• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Papadiyam nereyesun , seni hiç cöremiyyrummm uşağımmmm....Özledim valla seninle muhabbet etmeyi.N'oldu , bahar geldi , otelin işleri iyi yoğunlaştı mı ? Herşey dahil kaç para sizin tesis? Fiyat uygunsa bu yaz 15 günlüğüne size gelelim diyoruz :52::52::52:
bırdyım burayayum paçi,:))))haçan benda çok ozledum ballim:)))1 mayıs ıtıbarıyle yaz sezonuna merhaba dıyoruz bırdyım:)ramazanda yuzde ellı ındırım dusunuyoruz kalan zaman dılımınde hersey dahıl gunlugu kısıbası 250 tl fekat şurda kac yıllık hukukumuz var buluruz bır orta yol:))kız bırdyım şaka bır yana sen ıstanbulun öte ucu ben berı ucundayız yolun duserse gel buyur bır kahvemı ıc canım (pek bır esnaf gordum kendımı)bu arada ıgneoyamda gecen denız kenarında keyıf yapıp benı anmıs burdan onuda kocaman öpiyim:16:

Kızlar yemek hazırlamaya gidiyorum , gelicem tekrar...
Menü : Balık , salata ıvır-zıvır , no helva no vitamin :52::52::52:

afıyet enerjı olsun canımmm:16::16:

merhaba kızlar.. nasılsınız nasıl gidiyo sersum yavrucugun hastaymış geçmiş olsun tüm hasta olanlara ve yakınları hasta olanlara acil şifalardiliyorum. ben henüz bir düzen oturtamadım bu gün biraz diyete uygun şeyler yiyebildim şimdide yemek yapıyorum yemek olmayınca zor oluyo malum çocukta var eşimin babası ameliyat oldu bu gün iyi geçmiş eşim yanında bu gün umarım diger hastalarımızda saglıgına kavuşur..
sağol canım:16::16:..sizinkilere de acil şifa versin Allahım inşallah..ve tüm şifa bekleyenlere..:5:

diyeti takma sen..sağlık olsun da oturtursun:16::16:

sersumum kızına cok gecmıs olsun bıraz daha ıyıymıs sevındım canım. optum ıkınızıde:38:
sağol bebişim..:38::38::38:
Evet iyi gitti sabah. Bide ben pastırmayı ilk kez cesaretlenip denedim. Sırf protein hatrına yani :1::1: Hep korkar yemezdim. Kötü gelirdi. Güzelmiş :21:

Yok yok özüme döndüm hemen :kkk: Bugun çok başarılı ve disiplinliyim :kkk::kkk:

Kriptik tonsilit miiğ :37: Beyaz beyaz tanecikler ayyy. Canım o zaman tedavisine ek olarak karbonatlı su ile gargara yaptır. O beyaz şeylere çok iyi geliyor. Doktoru vermiştir muhtemelen gargara falan ama yine de aklınızda olsun vermediyse çok etkili :31:

Soda soda sodaaaa. Önerilmiyor ki canım :50: O helvadan da yicen mi yoksa :44:

Afiyet olsun sersumcum. Öğlen menüne bitiim. Ayrıca akşam menüne de. Ağzımın suyu aktı yani. Prodayız kızım :37: 2 gün daha cezalıyım yok bana bişey :kkk: Karatayııııııımmm :18:

İnşallah canım. :16: Herkese acil şifalar :nazar::nazar:
pastırma güzel olma mııı..yarın ben de yiyecem..tatili kolluyorum yemek için:27::27:

eferim:46::46::46:

ah sormaa ..beyaz beyaz..dohtora gitmiyoss artık biz kendi kendimizin doktoru olduk bacıımm..babamız laborant zatii..ee ben de röönçüü..:27::27:e boğazı da görüyozz..ilaçları da biliyoz..hiiç gerek görmüyoz yanii bu tür şeyler için doktoru..1-2 yakın arkadaşım var doktor onlara telden danışıyom okaa..Allah düşürmesin hiç sevmiyorum doktora gitmeyi:31::31:tabii Allah eksikliğini de göstermesin:16::16:

karbonatlı suyu da yaptırıyorum canım..bir de adaçayıyla gargara da iyi geliyor..:34::34:

soda değil de doğal ve sade maden suyu yasak değil canım..:34::34:tabii gastriti olmayanlara:34:
:

