- 28 Ocak 2013
- 8.591
- 18.709
- 33
canım meyve değil de kuruyemiş önemli kahvaltıda yemeyince çabuk acıkıyoruz o bizim ekmeğimizaaaaa süper yaaaa o zaman nickimin anlamini da biliyosundur (aramizda kalsin)evet dogru yazmissin, hemen o kelimeyi niye ögretmisler yaaa hallo ile baslanir ya genelde almanca kelimeler zaten mübarek destan gibiler ve en romantik kelimeler bile cok mekanik
günaydin canimaslinda tünaydin...
bugünkü kahvaltim yine her zamanki saati 9da :
brokoli-karnabahar-2 yumurta ile omlet üzerine biraz kasar + domates + salatalik + 4 yesil-4 siyah zeytin + yesil cay
yalniz bugün erken acikmaya basladim.. cok az mi yemisim :26::26::26: findik yok, meyve yok, sucuk-pastirma-kavurma yok... aksama biraz daha iyi besleneyim yaa, galiba kahvaltim cok saglam olmadi :26::26::26:
canım meyve değil de kuruyemiş önemli kahvaltıda yemeyince çabuk acıkıyoruz o bizim ekmeğimiz
iyi ablası iyi maşallah ..sağol canım..canım geçmiş olsun sonradan okurken bu mesajın eski olduğunu ve kıızının daha iyi olduğunu da gördüm sevindim
kız nolcek semizolu yoğurttan o cıs değil canım gönül rahatlığıyla istediğin kadar yebende çok severim
canım bende tek çocuğum ve ben annem gil evlendikten tam 6 sene sonra olmuşumumudu kesip tedaviyi bıraktıklarında annemin adeti kesildiğinde olmaz diye gebelik testi bile yaptırmamış 4 aylık falanken bayılmışta ööle anlamışlar amcamın da tam 9 sene sonra oldu üstelik ilki tedaviyle daha 2 ay sonra yengem yeniden hamile o da kendiliğinden merak etme rabbim verir
bunu bende yapıciiim gözünü seviyim karatay kahvaltısının kahvaltıda yumurta ve peynir yiyince sadece midem bulanıyo
y
olsun canım..peynir bu yenmez miieveeett şimdi gelelim menü bildirimine yasaklı bişi yemedim o yüzden çanta atmayın ama 1 avuç iiçi peynir bende 3 avuç içi falan olduhemen izahat vereyim kahvaltıya arkadaşlar geldiler bende dün çörekotlu tulum peyniri almıştım ne kaa lezzetliymiş tabi sofrada çay içerken zaman da uzadıkça uzadı heerkes bişiler yiyo bende protein yapınca yumurta ve peynir var tabağımda dayadım peynire peynir den başka da 2 haşlanmış yumurta ve maydanos yedim akşama ne yicem bilmiyorum tavuk ve et yemekten içim dışım et oldu yakında gıdaklamaya başlıcam ara sıra mööleyede bilirim nese kıslar işte böyle ders çalışmam lasım öpüyorum hepiinisi sizi çok seviyom ya
günaydin canimaslinda tünaydin...
bugünkü kahvaltim yine her zamanki saati 9da :
brokoli-karnabahar-2 yumurta ile omlet üzerine biraz kasar + domates + salatalik + 4 yesil-4 siyah zeytin + yesil cay
yalniz bugün erken acikmaya basladim.. cok az mi yemisim :26::26::26: findik yok, meyve yok, sucuk-pastirma-kavurma yok... aksama biraz daha iyi besleneyim yaa, galiba kahvaltim cok saglam olmadi :26::26::26:
canım meyve değil de kuruyemiş önemli kahvaltıda yemeyince çabuk acıkıyoruz o bizim ekmeğimiz
Ben karataya başladığımdan beri bu siteyi takip ediyorum. Eğer yazdıklarınız olmasaydı vazgeçerdim büyük ihtimalle çünkü başladığımda uzun bir süre kilo veremedim ama okudukça aynı durumu yaşayanların olduğunu gördüm rahatladım ve devam ettim. Teşekkür ediyorum sizlere... :) ben de bundan sonra menü bildirimi yapmak ve listeye katılmak istiyorum.
Bugunkü kahvaltım klasik karatay kahvaltısıydı. :)))
Ben karataya başladığımdan beri bu siteyi takip ediyorum. Eğer yazdıklarınız olmasaydı vazgeçerdim büyük ihtimalle çünkü başladığımda uzun bir süre kilo veremedim ama okudukça aynı durumu yaşayanların olduğunu gördüm rahatladım ve devam ettim. Teşekkür ediyorum sizlere... :) ben de bundan sonra menü bildirimi yapmak ve listeye katılmak istiyorum.
Bugunkü kahvaltım klasik karatay kahvaltısıydı. :)))
iyi ablası iyi maşallah ..sağol canım..
kesinlikle Allahım zamanı gelince verir elbet..umut hep lazım
ben de yanında sucuk ve yoğurt yersem midem bulanmıyor protein gününde..güzel oluyor canım denemelisin
olsun canım..peynir bu yenmez mii
bugün ben de prodayım yine..akşama tavık köfte var..
iyi dersler..
kuruyemişin çok etkisi var canım acıkmamamızda..onu unutmuşsun bugün
merhaba molaaarrrsakin ama sakin cazgecme... benim vermek istedigim cok bi kilom yok belki ama ne denediysem olmadi... karatayi üc haftadir yapiyorum, bir ay önce tam anlamiyla tanistim (önceden de bilioduma ma arastirmamistim) ilk haftasi cok hatali beslendim ögrenme asamasiydi... ikinci hafta daha iyiydim ama hic kilo vermedim, sabit kaldim.. biliyosun bizler de biraz sabirsiziz bu konuda... ama sonra kilo vermeye basladim ki nasil oldu anlamadim, hatta iki gün önce arkadaslara da sordum, üc günde 700 gr eksilme oldu hayret verici bir seydi benim icin.. 2haftada 3 kilo verdim diyebilirim.. sen de gel söyle yediklerini, ben hata yaptigim zaman arkadaslar sagolsunlar düzeltiyorlar.. burdaki motivasyon cok yüksek
hoşgeldin canım..rica ederiz..hepimiz aynı dertle kader yoldaşıyız burada ..ilk sayfayı okumuşsundur zaten..bugünden itibaren 2 hafta düzenli menü bildiriminden sonra sende listemizde olursun ..başarılar..
