Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba Hanımlar
3 gün bildirim yapamadım evde olmadığım için:KK43:
bugün bari yapayım dedim
listeye alınmadım henüz 2 haftaya bu 3 günde sayılır umarım
listeyle daha azimli olacağımı düşünüyorum çünkü
salıdan beri karatay yapıyorum ve 1 kilo verdim şükür:)
yavaş verdiğim için genelde bu 1 kiloya bile sevindim ben:)
kahvaltıda
2 haş. yumurta 1 adette domates yedim
işyerinde başka bişey kalmamıştı:)

Süpersin bir haftada 1 kilo çok ideal inşallah azalmadan devam edr :nazar::nazar:

Selam kızlar sersum geçmiş olsun canım

tereyagda peynirli omlet 2pabrika közlenmiş 2 çeri domates 4-5 zeytin ceviz fındık 3 günkurusu omega 3 ve çay çayyy

Afiyet olsun canım :KK16: Bende pro yapıyorum bugun :18::18: Karatayımın değerini anladım çoktan :KK17:

Eki Görüntüle 691758

şişkoyum evet ama gidecek bu kilolar :KK52::KK52::KK52::21::21::21:

:KK62::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Selam,

Sersum cok geçmiş olsun. ne cektik bu cocukların hastalıklarından ne cekiyoruz? ben iki aydır nerdeyse her hafta hastaydık bi cocuklar bi biz :KK43:
cok geçmiş olsun ates de kötü devam lı kontrol altında olmalı ..

diğer yorumları da bazılarını okudum bazılarını okuyamadım.
bu sabahki kahvaltı da klasik karatay kahvaltısı omleti hellim peyniri domates, salatalık 10 zeytin 2 tatlı kasıgı kadar kaymak

herkese iyi günler kolaylıklar dilerim..

bugun bel agrısından dolayı biraz egzersiz biraz da yuzme yapmak istiyorum bakalım ne olcek?

Afiyet olsun :KK16: Aman ısınma soğuma hareketlerini unutma sakın egzersizlerden sonra yoksa belin daha kötü olur :KK5: Geçmiş olsun :KK5:

Herkese merhaba,
Artık kilolarıma veda etmek istiyorum ve bunun için aynı amacı taşıyan kişilerle birlikte bu sefer kalıcı çözüm almak istiyorum. Suanda evdeyim ve ayağımı çatlattığım için 1 ay boyunca yere basmasam gerekiyor bu yüzden hareket yapamayacağım için üzgünüm ama artık bir yerden başlamam lazım

rumuz: kaldera
baş.tarihi:22.04.2013
baş.kilo:82 kg
beden:44

herkese iyi haftalar karatay çıtırları:KK3::KK3:
sabah erken kalktım,dip köşe temizlik yaptım:21::21:dün eşime koşubandını yeniden kurdurmuştum.dışarıya çıkamadığım günlerde evde yürüyeyim diye.temizlikten sonra yürüyüşümü de yaptım ohh miissss:KK52::KK52:
kahvaltım:KK56::KK56:
canım yumurta çekmedi bende haşlanmış tavık yedim:KK53:
peynir
zeytin
pastırma
salatalık
finduk

40 dk da yürüdüm:KK8::KK8:birazdan da dışarı çıkıcam.30-45 dk da dışarda yürüdüm mü tamamdır:KK51::KK51:

canım kızın yine ateşlenmiş:26::26:inşallah sabaha kadar iyi olmuştur biraz...geçmiş olsun canım benim:KK5::KK5:

Süpersin bir haftada 1 kilo çok ideal inşallah azalmadan devam edr :nazar::nazar:

Afiyet olsun canım :KK16: Bende pro yapıyorum bugun :18::18: Karatayımın değerini anladım çoktan :KK17:

:KK62::KK64::KK66::KK66::KK66::KK66::KK66:

