bırdyım burayayum paçi,:))))haçan benda çok ozledum ballim:)))1 mayıs ıtıbarıyle yaz sezonuna merhaba dıyoruz bırdyım:)ramazanda yuzde ellı ındırım dusunuyoruz kalan zaman dılımınde hersey dahıl gunlugu kısıbası 250 tl fekat şurda kac yıllık hukukumuz var buluruz bır orta yol:))kız bırdyım şaka bır yana sen ıstanbulun öte ucu ben berı ucundayız yolun duserse gel buyur bır kahvemı ıc canım (pek bır esnaf gordum kendımı)bu arada ıgneoyamda gecen denız kenarında keyıf yapıp benı anmıs burdan onuda kocaman öpiyimPapadiyam nereyesun , seni hiç cöremiyyrummm uşağımmmm....Özledim valla seninle muhabbet etmeyi.N'oldu , bahar geldi , otelin işleri iyi yoğunlaştı mı ? Herşey dahil kaç para sizin tesis? Fiyat uygunsa bu yaz 15 günlüğüne size gelelim diyoruz
Kızlar yemek hazırlamaya gidiyorum , gelicem tekrar...
Menü : Balık , salata ıvır-zıvır , no helva no vitamin
sağol canımmerhaba kızlar.. nasılsınız nasıl gidiyo sersum yavrucugun hastaymış geçmiş olsun tüm hasta olanlara ve yakınları hasta olanlara acil şifalardiliyorum. ben henüz bir düzen oturtamadım bu gün biraz diyete uygun şeyler yiyebildim şimdide yemek yapıyorum yemek olmayınca zor oluyo malum çocukta var eşimin babası ameliyat oldu bu gün iyi geçmiş eşim yanında bu gün umarım diger hastalarımızda saglıgına kavuşur..
sağol bebişim..sersumum kızına cok gecmıs olsun bıraz daha ıyıymıs sevındım canım. optum ıkınızıde
pastırma güzel olma mııı..yarın ben de yiyecem..tatili kolluyorum yemek içinEvet iyi gitti sabah. Bide ben pastırmayı ilk kez cesaretlenip denedim. Sırf protein hatrına yaniHep korkar yemezdim. Kötü gelirdi. Güzelmiş
Yok yok özüme döndüm hemenBugun çok başarılı ve disiplinliyim
Kriptik tonsilit miiğBeyaz beyaz tanecikler ayyy. Canım o zaman tedavisine ek olarak karbonatlı su ile gargara yaptır. O beyaz şeylere çok iyi geliyor. Doktoru vermiştir muhtemelen gargara falan ama yine de aklınızda olsun vermediyse çok etkili
Soda soda sodaaaa. Önerilmiyor ki canımO helvadan da yicen mi yoksa :44:
Afiyet olsun sersumcum. Öğlen menüne bitiim. Ayrıca akşam menüne de. Ağzımın suyu aktı yani. Prodayız kızım2 gün daha cezalıyım yok bana bişey Karatayııııııımmm :18:
İnşallah canım.Herkese acil şifalar
protein az su içersen yapıyor baş ağrısı canım..ben de farkettim..su su su08:30 İLAÇ
1 Kase tarçınlı yoğurt
13:00 1. öğünüm
1 kk ezine peynir
1 kk kaşar peynir
2 yumurtadan pastırmalı omlet ( 1 dilim çemensiz pastırma)
1 kase maydonoz
16:00 İlaç
1 Kase tarçınlı yoğurt
18:00
5 tane tavık but
1 kase maydonoz
1 bardak ayran
00:00 İlaç
1 Kase tarçınlı yoğurt
2.5 lt su içiciiim. Ya ben ne zaman proteine yüklensem inanılmaz başım ağrıyor. Kahvaltıdan 2 saat sonra bi uyumuşum ki 2 saat boyunca az önce uyandım. Nasıl tatlı bir uyku ama. Sonunda da kalktım başım ağrıyor hemen su içmeye başladım. Ortalığı toplayıp yemek yapıp yiyip biraz ders çalışıcam kızlar öpüyorum hepinizi.Salak gibiyim.
