• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

canım ters tepmez..kabız olabilirsin ve çok daha fazla su içmelisin..yarın farkeder diyecektim ama inciri yemişsin artık:31::31:

sağol canım:16:..evet geçen günki vukuat arttı..ben demiştim ama kimee..dinleyene aşkolsun..sakaım yok ki:ssz::ssz:
evet allahtan evde..:34::34:
niyeyse su içemedim iki üç gündür ondan oldu demekki hemen yükleniim bakım tmm bugün başka yemek memek yok sütle geçsin akşam da yarın bidaha bakayım umarım - görürüm ya çok ümitliydim proteinden :43::43:

eve geldim çok şükür..hasta da fazla yoktu..ama gözlerim kayıyor resmen..menümü yazıp kaçıcam..
eşimin nöbet izninde olması iyi oldu yoksa ben izin almak zorunda kalacaktım..hem ateş hem istifra..ilacı da çıkardığı için ateşi de düşmemiş..neyse şimdi daha iyi..
valla iyi demeye korkuyorum:ssz::ssz:

sabahı yazmıştım..
öğlen
:56::56:
tarhana
et kavurma
barbunya

biraz önce de3. öğün oldu
eşimin siparişi
2 lahmacun
ayran.
:56::56: bu hafta lahmacun istikakımı da bitirmiş oldum:34::34:

akşama gelebilirim ..öpüyorum hepinizi:54::54::54:

merhaba kızlar.. nasılsınız nasıl gidiyo sersum yavrucugun hastaymış geçmiş olsun tüm hasta olanlara ve yakınları hasta olanlara acil şifalardiliyorum. ben henüz bir düzen oturtamadım bu gün biraz diyete uygun şeyler yiyebildim şimdide yemek yapıyorum yemek olmayınca zor oluyo malum çocukta var eşimin babası ameliyat oldu bu gün iyi geçmiş eşim yanında bu gün umarım diger hastalarımızda saglıgına kavuşur..

olmaz olmaz hiiç bişeycik olmaz..:23::23:
sabah pastırmalı yımırta iyi gider:56:
yimez tabii..hayallerinizi bile yıkarım böylee:27::27::kkk::kkk:anam o insülinden kurtulana kaa canımız çıktı hortlatmayın yeniden:ssz::ssz:

sağol canım.:16:.kriptik tonsilit canım antibiyotik başladım mecburen..:ssz::ssz:

Evet iyi gitti sabah. Bide ben pastırmayı ilk kez cesaretlenip denedim. Sırf protein hatrına yani :1::1: Hep korkar yemezdim. Kötü gelirdi. Güzelmiş :21:

Yok yok özüme döndüm hemen :kkk: Bugun çok başarılı ve disiplinliyim :kkk::kkk:

Kriptik tonsilit miiğ :37: Beyaz beyaz tanecikler ayyy. Canım o zaman tedavisine ek olarak karbonatlı su ile gargara yaptır. O beyaz şeylere çok iyi geliyor. Doktoru vermiştir muhtemelen gargara falan ama yine de aklınızda olsun vermediyse çok etkili :31:

1.öğün:56:
2 yumurta peynir 3 dilim pastırma
domates salatalık zeytin fındık yeşil çay
2.öğün:56:
küçük kase kısır peynirli omlet
yoğurt fındık ceviz ve çay
3. öğün hazır:56:
kuru fasulye pirinç pilavı var tabisi ben yemicem
bana bol salata ayran 2 parça helva
akşam çayı mutlaka içilir bizim evde
soda içiyorum bu aralar öptüm canlarım :54: hafta içi düzene giriyoruz yahuuuuuu cıs yokkk:52::52::52::52::52:

Soda soda sodaaaa. Önerilmiyor ki canım :50: O helvadan da yicen mi yoksa :44:

kızlar selam ben dün akşam giremedim sabahta okuldaydım yorucuydu yaa
dün diyetimiz hiç bozmadım akşama kadar bugün sabah basküle çıktım ve gördüğüme şok oldum protein bende ya ters etki yaptı ya da ben bişiyi yanlış yapıyorum 65.8 çıktım kızlar yaa :43::43::43:acayip üzüldüm
bugün de proteine devam ediyodum sabah 2 yumurta peynir yedim 2 kk
okuldan gelince de 6 köfte yedim ama baydı artık bende 2-3 incir yarım çay bardağı kadar kuruyemiş yedim aslında kararlıydım bu hafta proteini sürdürcektim ama neden oldu bilmiyorum baskülde + görünce şevkim kaçtı gitti :43::43:

bu arada çiğdem kaçamak yapmışsın hem de kaçamak yapacağını haber vererek :22::22:

