boğaz sözkonusu olunca üşenmez benimkieh işte idare etcek kadar..kolaymış gerçekten kıss...arada yaparım ben bunu..
muhtarını takip et oynuyorumartık eve normal şampuan almıyorum,hep dökülmeyi önleyici şampuanlar alıyorum ki tüy dökme oranı azalsın al canım sana da bi sade kaaave,afiyet olsun
leylakım alıntı yapmıştım çıkmamış ben de başka konulara dalmışım..canım oyamın dediği gibi daha erken..sen de farkındasın zaten..bugün daha iyi hissettiğini düşünüyorum...en güzel zamanda gelecek bebişin annesi,sırasını bekliyo şimdi ve sana tatlı tatlı gülümsüyo biyerlerden
debbie macomberin mucizeler dükkanı serisini tavsiye ederim canım..ben son 2 kitabını da aldım okuyucam..
yap kıss doğalından miss gibi..
ben de alıyorum o şampuanlardan ama yine dökülüyor..benim kızz tararken yoluyor kendini sanki..
ellerine sağlık canım...içmiş kadar oldum
tamamen katılıyorum leylakım için dediklerine..
seni seviyom bebişim..yeni güzel günlere merhaba
Eki Görüntüle 690929
pro-ser sunar..
sabah -yukarıda gördüğünüz üzre
ev sucuğu
zeytinyağında kaşarlı omlet
yoğurt
peynir
maydanoz
omega 3
- Leylakım : Üzme kendini be yawww , Allah herkese herşeyi vermiyo , ya da gecikmeli veriyo...Canınız sağolsun , illa çocuk diyosan ben size geliim bana bak bi süre..Sonuçta boyutlarım aynı (gerçi bu yıl yüzüm kırıştı , Pamuk Prenses ve 7 Cücelerdeki sinirli ve yaşlı cüceye benzedim) , korkutucu olmadığımı söylemek pek dürüstçe olmaz.Bi nev'i Chucky moddayım.Yine de amanın yeter ki çocuk olsun , isterse çamurdan olsun olsun diyosan haber ver , ibibikler öter ötmez ordayım
Kızlar dün kocamla kavga ettim, rahat rahat sizinle takılıyorum derken ve ağız tadıyla size kocamı çekiştirirken elektrikler gitti.Bakakaldım ekrana...
Hacının laneti!
Oysa daha Hacıyı kazığa dikecek, Taksim meydanında salandıracaktım... İçimde kaldı:))
Duyguların yüzünden kendine yüklenme bari...
Daha 1 yıl olmuş hayatım ya... Doktorlar 1 yıldır deniyoruz, daha çocuğumuz olmadı diyenleri kapıdan gönderiyor, daha erken diye...
Çok seviyorum seni... İnşallah sana benzeyen bir kızın our
Pampiş Residence sezonu açtı herhal... Gerçi hiç kapatamadı ya...
Sersum sen nasılsın canım? Parmaktaki kapak yerine yapıştı mı? Kızın daha iyiymiş, sevindim.
