...kafamı gözümü yardın beistesem de yiyemem zati...aldım suyu önüme film izlicem lakin aklım burda olunca filmi durdurup bakınıyorum
kıyamam yaa:26:..ah kuzularımız hiç hasta olmasaa..anneler kıyabilir mi hiç..
iyi geceler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?