- 21 Ekim 2009
- 1.331
- 1
debbie macomberin mucizeler dükkanı serisini tavsiye ederim canım..ben son 2 kitabını da aldım okuyucam..
bende tafsiye edeim cok güzel bir kitap
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
debbie macomberin mucizeler dükkanı serisini tavsiye ederim canım..ben son 2 kitabını da aldım okuyucam..
Merhaba Hanımlar
3 gün bildirim yapamadım evde olmadığım için
bugün bari yapayım dedim
listeye alınmadım henüz 2 haftaya bu 3 günde sayılır umarım
listeyle daha azimli olacağımı düşünüyorum çünkü
salıdan beri karatay yapıyorum ve 1 kilo verdim şükür:)
yavaş verdiğim için genelde bu 1 kiloya bile sevindim ben:)
kahvaltıda
2 haş. yumurta 1 adette domates yedim
işyerinde başka bişey kalmamıştı:)
Selam kızlar sersum geçmiş olsun canım
tereyagda peynirli omlet 2pabrika közlenmiş 2 çeri domates 4-5 zeytin ceviz fındık 3 günkurusu omega 3 ve çay çayyy
Selam,
Sersum cok geçmiş olsun. ne cektik bu cocukların hastalıklarından ne cekiyoruz? ben iki aydır nerdeyse her hafta hastaydık bi cocuklar bi biz
cok geçmiş olsun ates de kötü devam lı kontrol altında olmalı ..
diğer yorumları da bazılarını okudum bazılarını okuyamadım.
bu sabahki kahvaltı da klasik karatay kahvaltısı omleti hellim peyniri domates, salatalık 10 zeytin 2 tatlı kasıgı kadar kaymak
herkese iyi günler kolaylıklar dilerim..
bugun bel agrısından dolayı biraz egzersiz biraz da yuzme yapmak istiyorum bakalım ne olcek?
kahvaltım
sayısını hatırlamadığım kadar çok yaprak sarması
zeytin
peynir
pastırma
finduk
2.öğünüm
1 kase köfteli çorba
1 kaşık bezelye(x)
salata
bayılırım yaprak sarmasına afiyet bal şeker olsun canım
Süpersin bir haftada 1 kilo çok ideal inşallah azalmadan devam edr
Afiyet olsun canım Bende pro yapıyorum bugun :18::18: Karatayımın değerini anladım çoktan
Afiyet olsun Aman ısınma soğuma hareketlerini unutma sakın egzersizlerden sonra yoksa belin daha kötü olur Geçmiş olsun
Herkese merhaba,
Artık kilolarıma veda etmek istiyorum ve bunun için aynı amacı taşıyan kişilerle birlikte bu sefer kalıcı çözüm almak istiyorum. Suanda evdeyim ve ayağımı çatlattığım için 1 ay boyunca yere basmasam gerekiyor bu yüzden hareket yapamayacağım için üzgünüm ama artık bir yerden başlamam lazım
rumuz: kaldera
baş.tarihi:22.04.2013
baş.kilo:82 kg
beden:44
herkese iyi haftalar karatay çıtırları
sabah erken kalktım,dip köşe temizlik yaptımdün eşime koşubandını yeniden kurdurmuştum.dışarıya çıkamadığım günlerde evde yürüyeyim diye.temizlikten sonra yürüyüşümü de yaptım ohh miissss
kahvaltım
canım yumurta çekmedi bende haşlanmış tavık yedim
peynir
zeytin
pastırma
salatalık
finduk
40 dk da yürüdümbirazdan da dışarı çıkıcam.30-45 dk da dışarda yürüdüm mü tamamdır
teşekkür ederim Çiğdemcim uyarın icin sagol onalrı da yapıyorum ama beni bu ara ikizler zorlamakta nerdeyse on beş kilo civarı gece bir onu bir onu derken sıcakta hissetmiyorum sonra cıkıyor acısı :) iyiki varsınız sizden destek almak yeri geldiğinde öneriler cok güzel olup enerji veriyor insana :))