çok teşekkür ederim yok ben de buradakileri okuya okuya vazgeçmedim. Devam ediyorum... Cok az kaçamak yapıyorum fakat yaz geldi dondurma olayı beni bitirecek:) dondurmayı da evde yapmayı planlıyorum artık:))
seni de mi dondurma korkutuyo???? sorma yaa ben de ne zaman carsiya ciksam aklima ilk gelen sey dondurma, masallah hava biraz isinsin burda herkesin elinde dondurma görürsünkiloma bi ulasayim arada bi yerim yaaa... sonucta sütten yapiliyo dimi, sekeri saymassak
canım ben ve bazı arkadaşlarımız metabolizmamızı hızlandırmak için arada 1-2 gün sadece protein yiyerek günü tamamlıyoruz.evet canim yaa... cevizim felan da kalmadi maalesef, tek findigim var, o da üc gün yetmez belkiyarin hemen almam lazim...
sey cnaim bir de, yukarda yazmissin ya protein günü diye, o nasil oluyor?? belli günlerde protein mi yiyoruz sadede??? biliyosun detaylarda iyi degilim
ah o dondurma..çok teşekkür ederim yok ben de buradakileri okuya okuya vazgeçmedim. Devam ediyorum... Cok az kaçamak yapıyorum fakat yaz geldi dondurma olayı beni bitirecek:) dondurmayı da evde yapmayı planlıyorum artık:))
saolun listede olmak çok istiyorum cünkü çok motive edici olduğunu düşünüyorum . teşekkürler:))
canım ben ve bazı arkadaşlarımız metabolizmamızı hızlandırmak için arada 1-2 gün sadece protein yiyerek günü tamamlıyoruz.
.karatayın kuralı değil..
ama protein daha hızlı sonuç almamızı sağlıyor..süt ve süt ürünleri tavuk et balık yumurta yiyerek yani..bu şekilde karatayı da bozmamış oluyoruz..diğer kurallar aynen uygulanıyor..
ah o dondurma..sabır sabır..
ekledim senide ilk sayfada adını görebilirsin
ne yazik ki ya dondurma :)) ama işte sahlepli hurmalı bir tarif var onu yapıp sabah kahvaltıdan sonra biraz yesek bişi olmaz herhalde:))) olur mu ki???
anladim yavrum cok tesekkür ediyorum.. evde kalinca ben de yapayim o zaman... severim proteini zatenkan grubum A yani kan grubu diyetine bakarsan otcul olmam lazim ama ben etcilim yav bayiliyorum protein grubu yiyeceklere...
severim ben de ama 2 günden fazla çekilmez ..insan zeytini yeşilliği kuruyemişi özlüyor..gözünü seveyim karatayımın
inşallah canımcanım bende tek çocuğum ve ben annem gil evlendikten tam 6 sene sonra olmuşumumudu kesip tedaviyi bıraktıklarında annemin adeti kesildiğinde olmaz diye gebelik testi bile yaptırmamış 4 aylık falanken bayılmışta ööle anlamışlar amcamın da tam 9 sene sonra oldu üstelik ilki tedaviyle daha 2 ay sonra yengem yeniden hamile o da kendiliğinden merak etme rabbim verir
bunu bende yapıciiim gözünü seviyim karatay kahvaltısının kahvaltıda yumurta ve peynir yiyince sadece midem bulanıyo
kesinlikle katılıyorum nasıl bi positif insan ya çok neşeli ve herkesi neşelendiriyor topimizin antidepresanı birdy
evet yaaa... gercekten de kadinin dedigi gibi tamamen bizim damak tadimiza hitab ediyor yaa... yani ne o öyle cornflake bilemem ne... diyet listesinde kahvaltiya bunu veren diyetisyenler var yaaabeni maksimum bir saat tok tutuyordu o meret, simdi asla ve asla evimin kapisindan iceri giremez biz biliyoruz artik nasil beslenmemiz gerektigini
ve bir de dün neyi farkettim biliyor musun sersumum??? kac zamandir canim kuru fasülye istiyordu, dün yedim hem de iki tabakamaaaaa cok garip bi duyguya kapildim, biliyosun iki ögün yapiyorum bi kac gündür, yemegimi yerken gercekten ama gercekten onun tadini aliyorum ve sükrediyorum!!! yani o yemegi buldugum onu kendi basima yiyebildigim, madden bedenen o durumda oldugum, bunlara sahip oldugum icin sükrediyorum, bi anda cok duygulandim ve söyle bi sonuca vardim kendimce, sIk sIk yemek insani tatminsizlige ac gözlülüge itiyor... daha önce saat basi da yesem hep actim.. ama o aclik midede degilmis, ruhtaymis... ne bileyim belki komik gelebilir ama hayvanlar bile gercekten ac olmadiklarinda günlerce ava cikmiyorlar, biz neden günde bilmem kac ögün yapiyoruz???