08:30 İLAÇ

1 Kase tarçınlı yoğurt

13:00 1. öğünüm

1 kk ezine peynir
1 kk kaşar peynir
2 yumurtadan pastırmalı omlet ( 1 dilim çemensiz pastırma)
1 kase maydonoz

16:00 İlaç

1 Kase tarçınlı yoğurt

18:00

5 tane tavık but
1 kase maydonoz
1 bardak ayran

00:00 İlaç

1 Kase tarçınlı yoğurt

2.5 lt su içiciiim. Ya ben ne zaman proteine yüklensem inanılmaz başım ağrıyor. Kahvaltıdan 2 saat sonra bi uyumuşum ki 2 saat boyunca az önce uyandım. Nasıl tatlı bir uyku ama. Sonunda da kalktım başım ağrıyor hemen su içmeye başladım. Ortalığı toplayıp yemek yapıp yiyip biraz ders çalışıcam kızlar öpüyorum hepinizi. :37: Salak gibiyim. :37:
protein az su içersen yapıyor baş ağrısı canım..ben de farkettim..su su su:23::23::23:
:16::16::16:birdy anlar ne dediğimi hukukçu bi ailesi var,hukuki bir terim o:52::52:

benimki de ince görünücem diye kış günü incecik atletin üstüne bi gömlek giymiş,önünü açık bırakmış öylece dersaneye gitti,buz gibi icetea içer(doğru yazdım mı kıss)hatta antibiyotik kullanırken de içerken yakaladık:20:biz sakal bırakalım iyisi mi:33:
hukuk aşkına diyorsun..:23::23:

ben top sakal düşünüyorum:27::27:

amin kızlarr saolsun.sersumcum senin de kızın bir an önce iyileşir inş :16:
:16::16::16::16::16:
sersum geçmiş olsun kızına... havalar serin bu taraflarda evet van da yaşıyorum hakkariyi görmedim gerçi ama hakkarili çok tanıdığım var onların anlattıklarına bakınca neden öyle dediğini anlıyorum.Sanıyorum dağlarla çevrili dar bir alan. Van güzel,deniz fln rahatlatıyo insanı:)
menü bildirimi :
9.30
1/4 kangal sucuk üzerine 1 kibrit kutusu peynir sucuksuzluktan ölecekmişim güzevndiğim bir kasaptan aldım
17.30
1 porsiyon kaburga
1 köfte
beyin
1 kaşık şakşuka
ve yemek olayı bugunlük bitmiştir.

yoğurdumu mayaladım
lor yaptım
ama dondurma olmadı ya :((
sağol canım:16:..biz 1 yıldır hakkarideyiz geçen hafta vana gezmeye geldik bir özgür kız hissettim kendimi ki sorma:52::52::52:..neyse kaldı 1 yıl:32::32::32:
Özlemim Kartalım , ben senin o mütemmim cüz diyen dillerini yerim :52::52::52::52::52: İşten ayrıldığımdan beri ki 3 yıla yakın oldu , ilk kez biri bana mütemmim cüz dedi kıssss :52::52::52::52: Sen ne iş yapıyosun ? Hukuk mu , gümrük müşavirliği mi , sööle bakiiim çok merak ettim valla ...Bul beni Özlemim , ben senin beni bulma ihtimalini seviyorum :16::16::16:
:9::9::9::9::9::9::9:
Kızlar yemek hazırlamaya gidiyorum , gelicem tekrar...
Menü : Balık , salata ıvır-zıvır , no helva no vitamin :52::52::52:
:56::56::56::56::56:

Son düzenleme:
akşam ne yapptım beennnnn:53::53::53::53:
önce.:22::22::22::22:

kızıma bisküvili pudinkli pasta yapmıştım 3 çatal yedimmm:ssz::ssz::ssz::ssz::4::4:

yorum yokk:47::47::47:

Son düzenleme:
selam kızlar 23 nisan provaları çok yordu bizi bugün.yarını da atlattıkmı tamam.ancak hava çok kötü.bugün kabanla üşüdük yahu
menüm
öğle:1 tabak zeytinyağlı barbunya,salata
ara: kabuklu fıstık
akşam:tavuk haşlama,yoğurt

bu arada sersumcum çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin.

eve geldim çok şükür..hasta da fazla yoktu..ama gözlerim kayıyor resmen..menümü yazıp kaçıcam..
eşimin nöbet izninde olması iyi oldu yoksa ben izin almak zorunda kalacaktım..hem ateş hem istifra..ilacı da çıkardığı için ateşi de düşmemiş..neyse şimdi daha iyi..
valla iyi demeye korkuyorum:ssz::ssz:

sabahı yazmıştım..
öğlen
:56::56:
tarhana
et kavurma
barbunya

biraz önce de3. öğün oldu
eşimin siparişi
2 lahmacun
ayran.
:56::56: bu hafta lahmacun istikakımı da bitirmiş oldum:34::34:

akşama gelebilirim ..öpüyorum hepinizi:54::54::54:

cok geçmiş olsun..:)

selam kızlar 23 nisan provaları çok yordu bizi bugün.yarını da atlattıkmı tamam.ancak hava çok kötü.bugün kabanla üşüdük yahu
menüm
öğle:1 tabak zeytinyağlı barbunya,salata
ara: kabuklu fıstık
akşam:tavuk haşlama,yoğurt

bu arada sersumcum çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin.

her 23 nisanda donardık biz de yaww..kolay gelsin hepinize..:16::16:
sağol canım:54::16:

selam kizlaaaaaarrrrrrr :3::3::3::3::3:

hemencik menümü yazayim:

Kahvalti : beyaz peynir-2 yumurta ile omlet + 7-8 zeytin + salatalik + domates + 1/2 cb findik + yesil cay
ögle yemegi : bir haslanmis yumurta + salatalik + 7-8 zeytin + 3 köfte + beyaz peynir + 1/2 cb kuruyemis
aksam yemegi : bir haslanmis yumurta ile yapilmis salata + bi tabak kuru fasulye + 1 cb yakin kuruyemis

kizlar böyle yazinca bana cok geldi yaa yediklerim :26::26::26: yarin biraz azatsam mi ki???

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız KUTLU OLSUUUNNNNN........

:72::72::72::124::124::124::124::124::124::72::72::72:

$554113_584871138204453_1401860619_n.jpg

08:30 İLAÇ

1 Kase tarçınlı yoğurt

13:00 1. öğünüm

1 kk ezine peynir
1 kk kaşar peynir
2 yumurtadan pastırmalı omlet ( 1 dilim çemensiz pastırma)
1 kase maydonoz

16:00 İlaç

1 Kase tarçınlı yoğurt

18:00

5 tane tavık but
1 kase maydonoz
1 bardak ayran

00:00 İlaç

1 Kase tarçınlı yoğurt

2.5 lt su içiciiim. Ya ben ne zaman proteine yüklensem inanılmaz başım ağrıyor. Kahvaltıdan 2 saat sonra bi uyumuşum ki 2 saat boyunca az önce uyandım. Nasıl tatlı bir uyku ama. Sonunda da kalktım başım ağrıyor hemen su içmeye başladım. Ortalığı toplayıp yemek yapıp yiyip biraz ders çalışıcam kızlar öpüyorum hepinizi. :37: Salak gibiyim. :37:
çiğdemcim tarçınlı yoğurdunu denedim ne kadaaaa güzelmiş çok şey kaçırmışım ya huuu bundan sonra yerimmm onu:52::52::52:

eve geldim çok şükür..hasta da fazla yoktu..ama gözlerim kayıyor resmen..menümü yazıp kaçıcam..
eşimin nöbet izninde olması iyi oldu yoksa ben izin almak zorunda kalacaktım..hem ateş hem istifra..ilacı da çıkardığı için ateşi de düşmemiş..neyse şimdi daha iyi..
valla iyi demeye korkuyorum:ssz::ssz:

sabahı yazmıştım..
öğlen
tarhana
et kavurma
barbunya

biraz önce de3. öğün oldu
eşimin siparişi
2 lahmacun
ayran.
:56::56: bu hafta lahmacun istikakımı da bitirmiş oldum:34::34:

akşama gelebilirim ..öpüyorum hepinizi:54::54::54:

saat 4 den beri ayaktayım..lakin kızım ateşlendi yine ve ne versem çıkarıyor..ateş düşürücü de etkilemiyor tabii..:50:

şimdi tavuksuyuna tel şehriye çorbası yaptım..belki midesini bastırır....:5:

bugün birde tam günüm nasıl olcak bakalım..neyse ki eşim evde olacak aklım onda kalmaz..

sabah ceviz ve günkurusu yedim canım bişey istemiyor..başım ağrıyor tabii..:31::31::31::31:
akşama görüşürüz canlarım..:54::54::54:

kuzum yaaa cok cok cok gecmis olsun, nazar mi degdi minigine nedir ne zamandir hastaliktan bahsediyorsun bi türlü gitmedi meret :50: ona da dikakt et kendine de :16::16::16:

cok geçmiş olsun..:)
sağol canım:16::16:
selam kizlaaaaaarrrrrrr :3::3::3::3::3:

hemencik menümü yazayim:

Kahvalti : beyaz peynir-2 yumurta ile omlet + 7-8 zeytin + salatalik + domates + 1/2 cb findik + yesil cay
ögle yemegi : bir haslanmis yumurta + salatalik + 7-8 zeytin + 3 köfte + beyaz peynir + 1/2 cb kuruyemis
aksam yemegi : bir haslanmis yumurta ile yapilmis salata + bi tabak kuru fasulye + 1 cb yakin kuruyemis

kizlar böyle yazinca bana cok geldi yaa yediklerim :26::26::26: yarin biraz azatsam mi ki???

regişim akşam kuruyemişin olmamalı bence..:34:2 karbonhidrat bir arada olmuş akşam:34: fasulye ve kuruyemiş..:ssz::ssz:

Selamlar kızlarr,

Bugun spor salonuna gittim nihayet. Esneme ısınma derken once eliptikte sonra da biraz karın kol ayak hareketleri sonrasında da yüzme ohh miss valla o kadar iyi geldi ki belime boynuma :)

aksam da eve geldim.

AKSAM :
mercimek corba
mantarlı bonfile
cacık
domates salatalık
4 tane de cilek :( :20::20::20:

ay ne guzel yazdım
bunlardan bonfileyi yiyemedim. cunku o kadar tok hissediyorum ki su an ne oldu anlamadım kokusu beni doyurdu sanırım
:56::56::56:
şimdide ikizlerle beraber oyun :55::55::55: oynuyoruz

sağol canım:16::16:

regişim akşam kuruyemişin olmamalı bence..:34:2 karbonhidrat bir arada olmuş akşam:34: fasulye ve kuruyemiş..:ssz::ssz:

hiiiiiii :26::26::26: bilmiyodum canim cok sagol.. o zaman aksamlari artik karbonhidrati oldugunca düsük tutuyorum, kuruyemis yok.. :54::54::54:

kuzum yaaa cok cok cok gecmis olsun, nazar mi degdi minigine nedir ne zamandir hastaliktan bahsediyorsun bi türlü gitmedi meret :50: ona da dikakt et kendine de :16::16::16:

sağol canım:16:..daha iyice..umarım bu gece rahat uyuruz hepimiz..:5::5:

Selamlar kızlarr,

Bugun spor salonuna gittim nihayet. Esneme ısınma derken once eliptikte sonra da biraz karın kol ayak hareketleri sonrasında da yüzme ohh miss valla o kadar iyi geldi ki belime boynuma :)

aksam da eve geldim.

AKSAM :
mercimek corba
mantarlı bonfile
cacık
domates salatalık
4 tane de cilek :( :20::20::20:

ay ne guzel yazdım
bunlardan bonfileyi yiyemedim. cunku o kadar tok hissediyorum ki su an ne oldu anlamadım kokusu beni doyurdu sanırım
:56::56::56:
şimdide ikizlerle beraber oyun :55::55::55: oynuyoruz

ohh yarasın beline canım..:16::16:

menü çilek hariç çok leziz..:1::1:

ikizlerini öp benim için:54::54:

Back