Afiyet olsun :KK16: Aman ısınma soğuma hareketlerini unutma sakın egzersizlerden sonra yoksa belin daha kötü olur :KK5: Geçmiş olsun :KK5:

teşekkür ederim Çiğdemcim uyarın icin sagol onalrı da yapıyorum ama beni bu ara ikizler zorlamakta nerdeyse on beş kilo civarı gece bir onu bir onu derken sıcakta hissetmiyorum sonra cıkıyor acısı :) iyiki varsınız sizden destek almak yeri geldiğinde öneriler cok güzel olup enerji veriyor insana :))

kzııçelerim merhaba. bir türlü uğrayamadım topice. ne var ne yok. herşey yolunda herkes iyidir umarım. yeğenim için güzl dileklerde bulunan ve benden hbr bekleyenler için hmn kısa bir özet geçiyorum. hastaneden çıkardılar. çok şükür iyi. her gün pansuman yapılıyor. keyfi gayet yerinde maşallah. ee tabi herkes el bebek gül bebek şimdi ona :KK9: ameliyatın tekrarlanıp tekrarlanmayacağı belli değil. perşembe günü tekrar gidilicek her şey o zaman netlik kazanıcak. bu süre içindede hasta bakmaktan bende ne diyet kaldı ne bir şey. amann o iyi olsun da nasılsa ben toparlarım yine kndimi. öpüyorum kızlar sizi. ii bakın kndnize :KK16::KK16:

Son düzenleme:
Herkese merhaba,
Artık kilolarıma veda etmek istiyorum ve bunun için aynı amacı taşıyan kişilerle birlikte bu sefer kalıcı çözüm almak istiyorum. Suanda evdeyim ve ayağımı çatlattığım için 1 ay boyunca yere basmasam gerekiyor bu yüzden hareket yapamayacağım için üzgünüm ama artık bir yerden başlamam lazım

Hoşgeldiniiiizzz. Geçmiş olsun :KK5::KK5: El kol hareketleri yaparsın sen de:KK23::KK23::KK23::KK23: Aman diyim yanlış anlaşılmasın ama :KK60:

sabah erken kalktım,dip köşe temizlik yaptım:21::21:dün eşime koşubandını yeniden kurdurmuştum.dışarıya çıkamadığım günlerde evde yürüyeyim diye.temizlikten sonra yürüyüşümü de yaptım ohh miissss:KK52::KK52:
peynir
zeytin
pastırma
salatalık
finduk

40 dk da yürüdüm:KK8::KK8:birazdan da dışarı çıkıcam.30-45 dk da dışarda yürüdüm mü tamamdır:KK51::KK51:

:KK16::KK16::KK16: Afiyet olsun canım. Ayrıca koşu bandı yürüyüşün için de tebrik ederim :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Temiz ev, yürüyüş, güzel kahvaltı :KK62::KK62::KK62: oh mis :KK12::KK12::KK12:

Bence kendine bi ödül ver ve hava güzelse çık yürü :KK9::KK9::KK9:

teşekkür ederim Çiğdemcim uyarın icin sagol onalrı da yapıyorum ama beni bu ara ikizler zorlamakta nerdeyse on beş kilo civarı gece bir onu bir onu derken sıcakta hissetmiyorum sonra cıkıyor acısı :) iyiki varsınız sizden destek almak yeri geldiğinde öneriler cok güzel olup enerji veriyor insana :))

Ayyyy Allah yardımcın olsun canım. Zor zor. Nedense hep bana da inşallah ikizin olur diye dua ediyorlar :KK53::KK53::KK53:

kzııçelerim merhaba. bir türlü uğrayamadım topice. ne var ne yok. herşey yolunda herkes iyidir umarım. yeğenim için güzl dileklerde bulunan ve benden hbr bekleyenler için hmn kısa bir özet geçiyorum. hastaneden çıkardılar. çok şükür iyi. her gün pansuman yapılıyor. keyfi gayet yerinde maşallah. ee tabi herkes el bebek gül bebek şimdi ona :KK9: ameliyatın tekrarlanıp tekrarlanmayacağı belli değil. perşembe günü tekrar gidilicek her şey o zaman netlik kazanıcak. bu süre içindede hasta bakmaktan bende ne diyet kaldı ne bir şey. amann o iyi olsun da nasılsa ben toparlarım yine kndimi. öpüyorum kızlar sizi. ii bakın kndnize :KK16::KK16:

Geçmiş olsun canım tekrar çok merak ettik yahu :KK5: İnşallah yiğeninin başarılı geçmiştir operasyonu da tekrar ameliyata gerek kalmaz :KK5: Pansumanı unutmayın aman saati falan geçmesin çok önemli çok :KK53::KK52:

hadi gözünüz aydın canım,inşallah tekrarı gerekmez yavrucağa...
ooo çok felsefiii............:KK23::KK23:.okey topiğimi açsak okeye 4. aranıyooooooooooo:KK53::KK53:
kıss konuşurken o cümleleri kuramam ha yazınca oluyo işte:KK9::KK9:valla çok fena sardı okey bizi:KK30::KK30:karı koca gece yatana kadar oynadık,bende tablet onda telefon,çocuklar gelip gidip soran ve şaşkın gözlerle bize baktılar:KK33::KK33:
ona da bakayım ben..güzel serii ama:KK34::KK34: ...benim kociş nöbetçi yaa ara ara ben buradayım.:KK76::KK76:.iş yok güç yok koca yok:KK53::KK53::KK53:
sana da iyi pazarlar canım..:KK16:
oohhh sefa yapmışın kıss ne güzel:KK53::KK53:bide kristin hannah serisi var dostluk arkadaşlık üstüne..bizim ergenyuslara göre,onu da aldım sırasını bekliyo...çavdar tarlasında çocuklar ve martı diye 2 kitap daha aldıydım...hepsini ben de okuyacağım ama vakit yok ki anacım:KK35:iş,ev,boş vakitte topik..bi de okey çıktı başıma:KK52::KK52::KK52:
kolay gelsin canım:KK16::KK16: ben bi ton ütü yaptım,camları silip perdeleri yıkadım..daha yarına da bi sürü iş var:KK19::KK19:
leylakım bisürü işi bitirmişsin eline sağlık..ohhh mis gibi evde insanın moralide güzel oluyo be:KK12::KK12:ben sözünü ettiğim işleri ancak bugün sabahtan yapabildim,yani dip köşe temizlik,ütü ve yemek:KK31::KK31:nedense dün hiç canım istemedi:KK30:
Kızlar , hazır geçmişi 5-6 sayfa birikmiş bulunca hızlıca gözattım.Özet yapıyorum yine ;

- Öncelikle , Özlemkartal Özlemkartal laf sokmuşsunuz şahsıma :KK60::KK60::KK60::KK60: Yaaaa , bana bi sürü şey yazdın ve de ben onları kaçırıp cevap yazamadım di mi :KK43::KK43::KK43::KK43: Affet n'olur yaaaa....Valla geçmişi okuma baskısı yüzünden topiğe girmekten vazgeçmek üzereyim , o derece yani :KK14::KK14::KK14:

bana öncelikle cevap yazmanızdan şerefyab oldum sultanım:KK76::KK76:niye o hisse kapıldığını da anlamadım..kızım ben seni karşılık beklemeden seviyorum hem de çok..(dikkat:bu bir aşk ilanı değildir:KK52:)...affedecek ne var kıs:KK34::KK34:sen bu topiğin mütemmim cüzüsün....canın nasıl istiyosa öyle takıl....yaşlanıyorum galiba osmanlıca kelimeler kullanmaya başladım:KK52:ben ihtiyaç halinde bulurum ki seni kıss:KK35:

canım sevindim iyi olduğuna yeğeninin :KK16::KK16::KK16:

1.öğün:KK56:
2 yumurta peynir 3 dilim pastırma
domates salatalık zeytin fındık yeşil çay
2.öğün:KK56:
küçük kase kısır peynirli omlet
yoğurt fındık ceviz ve çay
3. öğün hazır:KK56:
kuru fasulye pirinç pilavı var tabisi ben yemicem
bana bol salata ayran 2 parça helva
akşam çayı mutlaka içilir bizim evde
soda içiyorum bu aralar öptüm canlarım :KK54: hafta içi düzene giriyoruz yahuuuuuu cıs yokkk:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

kızlar selam ben dün akşam giremedim sabahta okuldaydım yorucuydu yaa
dün diyetimiz hiç bozmadım akşama kadar bugün sabah basküle çıktım ve gördüğüme şok oldum protein bende ya ters etki yaptı ya da ben bişiyi yanlış yapıyorum 65.8 çıktım kızlar yaa :KK43::KK43::KK43:acayip üzüldüm
bugün de proteine devam ediyodum sabah 2 yumurta peynir yedim 2 kk
okuldan gelince de 6 köfte yedim ama baydı artık bende 2-3 incir yarım çay bardağı kadar kuruyemiş yedim aslında kararlıydım bu hafta proteini sürdürcektim ama neden oldu bilmiyorum baskülde + görünce şevkim kaçtı gitti :KK43::KK43:

bu arada çiğdem kaçamak yapmışsın hem de kaçamak yapacağını haber vererek :KK22::KK22:

saat 4 den beri ayaktayım..lakin kızım ateşlendi yine ve ne versem çıkarıyor..ateş düşürücü de etkilemiyor tabii..:KK50:

şimdi tavuksuyuna tel şehriye çorbası yaptım..belki midesini bastırır....:KK5:

bugün birde tam günüm nasıl olcak bakalım..neyse ki eşim evde olacak aklım onda kalmaz..

sabah ceviz ve günkurusu yedim canım bişey istemiyor..başım ağrıyor tabii..:KK31::KK31::KK31::KK31:
akşama görüşürüz canlarım..:KK54::KK54::KK54:

sersum çok geçmiş olsun canım kızına:KK25:geçen yazmıştın ince giydi üşüttü diye,ondan mı ateşlendi ki:KK50:iyileşir çabucak merak etme,çok küçük çocuk değil nasılsa..yarın ve öbürgün tatil onlara Allahtan.....tavuksuyu çorba kaldırır ayağa....

geçmiş olsun canım kızına şifalar inşallah çocuklar hastalanınca kendimizi unutuyoruz:KK16:
sağol canım..feleğimiz şaşıyor vallahi:KK31::KK31:
:18::18::18: Sersuuummm dün yediklerimden sonra yapmam lazııımm. :18::18: 2 gün dayanabilsem de kafi :KK9::KK9::KK9: Ama 3 gün için kendimi zorlayacağım. İçim dışım yumurta olmaz işallah :18:

Pastırmayı ne zaman yesem daa iyi olur ki aceba :44: Sabah akşam ?

İlk liste ilk heyecan. Bu hafta cm cm ölçümlerimi de yazıciiiiim :KK1:

Tüh yimedi :KK53::KK53: Bliyorum canım sadece hayal aleminde gezintiye çıktık dün. :KK9::KK9::KK9: O insülin zaten salglanmaya yer arıyor. :KK53: Fırsat verir miyiz :KK47: Gerçi dün verdim ama o da benden olsun :KK53::KK53: Ne zamandır yüz vermiyordum ona :KK9: Ters tepsin istemedim :KK53::KK53:

:KK5::KK5: Geçmiş olsun canım. Antibiyotik kullanmıyor dimi sadece ateş düşürücü. Kötü üşütmüş yahu :KK5: Islak pansuman yap canım eklemlerine falan. Amaaann bazen de inatçı oluyor ateş. Bide hep geceleri daha çok yükseliyor o yüzden yatmadan önce alabileceği şekilde ayarla istersen ilaç saatlerini. Şifa olsun çorban canım. Aklın kızında kaldı ya ondan iştahın gitii tabi. Afiyet olsun canım sanada :KK16:
olmaz olmaz hiiç bişeycik olmaz..:KK23::KK23:
sabah pastırmalı yımırta iyi gider:KK56:

yimez tabii..hayallerinizi bile yıkarım böylee:KK53::KK53:En Büyük KKEn Büyük KKanam o insülinden kurtulana kaa canımız çıktı hortlatmayın yeniden:KK14::KK14:

sağol canım.:KK16:.kriptik tonsilit canım antibiyotik başladım mecburen..:KK14::KK14:
Sersumcum , çokkkk geçmiş olsun hayatım ya , inşallah sabaha kadar düşmüştür ateşi yavrucağın...Ana-kız bi de Ficans düzelemediniz bi türlü....
ne çektik di mi kayınçok yaa.:KK14::KK14::KK14:.sağolasın:KK16:
Merhaba Hanımlar
3 gün bildirim yapamadım evde olmadığım için:KK43:
bugün bari yapayım dedim
listeye alınmadım henüz 2 haftaya bu 3 günde sayılır umarım
listeyle daha azimli olacağımı düşünüyorum çünkü
salıdan beri karatay yapıyorum ve 1 kilo verdim şükür:)
yavaş verdiğim için genelde bu 1 kiloya bile sevindim ben:)
kahvaltıda
2 haş. yumurta 1 adette domates yedim
işyerinde başka bişey kalmamıştı:)
uzun süreli bir yere gittiğinde bana yazıyorsun canım seni izinli yazıyorum listeye..ama 2-3 günden bişey olmaz..liste bildirimi önemli..katılamayacağın zaman mutlaka söylemelisin..:KK34:
1 kilo 1 kilo gidecek kilolarımız..:KK34::KK34::KK16::KK16:

Selam kızlar sersum geçmiş olsun canım

tereyagda peynirli omlet 2pabrika közlenmiş 2 çeri domates 4-5 zeytin ceviz fındık 3 günkurusu omega 3 ve çay çayyy
sağol canım:KK16::KK16:
Selam,