hukuk aşkına diyorsun..birdy anlar ne dediğimi hukukçu bi ailesi var,hukuki bir terim o
benimki de ince görünücem diye kış günü incecik atletin üstüne bi gömlek giymiş,önünü açık bırakmış öylece dersaneye gitti,buz gibi icetea içer(doğru yazdım mı kıss)hatta antibiyotik kullanırken de içerken yakaladıkbiz sakal bırakalım iyisi mi
amin kızlarr saolsun.sersumcum senin de kızın bir an önce iyileşir inş
sağol canımsersum geçmiş olsun kızına... havalar serin bu taraflarda evet van da yaşıyorum hakkariyi görmedim gerçi ama hakkarili çok tanıdığım var onların anlattıklarına bakınca neden öyle dediğini anlıyorum.Sanıyorum dağlarla çevrili dar bir alan. Van güzel,deniz fln rahatlatıyo insanı:)
menü bildirimi :
9.30
1/4 kangal sucuk üzerine 1 kibrit kutusu peynir sucuksuzluktan ölecekmişim güzevndiğim bir kasaptan aldım
17.30
1 porsiyon kaburga
1 köfte
beyin
1 kaşık şakşuka
ve yemek olayı bugunlük bitmiştir.
yoğurdumu mayaladım
lor yaptım
ama dondurma olmadı ya(
Özlemim Kartalım , ben senin o mütemmim cüz diyen dillerini yerimİşten ayrıldığımdan beri ki 3 yıla yakın oldu , ilk kez biri bana mütemmim cüz dedi kıssss Sen ne iş yapıyosun ? Hukuk mu , gümrük müşavirliği mi , sööle bakiiim çok merak ettim valla ...Bul beni Özlemim , ben senin beni bulma ihtimalini seviyorum
Kızlar yemek hazırlamaya gidiyorum , gelicem tekrar...
Menü : Balık , salata ıvır-zıvır , no helva no vitamin
eve geldim çok şükür..hasta da fazla yoktu..ama gözlerim kayıyor resmen..menümü yazıp kaçıcam..
eşimin nöbet izninde olması iyi oldu yoksa ben izin almak zorunda kalacaktım..hem ateş hem istifra..ilacı da çıkardığı için ateşi de düşmemiş..neyse şimdi daha iyi..
valla iyi demeye korkuyorum
sabahı yazmıştım..
öğlen
tarhana
et kavurma
barbunya
biraz önce de3. öğün oldu
eşimin siparişi
2 lahmacun
ayran.
bu hafta lahmacun istikakımı da bitirmiş oldum
akşama gelebilirim ..öpüyorum hepinizi
selam kızlar 23 nisan provaları çok yordu bizi bugün.yarını da atlattıkmı tamam.ancak hava çok kötü.bugün kabanla üşüdük yahu
menüm
öğle:1 tabak zeytinyağlı barbunya,salata
ara: kabuklu fıstık
akşam:tavuk haşlama,yoğurt
bu arada sersumcum çok geçmiş olsun canım allah acil şifa versin.
çiğdemcim tarçınlı yoğurdunu denedim ne kadaaaa güzelmiş çok şey kaçırmışım ya huuu bundan sonra yerimmm onu08:30 İLAÇ
1 Kase tarçınlı yoğurt
13:00 1. öğünüm
1 kk ezine peynir
1 kk kaşar peynir
2 yumurtadan pastırmalı omlet ( 1 dilim çemensiz pastırma)
1 kase maydonoz
16:00 İlaç
1 Kase tarçınlı yoğurt
18:00
5 tane tavık but
1 kase maydonoz
1 bardak ayran
00:00 İlaç
1 Kase tarçınlı yoğurt
2.5 lt su içiciiim. Ya ben ne zaman proteine yüklensem inanılmaz başım ağrıyor. Kahvaltıdan 2 saat sonra bi uyumuşum ki 2 saat boyunca az önce uyandım. Nasıl tatlı bir uyku ama. Sonunda da kalktım başım ağrıyor hemen su içmeye başladım. Ortalığı toplayıp yemek yapıp yiyip biraz ders çalışıcam kızlar öpüyorum hepinizi.Salak gibiyim.
