evet yaaa... gercekten de kadinin dedigi gibi tamamen bizim damak tadimiza hitab ediyor yaa... yani ne o öyle cornflake bilemem ne... diyet listesinde kahvaltiya bunu veren diyetisyenler var yaaa
beni maksimum bir saat tok tutuyordu o meret, simdi asla ve asla evimin kapisindan iceri giremez
biz biliyoruz artik nasil beslenmemiz gerektigini
ve bir de dün neyi farkettim biliyor musun sersumum??? kac zamandir canim kuru fasülye istiyordu, dün yedim hem de iki tabak
amaaaaa cok garip bi duyguya kapildim, biliyosun iki ögün yapiyorum bi kac gündür, yemegimi yerken gercekten ama gercekten onun tadini aliyorum ve sükrediyorum!!! yani o yemegi buldugum onu kendi basima yiyebildigim, madden bedenen o durumda oldugum, bunlara sahip oldugum icin sükrediyorum, bi anda cok duygulandim
ve söyle bi sonuca vardim kendimce, sIk sIk yemek insani tatminsizlige ac gözlülüge itiyor... daha önce saat basi da yesem hep actim.. ama o aclik midede degilmis, ruhtaymis... ne bileyim belki komik gelebilir ama hayvanlar bile gercekten ac olmadiklarinda günlerce ava cikmiyorlar, biz neden günde bilmem kac ögün yapiyoruz???