Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kuzucuklar ben de gidiyorum, hepinize iyi geceler, yarin sabah gelemem, artik aksama görüsürüz iyi geceler tatli rüyalaaarrrr
aynen canim ikimizin slogani bu olsun, o pantolona girene kadar devam benim de bi pantolonum var icine girdigim, simdilerde giydigim bi tanesiyle, onu üst üste koyar foto cekerim aradaki farki görürsün 1.5 beden var galiba
heralde canan hoca derdi, acikinca bunlari yiyin diye, tek bi tane ara ögün var kusluk vakti o da sart degil.. hocamiza kalirsa en sagliksi iki ögün
cok saol:)) aslında bunu görmüştüm ama öle bir sakızı nerden bulabilirim bilmiyorum ben şekersiz sakız çiğniyorum ama tatlandırıcı mutlaka var o sakızlarda onu da önermiyor canan hoca öle biliyorum ama çoğunlukla yemek yemektense sakızı atıyorum ağzıma ((
kuzucuklar ben de gidiyorum, hepinize iyi geceler, yarin sabah gelemem, artik aksama görüsürüz iyi geceler tatli rüyalaaarrrr
aaa sen van da mı yaşıyorsun canım..komşuymuşuz kıss..ben hakkarideyim..Siz neler konuşmussunuz ama ben hurmalı dondurma yapıcam diye van sokaklarını arşınladım :) sahlep bulana kadar :)) nese ki sahlep i buldum hurmamı aldım sütümü sipariş ettim yarın artık hem dondurmamı hem yoğurdumu yapıcam :)))
iyi geceler canım
3 güünn.. bakalım pro olmak nası bi duyguu..3. gün ööööğğ..diycen..karatayım nerdeee diycen..bence 2 gün anca daynırsınİnşallah veririm ya ama kaçamak yaptım Neyse bana ceza 3 gün protein yapıciiim
Ev misler gibi oldu ya üstümden yük kalktı
Ekledim Bende pro oluciim 3 gün boyunca . Sonrası için söz veremicciiiimm sersuşko Ama artık kaçamak yapmayacağıma söz veriyorum :92: Bu bu haftanın kaçamağıydı Artık yok
Valla tüpün bitmesi benim için tadilat Eve gelip tüpünün takması gerekiyo Ayyyyyy çok zor o pimapen yaaa. Sen tarihi kolla da fazla dip köşe temizlikle uğraşma
Bu hafta listeyi ben yapıyorum Bi reform yapıp kendiminkine ekleyeceğim Farkli renkle bildiriciiiiim onu liste dışı gibi
Hee bide kokuyomuş demiiiiiiii Ayyyy ne kadar sürüyo kokusu
:83::83: sersem oldum ama hakettim Olmuyo ben bi ara unuttum da soğansız yaptıydım sadece kuru oluyo biraz
:18::18::18::18::18: Çok mu ki :18::18:
İyi geceler sersuşko
iyi geceler kuzum ben de kacarim birazdan.. malum bizim burda daha 9.30
Bunu bende düşünmüştüm ama kimse yapmıyor bunu :18::18::18: Bence o mantıkla düşünürsek et de yenebilir :18: O da 0 çünkü. Bunu açıklamış mı acaba hocamız :44::44:
ben hiç bir ye de canan hocadan da arada peynir ya da et yenebilir diye duymadım ama öyle bişi olsa süper olurdu ben peynire bayılıyorum cok sıkışırsam seve seve yoğurttansa peyniri yerim:)) sormak lazım aslında maille fln .
tibetin gençlik pınarı diye bir kitap var o kitapta 5 tane hareket var bu 5 hareketin vücudumuzdaki çakraların enerjilerini hızlandırdığını ve bu yolla bizi gençleştirdiğini iddaa ediyor yapanların iddaaları var kilo verip gençleştiklerine dair cok zor hareketler değil 3 tekrarla başlayı herhafta 2 2 arttırıp 21 e kadar çıkıyorsunuz ve daha sonra 21 de devam ediyorsunuz gerçi ben bayadır spor yapmadığım için kütüğe dönmüşüm ama hergün iyiye gidiyorum yarın 5 e cıkarıcam işte tekrar sayımı böle bişi daha 1 hafta oldu biraz ilerleyince sonuç alırsam yazarım onu da :))9
geçmiş olsun canım kızına şifalar inşallah çocuklar hastalanınca kendimizi unutuyoruzsaat 4 den beri ayaktayım..lakin kızım ateşlendi yine ve ne versem çıkarıyor..ateş düşürücü de etkilemiyor tabii..
