Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yap kıss doğalından miss gibi..

ben de alıyorum o şampuanlardan ama yine dökülüyor..benim kızz tararken yoluyor kendini sanki..
ellerine sağlık canım...içmiş kadar oldum

tamamen katılıyorum leylakım için dediklerine..

debbie macomberin mucizeler dükkanı serisini tavsiye ederim canım..ben son 2 kitabını da aldım okuyucam..

ben o seriden 5 kitap kızıma aldım çok çabuk okudu...kendim de pasaklı tanrıçayı okuyorum çok eğlenceli..sersumum ikimz kalmışız iyi pazarlar tatlım

seni seviyom bebişim..yeni güzel günlere merhaba

ben de seni seviyorum canımın içi
Eki Görüntüle 690929

pro-ser sunar..

sabah -yukarıda gördüğünüz üzre

ev sucuğu
zeytinyağında kaşarlı omlet
yoğurt
peynir
maydanoz
omega 3

afiyet olsun bebeğem

aynen öyle canım,üzmüyorum kendimi üzmeyecem de artık,SÖZ...dediğin gibi herşey olacak diye bişey yok hayatta birdycim....
gel kıss gelll,ne çocuğu sen gel yeter bana zaten
kısss sabah sabah güldürdün beni

ben de seni çok seviyorum oyaminşallah canım
bu arada kaç gündür yazıcam yazamadım,bileğin için çok geçmiş olsun canım benim

çok daha iyiyim canım,geçti o duygu fırtınası
inşallah canım....olursa olur olmasa da vardır bi hikmeti

ooo çok felsefiii.............okey topiğimi açsak okeye 4. aranıyooooooooooo

ben o seriden 5 kitap kızıma aldım çok çabuk okudu...kendim de pasaklı tanrıçayı okuyorum çok eğlenceli..sersumum ikimz kalmışız iyi pazarlar tatlım

ona da bakayım ben..güzel serii ama ...benim kociş nöbetçi yaa ara ara ben buradayım..iş yok güç yok koca yok

sana da iyi pazarlar canım..

kolay gelsin canım ben bi ton ütü yaptım,camları silip perdeleri yıkadım..daha yarına da bi sürü iş var

birdyy sana yazdıklarıyla kopardı beni.

vardır tabii..

gelelim kahvaltımaaaa

kavurmalı yumurta
pastırma
peynir
domates
salatalık
zeytin
fındık

birdy gibi bi dostun olsun milyonlarca borcun olsun sersumumherşeyde insanı neşelendirmeyi başarıyo valla.süper bi kişilik yaaa
kesinlikle.. şahsiyetine hayran olduğum..
bu yıl yılın komiğine onu aday gösterelim..bakalım kaç kurban vericez..

erken kalktım bacım,temizlik yapmak iyi geliyo bana,sıkıntı falan kalmıyo
insan derr sersumun da camları kirlidir..bi el atıverem ona da derrr..

kesinlikle.. şahsiyetine hayran olduğum..
bu yıl yılın komiğine onu aday gösterelim..bakalım kaç kurban vericez..

insan derr sersumun da camları kirlidir..bi el atıverem ona da derrr..

bence de ,bu sene o da aday olsun
hemen gelip püripak yapayım dicem ama benim oraya gelmem 1 günü geçer herhalde

ben gidip çamaşırları düreyim barii çok mayıştım..sonra gelirim tabiisii.

canım geçmiş olsun sonradan okurken bu mesajın eski olduğunu ve kıızının daha iyi olduğunu da gördüm sevindim
önce çantalarla başlayayım kurabiye demek bu arada verdiğin taktikleri yazıyorum bi kenara ilerde lazım olur erkek milleti bu

kız nolcek semizolu yoğurttan o cıs değil canım gönül rahatlığıyla istediğin kadar ye bende çok severim

[ı]en yakın arkadaşım daha evleneli 1 sene olmadan bebişi oldu bugünbunun adı kıskançlık değil asla ama artık çok çok umutsuzum sersumum [/ı]
canım bende tek çocuğum ve ben annem gil evlendikten tam 6 sene sonra olmuşum umudu kesip tedaviyi bıraktıklarında annemin adeti kesildiğinde olmaz diye gebelik testi bile yaptırmamış 4 aylık falanken bayılmışta ööle anlamışlar amcamın da tam 9 sene sonra oldu üstelik ilki tedaviyle daha 2 ay sonra yengem yeniden hamile o da kendiliğinden merak etme rabbim verir

bunu bende yapıciiim gözünü seviyim karatay kahvaltısının kahvaltıda yumurta ve peynir yiyince sadece midem bulanıyo

[ı]birdy gibi bi dostun olsun milyonlarca borcun olsun sersumumherşeyde insanı neşelendirmeyi başarıyo valla.süper bi kişilik yaaa[/ı]
kesinlikle katılıyorum nasıl bi positif insan ya çok neşeli ve herkesi neşelendiriyor topimizin antidepresanı birdy

eveeett şimdi gelelim menü bildirimine yasaklı bişi yemedim o yüzden çanta atmayın ama 1 avuç iiçi peynir bende 3 avuç içi falan oldu hemen izahat vereyim kahvaltıya arkadaşlar geldiler bende dün çörekotlu tulum peyniri almıştım ne kaa lezzetliymiş tabi sofrada çay içerken zaman da uzadıkça uzadı heerkes bişiler yiyo bende protein yapınca yumurta ve peynir var tabağımda dayadım peynire peynir den başka da 2 haşlanmış yumurta ve maydanos yedim akşama ne yicem bilmiyorum tavuk ve et yemekten içim dışım et oldu yakında gıdaklamaya başlıcam ara sıra mööleyede bilirim nese kıslar işte böyle ders çalışmam lasım öpüyorum hepiinisi sizi çok seviyom ya

aaaaa süper yaaaa o zaman nickimin anlamini da biliyosundur (aramizda kalsin) evet dogru yazmissin, hemen o kelimeyi niye ögretmisler yaaa hallo ile baslanir ya genelde almanca kelimeler zaten mübarek destan gibiler ve en romantik kelimeler bile cok mekanik

günaydin canim aslinda tünaydin...

bugünkü kahvaltim yine her zamanki saati 9da :

brokoli-karnabahar-2 yumurta ile omlet üzerine biraz kasar + domates + salatalik + 4 yesil-4 siyah zeytin + yesil cay

yalniz bugün erken acikmaya basladim.. cok az mi yemisim :26::26::26: findik yok, meyve yok, sucuk-pastirma-kavurma yok... aksama biraz daha iyi besleneyim yaa, galiba kahvaltim cok saglam olmadi :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…