- 23 Mart 2012
- 1.697
- 11
Buradan görünce aklıma geldi, paylaşayım istedim sizinlede.
Şimdi, Haberleri Veriyoruz!: Prof Karatay: Okullarda şekerli içecekler yasaklasın!
Paylaşım için teşekkürler. Güzeldi.
anım biliyorsun o film seri halinde muhtemelen 5 e gidecekler . Müstehçen derken sonuçta orda geçen evli bir çift ve ailesinin yaşadığı bir serüven anlatılıyor. Ama iç çamaşırıyla falan görünüyor. Şimdi o konu da kişiden kişiye değişir yani ne kadar müstehçen olduğu Bende ondan çok korku içeriyor olması kötü.Çocuklar O TÜR FİLMLERİ izleyince bilinç altına yerleşebiliyor. Malum hayal güçleri de çok geniş. Yani evde yalnız kalmaktan ya da gece falan uyurken zorlanabilirler sonrasında. Bizzat denenmiştir.
Haklısın Çiğdem. İzin vermedim ben de. Başka film bulun dedim. Yaş 13 olunca ne çizgi filme gidebiliyor, ne bunlara:)
Canım ben iyiyim sen nasılsın? Döndüğüne çok sevindim datlum
Alerjimi sormuşsun... İlacı kullanmyorum bu aralar.ama nefes alamadığım zamanlarda spreyimi kullanıyorum rahatlatıyo biraz.işin komik tarafı evin önü çam ağacı doluve benim onların polenlerine alerjim var balkonlar yemyeşil polenden dolayı.sağolsun balkonları eşim yıkıyo ama yine de rahatsız ediyo işte....
Ayyy ne dertliymişim bu konudaaa
Ben de iyiyim leylakım. Özlemişim sizleri. Bir ara daha kötüydün sanki... Az kaldı, bahar geçince rahatlarsın inşallah.
ben sabah dayanamadim bi tartilayim dedim, yani kilo ayni yada bikac yüz gram cok ciksa bile moralimi bozmamaya karar vererek tartiya ciktim veeeeeeeeeeeee bir de ne gördüm 69.0 aman allaaahhhiiiimmmmm gözlerime inanamadim daha üc gün önce 69.7 idim yaaaa.... 700 gr gitmisssss acaba tartida mi sorun var diye diger tartiyi getirdim ama yok yine yakin bi sonuc cikti
ya olabilir mi gercekten 700 gr eksilmis midir 3 günde???
Vermişsin ya işte Harikasın! Devam
Kıslar herkese tünaydın iyi haftasonları
Bugün rüyamda iyiniyetlimi gördüm. Kuşadasında tatilde karşılaşmışız, ay ne muhabbet ettik ne muhabbet. Sanki yıllardır konuşmayan iki dost gibi konuşuyoduk.bu arada çok da zayıftı hani:)
İnşallah iyidir bu aralar gelmiyo pek
Ben de İyiniyetlimi pek görmedim geldiğimden beri. Kaneel de yok. Türkiye'ye mi geldi ki???
anacım siz de ucuz atlatmışsınız:26:..Allah korumuşş..tekrar geçmiş olsun..senin bileğin nasıl düzeldi mi?
Sağol canım benim. İyiyim şimdi. Dikişler cumaya alınacak ama ağrım falan yok.