leylakım alıntı yapmıştım çıkmamış ben de başka konulara dalmışım..canım oyamın dediği gibi daha erken..sen de farkındasın zaten..bugün daha iyi hissettiğini düşünüyorum...en güzel zamanda gelecek bebişin annesi,sırasını bekliyo şimdi ve sana tatlı tatlı gülümsüyo biyerlerden
biz kadınlar genelde davamızda haklıyızdır ama tavrımız maksadını aşabiliyo zaman zaman...o da infialden kaynaklanıyo,isyan duygusu yaşıyoruz,çünkü fedakar ve cefakar taraf çoğunlukla biz olduğumuzdan eşimizin haksız davranışında çok incinebiliyoruz..uzatmamak en güzeli tabii...biraz sosyolojik buldum kendimikızlar ben telefondaki okey oyununu oynamaya gidiyorum dünden beri fena sardı sonra temizlik yemek ve ütü olayına giriciiimm,görüşürüz canlarım
ben o seriden 5 kitap kızıma aldım çok çabuk okudu...kendim de pasaklı tanrıçayı okuyorum çok eğlenceli..sersumum ikimz kalmışız iyi pazarlar tatlım
biz kadınlar genelde davamızda haklıyızdır ama tavrımız maksadını aşabiliyo zaman zaman...o da infialden kaynaklanıyo,isyan duygusu yaşıyoruz,çünkü fedakar ve cefakar taraf çoğunlukla biz olduğumuzdan eşimizin haksız davranışında çok incinebiliyoruz..uzatmamak en güzeli tabii...biraz sosyolojik buldum kendimikızlar ben telefondaki okey oyununu oynamaya gidiyorum dünden beri fena sardı sonra temizlik yemek ve ütü olayına giriciiimm,görüşürüz canlarım
ben de seni seviyorum canımın içi
afiyet olsun bebeğem
aynen öyle canım,üzmüyorum kendimi üzmeyecem de artık,SÖZ...dediğin gibi herşey olacak diye bişey yok hayatta birdycim....
gel kıss gelll,ne çocuğu sen gel yeter bana zaten
kısss sabah sabah güldürdün beni
çok daha iyiyim canım,geçti o duygu fırtınası
inşallah canım....olursa olur olmasa da vardır bi hikmeti
kolay gelsin canımben bi ton ütü yaptım,camları silip perdeleri yıkadım..daha yarına da bi sürü iş var
birdyy sana yazdıklarıyla kopardı beni.
vardır tabii..
amanın gözlerim pörtledi maşallah kıss ne ara yaptın bukaa işi..çokk tembel gördüm kendimi çoookk
kesinlikle..birdy gibi bi dostun olsun milyonlarca borcun olsun sersumumherşeyde insanı neşelendirmeyi başarıyo valla.süper bi kişilik yaaa
insan derr sersumun da camları kirlidir..bi el atıverem ona da derrr..erken kalktım bacım,temizlik yapmak iyi geliyo bana,sıkıntı falan kalmıyo
kesinlikle..şahsiyetine hayran olduğum..
bu yıl yılın komiğine onu aday gösterelim..bakalım kaç kurban vericez..
insan derr sersumun da camları kirlidir..bi el atıverem ona da derrr..
bence de ,bu sene o da aday olsun
hemen gelip püripak yapayım dicem ama benim oraya gelmem 1 günü geçer herhalde
canım geçmiş olsun sonradan okurken bu mesajın eski olduğunu ve kıızının daha iyi olduğunu da gördüm sevindim[sıze=3][ı]dün gece kızım ateşlendi ve benim ergenyus yine beni dinlemeyip zibidi gibi giyinince boğazı tırtt..
Kahvaltıdan sonra eşimle çarşıya gittik eczaneden bilimum ilaç ve omega 3 ümüde aldım..sonra balıkçıdan çinekop ve 1 kilo hamsi aldım
Son balıkları yiyelim diyeYarım saat yağmur altında yürüdük tabe..