eve geldim çok şükür..hasta da fazla yoktu..ama gözlerim kayıyor resmen..menümü yazıp kaçıcam..
eşimin nöbet izninde olması iyi oldu yoksa ben izin almak zorunda kalacaktım..hem ateş hem istifra..ilacı da çıkardığı için ateşi de düşmemiş..neyse şimdi daha iyi..
valla iyi demeye korkuyorum
sabahı yazmıştım..
öğlen
tarhana
et kavurma
barbunya
biraz önce de3. öğün oldu
eşimin siparişi
2 lahmacun
ayran.
bu hafta lahmacun istikakımı da bitirmiş oldum
akşama gelebilirim ..öpüyorum hepinizi
saat 4 den beri ayaktayım..lakin kızım ateşlendi yine ve ne versem çıkarıyor..ateş düşürücü de etkilemiyor tabii..
şimdi tavuksuyuna tel şehriye çorbası yaptım..belki midesini bastırır....
bugün birde tam günüm nasıl olcak bakalım..neyse ki eşim evde olacak aklım onda kalmaz..
sabah ceviz ve günkurusu yedim canım bişey istemiyor..başım ağrıyor tabii..
akşama görüşürüz canlarım..
sağol canımcok geçmiş olsun..:)
selam kizlaaaaaarrrrrrr
hemencik menümü yazayim:
Kahvalti : beyaz peynir-2 yumurta ile omlet + 7-8 zeytin + salatalik + domates + 1/2 cb findik + yesil cay
ögle yemegi : bir haslanmis yumurta + salatalik + 7-8 zeytin + 3 köfte + beyaz peynir + 1/2 cb kuruyemis
aksam yemegi : bir haslanmis yumurta ile yapilmis salata + bi tabak kuru fasulye + 1 cb yakin kuruyemis
kizlar böyle yazinca bana cok geldi yaa yediklerim :26::26::26: yarin biraz azatsam mi ki???
ayyyyy üzüldüm ama benimki gibi olacaktıysa pek üzülecek bişey yoküzgünüm ama okadar uğraşmama rağmen dondurma patladı(( tam dondurmayı yaparken dışarı çıkmam gerekti dondurma da okadar hurmada yazık oldu valla ((
sağol canım
regişim akşam kuruyemişin olmamalı bence..2 karbonhidrat bir arada olmuş akşam fasulye ve kuruyemiş..
kuzum yaaa cok cok cok gecmis olsun, nazar mi degdi minigine nedir ne zamandir hastaliktan bahsediyorsun bi türlü gitmedi meretona da dikakt et kendine de
Selamlar kızlarr,
Bugun spor salonuna gittim nihayet. Esneme ısınma derken once eliptikte sonra da biraz karın kol ayak hareketleri sonrasında da yüzme ohh miss valla o kadar iyi geldi ki belime boynuma :)
aksam da eve geldim.
AKSAM :
mercimek corba
mantarlı bonfile
cacık
domates salatalık
4 tane de cilek
ay ne guzel yazdım
bunlardan bonfileyi yiyemedim. cunku o kadar tok hissediyorum ki su an ne oldu anlamadım kokusu beni doyurdu sanırım
şimdide ikizlerle beraber oyunoynuyoruz
sağol canım..daha iyice..umarım bu gece rahat uyuruz hepimiz..
umarim canim, güzelce uykuya dalar da vücudu da dinlenir böylece, kendine gelir...
sağol canım..daha iyice..umarım bu gece rahat uyuruz hepimiz..
Sersum geçmiş olsun kızına,işallah gece rahat hepiniz rahat uyuyup yarına daha dinç ve iyi olursunuz neyseki yarın tatil iyice dinlenirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?