Haa evet ya Makbulecim birazcık haber vererek yedim kurabiyelerimi :27::27::27::27: Ceza olarak da 3 gün pro yapiciiim bugun ilk günüm. Sersem oldum kızım ne vuruyon :9::9:

Su iç su su su suuuu. Yeşil çay iç. Roka da ye. Roka fena bişi ya :9::9: Hemen çözdürürsün :27::27:

niyeyse su içemedim iki üç gündür ondan oldu demekki hemen yükleniim bakım tmm bugün başka yemek memek yok sütle geçsin akşam da yarın bidaha bakayım umarım - görürüm ya çok ümitliydim proteinden :43::43:

Yukarda da yazdım suyu iç toksnleri at. Yarına zıpkın gibi olcen.Ama incri yememiş gibi devam et bakalım. Bol su içerekten. :52: Bence yanıltmaca o suyu içersen bu iş çözülecek.

eve geldim çok şükür..hasta da fazla yoktu..ama gözlerim kayıyor resmen..menümü yazıp kaçıcam..
eşimin nöbet izninde olması iyi oldu yoksa ben izin almak zorunda kalacaktım..hem ateş hem istifra..ilacı da çıkardığı için ateşi de düşmemiş..neyse şimdi daha iyi..
valla iyi demeye korkuyorum:ssz::ssz:

sabahı yazmıştım..
öğlen
tarhana
et kavurma
barbunya

biraz önce de3. öğün oldu
eşimin siparişi
2 lahmacun
ayran.
:56::56: bu hafta lahmacun istikakımı da bitirmiş oldum:34::34:

akşama gelebilirim ..öpüyorum hepinizi:54::54::54:

Afiyet olsun sersumcum. Öğlen menüne bitiim. Ayrıca akşam menüne de. Ağzımın suyu aktı yani. Prodayız kızım :37: 2 gün daha cezalıyım yok bana bişey :kkk: Karatayııııııımmm :18:

merhaba kızlar.. nasılsınız nasıl gidiyo sersum yavrucugun hastaymış geçmiş olsun tüm hasta olanlara ve yakınları hasta olanlara acil şifalardiliyorum. ben henüz bir düzen oturtamadım bu gün biraz diyete uygun şeyler yiyebildim şimdide yemek yapıyorum yemek olmayınca zor oluyo malum çocukta var eşimin babası ameliyat oldu bu gün iyi geçmiş eşim yanında bu gün umarım diger hastalarımızda saglıgına kavuşur..

İnşallah canım. :16: Herkese acil şifalar :nazar::nazar:

merhaba kızlarr..

sabah menüüm;
kaşarlı omlet
peynir zeytin
ceviz ve gün kurusu
bitki çayım
:ssz:

temizlik yaptım acıktım bende specialimi hazırladım
:9:
yoğurt içine bolca maydanoz zeytinyağı ve pulbiber:56:
hala işim var yeme arasında olduğumdan yazayım dedim ama hala yemek yapmadım:18:

ne yapsam ya buzlukta taze fasulye var acaba onu mu ypasam bilemedim..
yada kahvaltılık hazırlayıp mı geçiştirsek

08:30 İLAÇ

1 Kase tarçınlı yoğurt

13:00 1. öğünüm

1 kk ezine peynir
1 kk kaşar peynir
2 yumurtadan pastırmalı omlet ( 1 dilim çemensiz pastırma)
1 kase maydonoz

16:00 İlaç

1 Kase tarçınlı yoğurt

18:00

5 tane tavık but
1 kase maydonoz
1 bardak ayran

00:00 İlaç

1 Kase tarçınlı yoğurt

2.5 lt su içiciiim. Ya ben ne zaman proteine yüklensem inanılmaz başım ağrıyor. Kahvaltıdan 2 saat sonra bi uyumuşum ki 2 saat boyunca az önce uyandım. Nasıl tatlı bir uyku ama. Sonunda da kalktım başım ağrıyor hemen su içmeye başladım. Ortalığı toplayıp yemek yapıp yiyip biraz ders çalışıcam kızlar öpüyorum hepinizi. :37: Salak gibiyim. :37:

ozlemım selam tatlım nasılsınn:16::38:
sağol papişim iyiyim:16:yazını yeni gördüm canım dışardaydım...sen nasılsın neler yapıyosun:51:
geçmiş olsun canım,sağlık olsun da diyet her zaman olur...
bu topik hepimizi bi tuhaf yapıyoree:27::27::1::1::1:

bu seriyi de kaydedeyim bari..sağol canım:16::16:

:53::53::53:ne diyon kıııı:35::35:
:16::16::16:birdy anlar ne dediğimi hukukçu bi ailesi var,hukuki bir terim o:52::52:
sağol canım:16:..evet geçen günki vukuat arttı..ben demiştim ama kimee..dinleyene aşkolsun..sakaım yok ki:ssz::ssz:
evet allahtan evde..:34::34:

benimki de ince görünücem diye kış günü incecik atletin üstüne bi gömlek giymiş,önünü açık bırakmış öylece dersaneye gitti,buz gibi icetea içer(doğru yazdım mı kıss)hatta antibiyotik kullanırken de içerken yakaladık:20:biz sakal bırakalım iyisi mi:33:

menümü vereyim kızlar..yaklaşan regl nedeniyle iştahımı habire kahve,çay filan içerek baskılıyorum..bakalım nereye kadar gidecek...

:56:kahvaltı 08.30;2 yumurta,8 zeytin,1 kk peynir,4 kuru kayısı,4 ceviz,domates,salatalık,biber,omega3
:56:öğle 13.30;1 kase barbunya,1 kase cacık
:56:akşam 18.30;1 tabak ıspanak,1 tabak kabak boranisi,yoğurt...sporum ev temizliği ve ütü oldu bugün...hepinizi öpüyorum:54:

geçmiş olsun canım tekrar çok merak ettik yahu :5: Inşallah yiğeninin başarılı geçmiştir operasyonu da tekrar ameliyata gerek kalmaz :5: Pansumanı unutmayın aman saati falan geçmesin çok önemli çok :53::52:

hadi gözünüz aydın canım,inşallah tekrarı gerekmez yavrucağa...

canım sevindim iyi olduğuna yeğeninin :16::16::16:

[sıze=3][ı]sevindim canım yeğenine..inşallah tekrarlamaz.:34::16::16:[/ı][/sıze]
[sıze=3][/sıze]

amin kızlarr saolsun.sersumcum senin de kızın bir an önce iyileşir inş :16:

Son düzenleme:
Akşam

yarım kase tarhana çorbası bolca salata ev usulu çöp şiş tavuk ve adana :56::56::56::56:

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun canım acil şifalar inşallah
Evet iyi gitti sabah. Bide ben pastırmayı ilk kez cesaretlenip denedim. Sırf protein hatrına yani :1::1: Hep korkar yemezdim. Kötü gelirdi. Güzelmiş :21:

Yok yok özüme döndüm hemen :kkk: Bugun çok başarılı ve disiplinliyim :kkk::kkk:

Kriptik tonsilit miiğ :37: Beyaz beyaz tanecikler ayyy. Canım o zaman tedavisine ek olarak karbonatlı su ile gargara yaptır. O beyaz şeylere çok iyi geliyor. Doktoru vermiştir muhtemelen gargara falan ama yine de aklınızda olsun vermediyse çok etkili :31:

Soda soda sodaaaa. Önerilmiyor ki canım :50: O helvadan da yicen mi yoksa :44:

Haa evet ya Makbulecim birazcık haber vererek yedim kurabiyelerimi :27::27::27::27: Ceza olarak da 3 gün pro yapiciiim bugun ilk günüm. Sersem oldum kızım ne vuruyon :9::9:

Su iç su su su suuuu. Yeşil çay iç. Roka da ye. Roka fena bişi ya :9::9: Hemen çözdürürsün :27::27:

Yukarda da yazdım suyu iç toksnleri at. Yarına zıpkın gibi olcen.Ama incri yememiş gibi devam et bakalım. Bol su içerekten. :52: Bence yanıltmaca o suyu içersen bu iş çözülecek.