kzııçelerim merhaba. bir türlü uğrayamadım topice. ne var ne yok. herşey yolunda herkes iyidir umarım. yeğenim için güzl dileklerde bulunan ve benden hbr bekleyenler için hmn kısa bir özet geçiyorum. hastaneden çıkardılar. çok şükür iyi. her gün pansuman yapılıyor. keyfi gayet yerinde maşallah. ee tabi herkes el bebek gül bebek şimdi ona ameliyatın tekrarlanıp tekrarlanmayacağı belli değil. perşembe günü tekrar gidilicek her şey o zaman netlik kazanıcak. bu süre içindede hasta bakmaktan bende ne diyet kaldı ne bir şey. amann o iyi olsun da nasılsa ben toparlarım yine kndimi. öpüyorum kızlar sizi. ii bakın kndnize
hadi gözünüz aydın canım,inşallah tekrarı gerekmez yavrucağa...kzııçelerim merhaba. bir türlü uğrayamadım topice. ne var ne yok. herşey yolunda herkes iyidir umarım. yeğenim için güzl dileklerde bulunan ve benden hbr bekleyenler için hmn kısa bir özet geçiyorum. hastaneden çıkardılar. çok şükür iyi. her gün pansuman yapılıyor. keyfi gayet yerinde maşallah. ee tabi herkes el bebek gül bebek şimdi ona ameliyatın tekrarlanıp tekrarlanmayacağı belli değil. perşembe günü tekrar gidilicek her şey o zaman netlik kazanıcak. bu süre içindede hasta bakmaktan bende ne diyet kaldı ne bir şey. amann o iyi olsun da nasılsa ben toparlarım yine kndimi. öpüyorum kızlar sizi. ii bakın kndnize
kıss konuşurken o cümleleri kuramam ha yazınca oluyo iştevalla çok fena sardı okey bizikarı koca gece yatana kadar oynadık,bende tablet onda telefon,çocuklar gelip gidip soran ve şaşkın gözlerle bize baktılarooo çok felsefiii.............okey topiğimi açsak okeye 4. aranıyooooooooooo
oohhh sefa yapmışın kıss ne güzelbide kristin hannah serisi var dostluk arkadaşlık üstüne..bizim ergenyuslara göre,onu da aldım sırasını bekliyo...çavdar tarlasında çocuklar ve martı diye 2 kitap daha aldıydım...hepsini ben de okuyacağım ama vakit yok ki anacımiş,ev,boş vakitte topik..bi de okey çıktı başımaona da bakayım ben..güzel serii ama ...benim kociş nöbetçi yaa ara ara ben buradayım..iş yok güç yok koca yok
sana da iyi pazarlar canım..
leylakım bisürü işi bitirmişsin eline sağlık..ohhh mis gibi evde insanın moralide güzel oluyo beben sözünü ettiğim işleri ancak bugün sabahtan yapabildim,yani dip köşe temizlik,ütü ve yemeknedense dün hiç canım istemedikolay gelsin canım ben bi ton ütü yaptım,camları silip perdeleri yıkadım..daha yarına da bi sürü iş var
Kızlar , hazır geçmişi 5-6 sayfa birikmiş bulunca hızlıca gözattım.Özet yapıyorum yine ;
- Öncelikle , Özlemkartal Özlemkartal laf sokmuşsunuz şahsıma Yaaaa , bana bi sürü şey yazdın ve de ben onları kaçırıp cevap yazamadım di mi Affet n'olur yaaaa....Valla geçmişi okuma baskısı yüzünden topiğe girmekten vazgeçmek üzereyim , o derece yani
canım sevindim iyi olduğuna yeğenininkzııçelerim merhaba. bir türlü uğrayamadım topice. ne var ne yok. herşey yolunda herkes iyidir umarım. yeğenim için güzl dileklerde bulunan ve benden hbr bekleyenler için hmn kısa bir özet geçiyorum. hastaneden çıkardılar. çok şükür iyi. her gün pansuman yapılıyor. keyfi gayet yerinde maşallah. ee tabi herkes el bebek gül bebek şimdi ona ameliyatın tekrarlanıp tekrarlanmayacağı belli değil. perşembe günü tekrar gidilicek her şey o zaman netlik kazanıcak. bu süre içindede hasta bakmaktan bende ne diyet kaldı ne bir şey. amann o iyi olsun da nasılsa ben toparlarım yine kndimi. öpüyorum kızlar sizi. ii bakın kndnize
saat 4 den beri ayaktayım..lakin kızım ateşlendi yine ve ne versem çıkarıyor..ateş düşürücü de etkilemiyor tabii..