Sersum cok geçmiş olsun. ne cektik bu cocukların hastalıklarından ne cekiyoruz? ben iki aydır nerdeyse her hafta hastaydık bi cocuklar bi biz :KK43:
cok geçmiş olsun ates de kötü devam lı kontrol altında olmalı ..

bugun bel agrısından dolayı biraz egzersiz biraz da yuzme yapmak istiyorum bakalım ne olcek?
sağol canım:KK16:..valla onlar hasta olacağına biz olsak keşke:KK5::KK5:
sen de dikkat et beline canım:26:

Herkese merhaba,

hoşgeldin başarılar...:KK16::KK16:
peynir
zeytin
pastırma
salatalık
finduk

kızz maşallahın var ne temizlendin bu ara:nazar::nazar:
yürüyüşler:KK9::KK9:

canım kızın yine ateşlenmiş:26::26:inşallah sabaha kadar iyi olmuştur biraz...geçmiş olsun canım benim:KK5::KK5:
sağol bebişim.:KK16:.daha iyi maşallah:KK34::KK34:
sevindim canım yeğenine..inşallah tekrarlamaz.:KK34::KK16::KK16:
kıss konuşurken o cümleleri kuramam ha yazınca oluyo işte:KK9::KK9:valla çok fena sardı okey bizi:KK30::KK30:karı koca gece yatana kadar oynadık,bende tablet onda telefon,çocuklar gelip gidip soran ve şaşkın gözlerle bize baktılar:KK33::KK33:

oohhh sefa yapmışın kıss ne güzel:KK53::KK53:bide kristin hannah serisi var dostluk arkadaşlık üstüne..bizim ergenyuslara göre,onu da aldım sırasını bekliyo...çavdar tarlasında çocuklar ve martı diye 2 kitap daha aldıydım...hepsini ben de okuyacağım ama vakit yok ki anacım:KK35:iş,ev,boş vakitte topik..bi de okey çıktı başıma:KK52::KK52::KK52:

bana öncelikle cevap yazmanızdan şerefyab oldum sultanım:KK76::KK76:niye o hisse kapıldığını da anlamadım..kızım ben seni karşılık beklemeden seviyorum hem de çok..(dikkat:bu bir aşk ilanı değildir:KK52:)...affedecek ne var kıs:KK34::KK34:sen bu topiğin mütemmim cüzüsün....canın nasıl istiyosa öyle takıl....yaşlanıyorum galiba osmanlıca kelimeler kullanmaya başladım:KK52:ben ihtiyaç halinde bulurum ki seni kıss:KK35:
bu topik hepimizi bi tuhaf yapıyoree:KK53::KK53::KK1::KK1::KK1:

bu seriyi de kaydedeyim bari..sağol canım:KK16::KK16:

:KK53::KK53::KK53:ne diyon kıııı:KK35::KK35:

kızlar selam ben dün akşam giremedim sabahta okuldaydım yorucuydu yaa
dün diyetimiz hiç bozmadım akşama kadar bugün sabah basküle çıktım ve gördüğüme şok oldum protein bende ya ters etki yaptı ya da ben bişiyi yanlış yapıyorum 65.8 çıktım kızlar yaa :KK43::KK43::KK43:acayip üzüldüm
bugün de proteine devam ediyodum sabah 2 yumurta peynir yedim 2 kk
okuldan gelince de 6 köfte yedim ama baydı artık bende 2-3 incir yarım çay bardağı kadar kuruyemiş yedim aslında kararlıydım bu hafta proteini sürdürcektim ama neden oldu bilmiyorum baskülde + görünce şevkim kaçtı gitti :KK43::KK43:

bu arada çiğdem kaçamak yapmışsın hem de kaçamak yapacağını haber vererek :KK22::KK22:
canım ters tepmez..kabız olabilirsin ve çok daha fazla su içmelisin..yarın farkeder diyecektim ama inciri yemişsin artık:KK31::KK31:
sersum çok geçmiş olsun canım kızına:KK25:geçen yazmıştın ince giydi üşüttü diye,ondan mı ateşlendi ki:KK50:iyileşir çabucak merak etme,çok küçük çocuk değil nasılsa..yarın ve öbürgün tatil onlara Allahtan.....tavuksuyu çorba kaldırır ayağa....

sağol canım:KK16:..evet geçen günki vukuat arttı..ben demiştim ama kimee..dinleyene aşkolsun..sakaım yok ki:KK14::KK14:
evet allahtan evde..:KK34::KK34:

X