Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bırdyım burayayum paçi,:))))haçan benda çok ozledum ballim:)))1 mayıs ıtıbarıyle yaz sezonuna merhaba dıyoruz bırdyım:)ramazanda yuzde ellı ındırım dusunuyoruz kalan zaman dılımınde hersey dahıl gunlugu kısıbası 250 tl fekat şurda kac yıllık hukukumuz var buluruz bır orta yol:))kız bırdyım şaka bır yana sen ıstanbulun öte ucu ben berı ucundayız yolun duserse gel buyur bır kahvemı ıc canım (pek bır esnaf gordum kendımı)bu arada ıgneoyamda gecen denız kenarında keyıf yapıp benı anmıs burdan onuda kocaman öpiyim

Kızlar yemek hazırlamaya gidiyorum , gelicem tekrar...
Menü : Balık , salata ıvır-zıvır , no helva no vitamin

afıyet enerjı olsun canımmm

sağol canım..sizinkilere de acil şifa versin Allahım inşallah..ve tüm şifa bekleyenlere..

diyeti takma sen..sağlık olsun da oturtursun

sersumum kızına cok gecmıs olsun bıraz daha ıyıymıs sevındım canım. optum ıkınızıde
sağol bebişim..
pastırma güzel olma mııı..yarın ben de yiyecem..tatili kolluyorum yemek için

eferim

ah sormaa ..beyaz beyaz..dohtora gitmiyoss artık biz kendi kendimizin doktoru olduk bacıımm..babamız laborant zatii..ee ben de röönçüü..e boğazı da görüyozz..ilaçları da biliyoz..hiiç gerek görmüyoz yanii bu tür şeyler için doktoru..1-2 yakın arkadaşım var doktor onlara telden danışıyom okaa..Allah düşürmesin hiç sevmiyorum doktora gitmeyitabii Allah eksikliğini de göstermesin

karbonatlı suyu da yaptırıyorum canım..bir de adaçayıyla gargara da iyi geliyor..

soda değil de doğal ve sade maden suyu yasak değil canım..tabii gastriti olmayanlara
:

protein az su içersen yapıyor baş ağrısı canım..ben de farkettim..su su su
hukuk aşkına diyorsun..

ben top sakal düşünüyorum

amin kızlarr saolsun.sersumcum senin de kızın bir an önce iyileşir inş

sağol canım..biz 1 yıldır hakkarideyiz geçen hafta vana gezmeye geldik bir özgür kız hissettim kendimi ki sorma..neyse kaldı 1 yıl

Kızlar yemek hazırlamaya gidiyorum , gelicem tekrar...
Menü : Balık , salata ıvır-zıvır , no helva no vitamin

Son düzenleme:
akşam ne yapptım beennnnn
önce.

kızıma bisküvili pudinkli pasta yapmıştım 3 çatal yedimmm

yorum yokk

Son düzenleme:
selam kızlar 23 nisan provaları çok yordu bizi bugün.yarını da atlattıkmı tamam.ancak hava çok kötü.bugün kabanla üşüdük yahu
menüm
öğle:1 tabak zeytinyağlı barbunya,salata
ara: kabuklu fıstık
akşam:tavuk haşlama,yoğurt

bu arada sersumcum çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin.

cok geçmiş olsun..:)

her 23 nisanda donardık biz de yaww..kolay gelsin hepinize..
sağol canım

selam kizlaaaaaarrrrrrr

hemencik menümü yazayim:

Kahvalti : beyaz peynir-2 yumurta ile omlet + 7-8 zeytin + salatalik + domates + 1/2 cb findik + yesil cay
ögle yemegi : bir haslanmis yumurta + salatalik + 7-8 zeytin + 3 köfte + beyaz peynir + 1/2 cb kuruyemis
aksam yemegi : bir haslanmis yumurta ile yapilmis salata + bi tabak kuru fasulye + 1 cb yakin kuruyemis

kizlar böyle yazinca bana cok geldi yaa yediklerim :26::26::26: yarin biraz azatsam mi ki???

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız KUTLU OLSUUUNNNNN........

:124::124::124::124::124::124:

çiğdemcim tarçınlı yoğurdunu denedim ne kadaaaa güzelmiş çok şey kaçırmışım ya huuu bundan sonra yerimmm onu

kuzum yaaa cok cok cok gecmis olsun, nazar mi degdi minigine nedir ne zamandir hastaliktan bahsediyorsun bi türlü gitmedi meret ona da dikakt et kendine de

cok geçmiş olsun..:)
sağol canım

regişim akşam kuruyemişin olmamalı bence..2 karbonhidrat bir arada olmuş akşam fasulye ve kuruyemiş..

Selamlar kızlarr,

Bugun spor salonuna gittim nihayet. Esneme ısınma derken once eliptikte sonra da biraz karın kol ayak hareketleri sonrasında da yüzme ohh miss valla o kadar iyi geldi ki belime boynuma :)

aksam da eve geldim.

AKSAM :
mercimek corba
mantarlı bonfile
cacık
domates salatalık
4 tane de cilek

ay ne guzel yazdım
bunlardan bonfileyi yiyemedim. cunku o kadar tok hissediyorum ki su an ne oldu anlamadım kokusu beni doyurdu sanırım

şimdide ikizlerle beraber oyun oynuyoruz

üzgünüm ama okadar uğraşmama rağmen dondurma patladı(( tam dondurmayı yaparken dışarı çıkmam gerekti dondurma da okadar hurmada yazık oldu valla((
ayyyyy üzüldüm ama benimki gibi olacaktıysa pek üzülecek bişey yok

sağol canım

regişim akşam kuruyemişin olmamalı bence..2 karbonhidrat bir arada olmuş akşam fasulye ve kuruyemiş..

hiiiiiii :26::26::26: bilmiyodum canim cok sagol.. o zaman aksamlari artik karbonhidrati oldugunca düsük tutuyorum, kuruyemis yok..

kuzum yaaa cok cok cok gecmis olsun, nazar mi degdi minigine nedir ne zamandir hastaliktan bahsediyorsun bi türlü gitmedi meret ona da dikakt et kendine de

sağol canım..daha iyice..umarım bu gece rahat uyuruz hepimiz..

ohh yarasın beline canım..

menü çilek hariç çok leziz..

ikizlerini öp benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…