şimdi tavuksuyuna tel şehriye çorbası yaptım..belki midesini bastırır....
bugün birde tam günüm nasıl olcak bakalım..neyse ki eşim evde olacak aklım onda kalmaz..
sabah ceviz ve günkurusu yedim canım bişey istemiyor..başım ağrıyor tabii..
akşama görüşürüz canlarım..
sağol canım..feleğimiz şaşıyor vallahigeçmiş olsun canım kızına şifalar inşallah çocuklar hastalanınca kendimizi unutuyoruz
olmaz olmaz hiiç bişeycik olmaz..:18::18::18: Sersuuummm dün yediklerimden sonra yapmam lazııımm. :18::18: 2 gün dayanabilsem de kafi Ama 3 gün için kendimi zorlayacağım. İçim dışım yumurta olmaz işallah :18:
Pastırmayı ne zaman yesem daa iyi olur ki aceba :44: Sabah akşam ?
İlk liste ilk heyecan. Bu hafta cm cm ölçümlerimi de yazıciiiiim
Tüh yimedi Bliyorum canım sadece hayal aleminde gezintiye çıktık dün. O insülin zaten salglanmaya yer arıyor. Fırsat verir miyiz Gerçi dün verdim ama o da benden olsun Ne zamandır yüz vermiyordum ona Ters tepsin istemedim
Geçmiş olsun canım. Antibiyotik kullanmıyor dimi sadece ateş düşürücü. Kötü üşütmüş yahu Islak pansuman yap canım eklemlerine falan. Amaaann bazen de inatçı oluyor ateş. Bide hep geceleri daha çok yükseliyor o yüzden yatmadan önce alabileceği şekilde ayarla istersen ilaç saatlerini. Şifa olsun çorban canım. Aklın kızında kaldı ya ondan iştahın gitii tabi. Afiyet olsun canım sanada
ne çektik di mi kayınçok yaa..sağolasınSersumcum , çokkkk geçmiş olsun hayatım ya , inşallah sabaha kadar düşmüştür ateşi yavrucağın...Ana-kız bi de Ficans düzelemediniz bi türlü....
uzun süreli bir yere gittiğinde bana yazıyorsun canım seni izinli yazıyorum listeye..ama 2-3 günden bişey olmaz..liste bildirimi önemli..katılamayacağın zaman mutlaka söylemelisin..Merhaba Hanımlar
3 gün bildirim yapamadım evde olmadığım için
bugün bari yapayım dedim
listeye alınmadım henüz 2 haftaya bu 3 günde sayılır umarım
listeyle daha azimli olacağımı düşünüyorum çünkü
salıdan beri karatay yapıyorum ve 1 kilo verdim şükür:)
yavaş verdiğim için genelde bu 1 kiloya bile sevindim ben:)
kahvaltıda
2 haş. yumurta 1 adette domates yedim
işyerinde başka bişey kalmamıştı:)
sağol canımSelam kızlar sersum geçmiş olsun canım
tereyagda peynirli omlet 2pabrika közlenmiş 2 çeri domates 4-5 zeytin ceviz fındık 3 günkurusu omega 3 ve çay çayyy
sağol canım..valla onlar hasta olacağına biz olsak keşkeSelam,
Sersum cok geçmiş olsun. ne cektik bu cocukların hastalıklarından ne cekiyoruz? ben iki aydır nerdeyse her hafta hastaydık bi cocuklar bi biz
cok geçmiş olsun ates de kötü devam lı kontrol altında olmalı ..
bugun bel agrısından dolayı biraz egzersiz biraz da yuzme yapmak istiyorum bakalım ne olcek?
