Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Oooooo Sersum Hanımlar da burdaymış , çisstak çisstakkkk....

çistak çistak..bugün eşim nöbetçi olunca gitçek başka yer yok birdy hanım..tamgün burdayım yane..

birgün adlı filmi izliyorum hemde topiğe gözkulak oluyorum..

annem yemeğe çağırdı kıslar ben oraya gidiyorumhazır evde de yemek yokken bu teklifi değerlendireyim dedim

Kızlar , hazır geçmişi 5-6 sayfa birikmiş bulunca hızlıca gözattım.Özet yapıyorum yine ;

- Öncelikle , Özlemkartal Özlemkartal laf sokmuşsunuz şahsıma Yaaaa , bana bi sürü şey yazdın ve de ben onları kaçırıp cevap yazamadım di mi Affet n'olur yaaaa....Valla geçmişi okuma baskısı yüzünden topiğe girmekten vazgeçmek üzereyim , o derece yani
- İğneoyası : Son 5 sayfada bana bişey yazmamışın.Tahminen sen de bana bi sürü şey yazdın ve ben okuyamadım ve de sen de beni protesto ediyosun Sen de affet beeee...N'oldu , Hacıyla kapışmışınız akşam Yaaa o kavga sonrası da aynı evin içinde birbirini görmezden gelerek takılma kısmı çok komik de mi...Bi de 100m2 ev sonuçta , 20 saniyede bir karşılaşıyosun...
- Leylakım : Sesin pek güzel geliyo bu sabah...Sütler kaymak tutar tutmaz ordayım
- Sersumum-Çiğdemim-Leylakım : Utandımmmmmmm N'apmışınız kısss beni öyle
Az kalsın havaya girecektim de , kocam izin vermedi sağolsun....Yaaa kızlar laf aramızda bu aralar yüzüm çok iğrenç oldu jidden.Heryerim sivilce doldu , ten rengim bildiğin hazan sarısı , aynada kendime tahammül edemiyorum valla.Bildiğiniz bi çare var mı ? Gözüme kalıcı makyaj mı yaptırsam ki , tecrübe edeniniz var mı
- Regen : He canım , önce hallo , sonra tepegöz , bizim kurs öööle ciddiyetli bi kurstu
- Makbuşum : Sen de çok komiksin diye methiyyeler düzmüşsün bana , utandırmabeni

Gene kesin unuttum bi sürü şeyi.....

Kızlar eğer siz komik olmasanız ben de komik olamam ki...Şimdi mesela ben gitsem bu esprileri şaka kaldırmayan birilerine yapsam , ne ben komik olurum ne de onlar güler...Hatta bi de "yılın en sulu insanı" ödülünü verirler

çistak çistak..bugün eşim nöbetçi olunca gitçek başka yer yok birdy hanım..tamgün burdayım yane..

birgün adlı filmi izliyorum hemde topiğe gözkulak oluyorum..

aynı anda nasıl yapıyon ikisini kısss

hatta 3 şey bile yapıp ilaveten sakız bile çiğnerim ben..

Maharetli insansın vesselammmm
Yawww kayınço ben de yalandan temizlik olayına girdim.Silme yok , süpürme-toz ve tuvalet temizliği.Evin yarısını yaptım , kalan yarısını eniştene kitleyip banyo yaptım.Sonra yemek yedik , aslında ben yedim.Enişten kuş kadar yiyip doydu Ben de açım diye 2.5 kişilik yemek ısıtmıştım , onun kalanları da dahil adeta bir fil gibi masada ne var ne yok süpürdüm.Bi hortumum eksik yeminle...Muhakkak bi aktivite yapmam lazım bugün Eniştenden utandım valla

Son düzenleme:
olanı söyledik bebişim..senin için 3 gün (bak fazlasına söz veremem ) ceza almayı da göze alıyorum..

kalıcı makyajı denemedim ama sağlıklı bulmuyorum canım..sivilceler için yarım litre saf alkolün içine 2 adet aspirin atıyorsun ve sabah akşam bununla ıslatıp 10-15 dk bekleyip yıkıyorsun cicim..üstüne de rosensin gül suyu da tonik olarak çok rahatlatıcı ve canlandırıcı..

annem yemeğe çağırdı kıslar ben oraya gidiyorumhazır evde de yemek yokken bu teklifi değerlendireyim dedim

hiç bu fırsat kaçar mııı..afiyet olsun canımm..

ne kursu yapmistinki canim?? öyle ögrenmek icin mi yoksa okuldan dolayi miydi???

çookk maharetliyimdir tabee..üstüne sakızımı çıkarıp yemeğimi de yedim duyurulur..

ben de 1 cam sildim,çamaşırları dürdüm ütülemeden yerleştirdim..okaaa

eminim enişte bunun kusuruna bakmamıştır.. sonuçta masa sayende tertemiss olmuştur..

ah yakın olsak da beraberce yürüsek..

kizlaaarrr bu aksam ne yemek yapiyorsunuz??? bana da bi fikir verin esime kuru fasülye yapcam, dün ben sadece kendime göre yapip yiyince cani cekmis, bugün de ona pisecek kendime ne yapsam bilemedim yaa :44::44::44: köfte mi yapsamki??? ama icine ne koyuyorsunuz??? ekmek ya da bulgur girmiyordur heralde???

2. öğünüm..

2 tavuk pirzola
4 tavuk kanat
2 köfte
1 kase yoğurt
az maydanoz

canım ben köfteye az ekmek ufalıyorum(yarım kilo kıymaya 1-2 dilim ekmek içi mesela)..yoksa tadını bizimkiler hiç beğenmiyor..ayrı ayrı yapmaya da üşeniyorum..ama içine yumurta mutlaka koyuyorum o da tutuyor..

tamam canim ben de yumurta ve ekmek koyuyorum hatta dolapta var hazir ypailmis ama ekmek var iste epeyce var hem de.. o yüzden kendime o zaman ekmeksizini yapayim

Hmmm yapiim bu alkol terkibini , çok sağol muhtarım.Yani benim ööle bebek gibi cildim yoktur ama çok çok problemli de değildi.Ara ara bööle sapıtıyo....Tonik olarak ben de halihazırda gülsuyu sürüyorum ama anlamadım gitti muhtarım...
ne kursu yapmistinki canim?? öyle ögrenmek icin mi yoksa okuldan dolayi miydi???
İşyerim öyle bi kıyak yapmıştı.Biz ödeyelim sen Almanca öğren demişlerdi.Ben de 3 kur falan gittim kursa , Allah razı olsun...Zor ama çok güzel bir lisan esasında...Dediğin gibi kelimeler hep tarif şeklinde , çok mantıklı bence valla

Sen de çok iş yapmışın be kayınçom , Leylakım da neler yapmış ööle ...Ben de diyet kurabiye yaptım demin.Bi yerde gördüm , dedim tatsız-tuzsuz bişey , oyalanmaya iyi olur.Ondan yaptım , enişten kurabiyeyi çok seviyo.Her hafta 1 tepsi yapıyorum ona.Geçen hafta bol tereyağlı un kurabiyesi yapmıştım , bu hafta şekersiz-yağsız taş kurabiye Eeeeee ne oldum demicen Sersumum
He valla , gelsem zilini çalsam aşğıdan , sen de insen beraber yürüsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…