Kahvaltım
Tereyağlı omlet
yoğurtlu biber kavurma
iran domatesi maydanoz
tulum ve ezine peyniri zeytin
kaymaklı cevizli 2 günkurusu
ev sucuğu
1 lokma ballı kaymak
Eşim yarın nöbetçi olduğundan bugün ki kahvaltımız çiçekli köyü kahvaltısını aratmadı hani
Yemişim van kahvaltısınıBenim kahvaltım onu 5 e katlar vallahi
[/ı][/sıze]
önce çantalarla başlayayım kurabiye demekSeninki resmen allerji Ben şuan halime şükrettim Aman canım dikkat et vala kıyamam ya Amiiiiin allah çaresiz hastalık vermesin inşallah
Birazdan sende bana bir lokma bir çanta yapıcan çünkü 2 tane kurabiye yedim. Birde en son 4 te yediğim için saat 8 de çok ama çok acıktım. O yüzden kuruyemiş yedim yarım çay bardağı. Yanında da 2 kurabiye:92: :83:
Nazlı kızını yesinler
Valla menünü çok beğendim şekerim
AyyyyyyAynı benimkinin huyundaaaaaannn kıskaaaannnnç. Tut canım çeneni ona inat yeme. Gerekirse aç kal Eve gelince yersin sağlıksız olanı yiyeceğine. Spor da yap. Bak senin motivasyon kaynağın ne güzel yanı başında
Sihirli sözcük idare etmek kelimesi zaten. Erkekleri idare etmeyeceksin. şımarırlar benceSen nazlı ol. Bir küser iki küser üçüncüde neden böyle yapıyor diye dşünmeye başlar. Tıpkı onun sana hissettirdiği gibi hissettir bence ona. Güldürüyosa güldür. üzüyosa üz. Anlasın Kıl oldum kaynanana Hele son paragrafı okuyunca daha bi sinirlendim. Anlar en kısa zamanda inşallah değerini
kız nolcek semizolu yoğurttan o cıs değil canım gönül rahatlığıyla istediğin kadar yesersum geçmiş olsun kızına
akşam
sulu köfte sadece köftelerini aldımYogurtlu semizotu 1 çatalcık tatlı yedim dayanamadım
Bu kızlar evde oluncada hep cıss mamalar oluyor ya birde ukalalarki sormayın kendileri çıtırlar bende onlar kadar olacakmışım
canım bende tek çocuğum ve ben annem gil evlendikten tam 6 sene sonra olmuşum
[ı]en yakın arkadaşım daha evleneli 1 sene olmadan bebişi oldu bugünbunun adı kıskançlık değil asla ama artık çok çok umutsuzum sersumum [/ı]
bunu bende yapıciiim gözünü seviyim karatay kahvaltısının kahvaltıda yumurta ve peynir yiyince sadece midem bulanıyo[sıze=3][ı]benim ki üşenir yapmaya yalvarır bana ben de kıyamam yaparım..
Kıss olur muu sen de hamaratsın bacıımm..sucuk yapmakla ne hamaratlık olucak..
Ben de yürüyüşe başlasam hatta bugün başlasam iyi olacak
Annemden öğrendim canım kolay kii..yazayım hemen..
Ev yapımı sucuk
orta yağlı kıyma
sarımsak
kimyon
kırmızı toz biber
isteğe bağlı kıymaya az kuyruk yağı da eklenebilir..
Karabiber
tuz
hepsini güzelce yoğuruyorsun..miktarlar damak tadına göre ayarlanıyor canım..
Ben minik köfteler şeklini verip yağda pişiriyorum..afiyet olsunn..[/ı][/sıze]
kesinlikle katılıyorum nasıl bi positif insan ya çok neşeli ve herkesi neşelendiriyor topimizin antidepresanı birdy[ı]birdy gibi bi dostun olsun milyonlarca borcun olsun sersumumherşeyde insanı neşelendirmeyi başarıyo valla.süper bi kişilik yaaa[/ı]
Günaydın Regen.Almanca çok az biliyorum ama bildiklerimin içinde kulağıma en hoş gelen kelimelerden biri bu Regendir....
Bir de kursun ilk günü şunu öğrenmiştik ; Tageslichtprojektor (doğru mu yazmışım , 15 yıl olmuştur o ilk dersten bu yana )
Kızlar anlamı tepegöz , hani eskiden okullarda slayt gösterirlerdi ya , o makina.İlk ders için ne manyak bi kelime de miLakin bir o kadar da sofistike
günaydın hatunum..
iyi iyi maşallah2 saat bilg. hakkını bile bitirdi teyzesi
yine sabah sabah güldürdün beni allam yareppim
mıhtar olarak ben bile kaçırıyom valla ne çene varmış bizde beyaa..
günaydın tatlım..