hoşgeldin başarılar...Herkese merhaba,
Artık kilolarıma veda etmek istiyorum ve bunun için aynı amacı taşıyan kişilerle birlikte bu sefer kalıcı çözüm almak istiyorum. Suanda evdeyim ve ayağımı çatlattığım için 1 ay boyunca yere basmasam gerekiyor bu yüzden hareket yapamayacağım için üzgünüm ama artık bir yerden başlamam lazım
rumuz: kaldera
baş.tarihi:22.04.2013
baş.kilo:82 kg
beden:44
kızz maşallahın var ne temizlendin bu araherkese iyi haftalar karatay çıtırları
sabah erken kalktım,dip köşe temizlik yaptımdün eşime koşubandını yeniden kurdurmuştum.dışarıya çıkamadığım günlerde evde yürüyeyim diye.temizlikten sonra yürüyüşümü de yaptım ohh miissss
kahvaltım
canım yumurta çekmedi bende haşlanmış tavık yedim
peynir
zeytin
pastırma
salatalık
finduk
40 dk da yürüdümbirazdan da dışarı çıkıcam.30-45 dk da dışarda yürüdüm mü tamamdır
sağol bebişim..daha iyi maşallahcanım kızın yine ateşlenmiş:26::26:inşallah sabaha kadar iyi olmuştur biraz...geçmiş olsun canım benim
sevindim canım yeğenine..inşallah tekrarlamaz.kzııçelerim merhaba. bir türlü uğrayamadım topice. ne var ne yok. herşey yolunda herkes iyidir umarım. yeğenim için güzl dileklerde bulunan ve benden hbr bekleyenler için hmn kısa bir özet geçiyorum. hastaneden çıkardılar. çok şükür iyi. her gün pansuman yapılıyor. keyfi gayet yerinde maşallah. ee tabi herkes el bebek gül bebek şimdi ona ameliyatın tekrarlanıp tekrarlanmayacağı belli değil. perşembe günü tekrar gidilicek her şey o zaman netlik kazanıcak. bu süre içindede hasta bakmaktan bende ne diyet kaldı ne bir şey. amann o iyi olsun da nasılsa ben toparlarım yine kndimi. öpüyorum kızlar sizi. ii bakın kndnize
bu topik hepimizi bi tuhaf yapıyoreekıss konuşurken o cümleleri kuramam ha yazınca oluyo iştevalla çok fena sardı okey bizikarı koca gece yatana kadar oynadık,bende tablet onda telefon,çocuklar gelip gidip soran ve şaşkın gözlerle bize baktılar
oohhh sefa yapmışın kıss ne güzelbide kristin hannah serisi var dostluk arkadaşlık üstüne..bizim ergenyuslara göre,onu da aldım sırasını bekliyo...çavdar tarlasında çocuklar ve martı diye 2 kitap daha aldıydım...hepsini ben de okuyacağım ama vakit yok ki anacımiş,ev,boş vakitte topik..bi de okey çıktı başıma
bana öncelikle cevap yazmanızdan şerefyab oldum sultanımniye o hisse kapıldığını da anlamadım..kızım ben seni karşılık beklemeden seviyorum hem de çok..(dikkat:bu bir aşk ilanı değildir)...affedecek ne var kıssen bu topiğin mütemmim cüzüsün....canın nasıl istiyosa öyle takıl....yaşlanıyorum galiba osmanlıca kelimeler kullanmaya başladımben ihtiyaç halinde bulurum ki seni kıss
canım ters tepmez..kabız olabilirsin ve çok daha fazla su içmelisin..yarın farkeder diyecektim ama inciri yemişsin artıkkızlar selam ben dün akşam giremedim sabahta okuldaydım yorucuydu yaa
dün diyetimiz hiç bozmadım akşama kadar bugün sabah basküle çıktım ve gördüğüme şok oldum protein bende ya ters etki yaptı ya da ben bişiyi yanlış yapıyorum 65.8 çıktım kızlar yaa acayip üzüldüm
bugün de proteine devam ediyodum sabah 2 yumurta peynir yedim 2 kk
okuldan gelince de 6 köfte yedim ama baydı artık bende 2-3 incir yarım çay bardağı kadar kuruyemiş yedim aslında kararlıydım bu hafta proteini sürdürcektim ama neden oldu bilmiyorum baskülde + görünce şevkim kaçtı gitti
bu arada çiğdem kaçamak yapmışsın hem de kaçamak yapacağını haber vererek
sersum çok geçmiş olsun canım kızınageçen yazmıştın ince giydi üşüttü diye,ondan mı ateşlendi kiiyileşir çabucak merak etme,çok küçük çocuk değil nasılsa..yarın ve öbürgün tatil onlara Allahtan.....tavuksuyu çorba kaldırır ayağa....