şimdi tavuksuyuna tel şehriye çorbası yaptım..belki midesini bastırır....
bugün birde tam günüm nasıl olcak bakalım..neyse ki eşim evde olacak aklım onda kalmaz..
sabah ceviz ve günkurusu yedim canım bişey istemiyor..başım ağrıyor tabii..
akşama görüşürüz canlarım..
ondan bende yapmıştım canım karataya yeni başladığımda ama hiç beğenmedim benimki doğal bucak salebiydi ben antalyada oturuyorum bucak çok yakın gidip almıştık kocam salebi çok severde şeker yerine hurma koyuyoruzya kitaptaki gibi yaptım canım ama hurma fazla tatlandırmadı beğenmedim seninki nasıl oldu güzelse tarif edermisinSiz neler konuşmussunuz ama ben hurmalı dondurma yapıcam diye van sokaklarını arşınladım :) sahlep bulana kadar :)) nese ki sahlep i buldum hurmamı aldım sütümü sipariş ettim yarın artık hem dondurmamı hem yoğurdumu yapıcam :)))
3 güünn.. bakalım pro olmak nası bi duyguu..3. gün ööööğğ..diycen..karatayım nerdeee diycen..bence 2 gün anca daynırsın
ilk liste ilk heyecan..
ne dedim kokar mokar tok tutar kıss..yıkanırsın geçer..
yok beya kuru da olur tadı da güzel olmass..
mesele peynirin katı gıda olup mideyi çalıştırıp insülini hoplatması hatunlar..sizin mantığınızla serbest olan herşeyi yemeliyiz araöğünde o zaman..
arada sıvı alımının serbest olması mideyi çalıştırmadan insülini salgılatmamak..yanii zinharr yasak
katı gıda aldığımız her öğün ara değil normal öğün oluyor yanii..
selam kızlar ben geldim.birazdaan klasik kahvaltımı yapacağım.ama haftasonu size verdiğim sözü tutamadım.çantaların en büyüğünü hakettim doğrusu.hiiiiiiiiç anlatmayayım neler yediğimi.çoooook pişmanım yaaaaaaaaaaaaaa
öncelikle dünkü yediklerimi yazayım dün giremedim
dün sabah geç yedim malum kociş evde geç kalkar bi pazarım var der
12:00peynir zeytin pastırma fındık çay greyfurt suyu 1 bardak
akşam saat00cıslı şeyler malesef1 buçuk tabak kısır
4 dilim kek 5 tane kuru pasta 2 kutu ayran dondurma
deniz kenarında olunca iştah açılıyo eve gelince
20:00 çay iştim bugün battı balık yan gider diyerekten
21:00 meyve yedim erik yenidünya muz
çok kötü değilmi sonra soda tabiiii bari 9 da yeme dedim
leptinin çalışsın malesef oldu bikere
kızlar bugünki listemi akşam yapıcam
önümüzdeki haftalarda 3 aylara gireceğiz ramazanda
hiç pide ucundanda olsa yiyemiyecekmiyiz nasıl olacak
kitapta sağlıklı kaçamaklardan yiyin yazıyor
ramazanda zor olacak günler uzun
ben temizlik yapıcam kızlar ev süpürmeye başlıyayım menümü daha sonra yazayım
saat 4 den beri ayaktayım..lakin kızım ateşlendi yine ve ne versem çıkarıyor..ateş düşürücü de etkilemiyor tabii..
bugün birde tam günüm nasıl olcak bakalım..neyse ki eşim evde olacak aklım onda kalmaz..
saat 4 den beri ayaktayım..lakin kızım ateşlendi yine ve ne versem çıkarıyor..ateş düşürücü de etkilemiyor tabii..
Çiğdemim günaydın ,
Dinlenebilmiş misin gece ?
Kulaklar nasıl kulaklar ?