İnşallah canım. :16: Herkese acil şifalar :nazar::nazar:
ya aslında kabız olmadım yeşil çayla falan içtim hep ama bişi yemicem demiştim ama acıktım ya protein usulü bi yemek mi yapsam :23::23: suyu az içtim dediğim gibi

08:30 İLAÇ

1 Kase tarçınlı yoğurt

13:00 1. öğünüm

1 kk ezine peynir
1 kk kaşar peynir
2 yumurtadan pastırmalı omlet ( 1 dilim çemensiz pastırma)
1 kase maydonoz

16:00 İlaç

1 Kase tarçınlı yoğurt

18:00

5 tane tavık but
1 kase maydonoz
1 bardak ayran

00:00 İlaç

1 Kase tarçınlı yoğurt

2.5 lt su içiciiim. Ya ben ne zaman proteine yüklensem inanılmaz başım ağrıyor. Kahvaltıdan 2 saat sonra bi uyumuşum ki 2 saat boyunca az önce uyandım. Nasıl tatlı bir uyku ama. Sonunda da kalktım başım ağrıyor hemen su içmeye başladım. Ortalığı toplayıp yemek yapıp yiyip biraz ders çalışıcam kızlar öpüyorum hepinizi. :37: Salak gibiyim. :37:
valla sorma bende de bugün bi halsizlik okuldan geldiğimden beri uyumuşum :26:gözünü seveyim karatayın :37::37:artık baydı beni protein bugün üçüncü gün ama öğk geldi ya :25::25:

kzııçelerim merhaba. bir türlü uğrayamadım topice. ne var ne yok. herşey yolunda herkes iyidir umarım. yeğenim için güzl dileklerde bulunan ve benden hbr bekleyenler için hmn kısa bir özet geçiyorum. hastaneden çıkardılar. çok şükür iyi. her gün pansuman yapılıyor. keyfi gayet yerinde maşallah. ee tabi herkes el bebek gül bebek şimdi ona :9: ameliyatın tekrarlanıp tekrarlanmayacağı belli değil. perşembe günü tekrar gidilicek her şey o zaman netlik kazanıcak. bu süre içindede hasta bakmaktan bende ne diyet kaldı ne bir şey. amann o iyi olsun da nasılsa ben toparlarım yine kndimi. öpüyorum kızlar sizi. ii bakın kndnize :16::16:

iyi olduguna sevindim yegeninin :)

ondan bende yapmıştım canım karataya yeni başladığımda ama hiç beğenmedim benimki doğal bucak salebiydi ben antalyada oturuyorum bucak çok yakın gidip almıştık kocam salebi çok severde şeker yerine hurma koyuyoruzya kitaptaki gibi yaptım canım ama hurma fazla tatlandırmadı beğenmedim seninki nasıl oldu güzelse tarif edermisin:16:

üzgünüm ama okadar uğraşmama rağmen dondurma patladı:((( tam dondurmayı yaparken dışarı çıkmam gerekti dondurma da okadar hurmada yazık oldu valla:(((

sersum geçmiş olsun kızına... havalar serin bu taraflarda evet van da yaşıyorum hakkariyi görmedim gerçi ama hakkarili çok tanıdığım var onların anlattıklarına bakınca neden öyle dediğini anlıyorum.Sanıyorum dağlarla çevrili dar bir alan. Van güzel,deniz fln rahatlatıyo insanı:)
menü bildirimi :
9.30
1/4 kangal sucuk üzerine 1 kibrit kutusu peynir sucuksuzluktan ölecekmişim güzevndiğim bir kasaptan aldım
17.30
1 porsiyon kaburga
1 köfte
beyin
1 kaşık şakşuka
ve yemek olayı bugunlük bitmiştir.

yoğurdumu mayaladım
lor yaptım
ama dondurma olmadı ya :((

Özlemim Kartalım , ben senin o mütemmim cüz diyen dillerini yerim :52::52::52::52::52: İşten ayrıldığımdan beri ki 3 yıla yakın oldu , ilk kez biri bana mütemmim cüz dedi kıssss :52::52::52::52: Sen ne iş yapıyosun ? Hukuk mu , gümrük müşavirliği mi , sööle bakiiim çok merak ettim valla ...Bul beni Özlemim , ben senin beni bulma ihtimalini seviyorum :16::16::16:

Papadiyam nereyesun , seni hiç cöremiyyrummm uşağımmmm....Özledim valla seninle muhabbet etmeyi.N'oldu , bahar geldi , otelin işleri iyi yoğunlaştı mı ? Herşey dahil kaç para sizin tesis? Fiyat uygunsa bu yaz 15 günlüğüne size gelelim diyoruz :52::52::52:

Kızlar yemek hazırlamaya gidiyorum , gelicem tekrar...
Menü : Balık , salata ıvır-zıvır , no helva no vitamin :52::52::52:

Back