rumuz:filiztoprak
başlangıç tarihi: 07 /mart/2013
başlangıç kilo: 78
geçen haftaki kilo: 76.6 kg
bu haftaki kilo: 73 kg
haftalık yüzde: 0.0469
fark: 3.6
toplam fark: 5 kg
boy: 1.60
beden: 42
spor: yürüyüş +leslie
Kızlar önce yemek yapiim , sonra yıkaniiim dedeim.Ispanak pişiriyorum o arada da bakiim tekrar dedim.Anaaaaammmm yazmışınız da yazmışınız :18::18::18::18: Özet geçiyorum :
- Pampişim okumana gerek yok.Genel olarak tüm sahifeler kimin ne kaçamaklar yediğinden bahsediyo
- Melexin : Almış olmana imkan yok , regl şişkinliği o...Ayrıca , kendi çocuğuna baktığın yetmedi bi de elalemin 4 adet çocuğuna mı bakıcan
- Makbuş ve Melexin : Kızlar geçen hafta reglden ötürü şiştim , bu hafta o şişlik gitmiş.Yoksa verilen kilo-milo yokkkk...
- Makbuş : Yanlış kızı kıskanmışın bacım.Kendine daha yüksek bi hedef belirle bence
- Çiğdem : Senin kiloyu kulak iltihabın yapıyomuş.Kuruyunca kilolar da uçtu gitti.Kimi kalçadan kimi göbekten kilo alır , sense kulaktannnn
- Ficans : Hala mı hala mı hala mı hastasın kısss..Bana gel , ben seni iyi edicem bacım , oralarda sana kimse sahip çıkıp da bakmadı ....
- Sersum : Regldendir Sersumum , bi kahvaltıyla o kadar kilo almak impossible....
- Başka ne vardı bakiiim ; ha benim yazılarımla eğlenen dostlar ; gülücükleriniz daim olsun.
- Başka da mevzu varsa bile ben bu kadar hatırladım.Unuttuklarım kusura bakmayın ...
Yer onu teyzesiiii... Daha da değiştirmem avatarımı:)
Ben pazara gidiyorum. Gelince görüşürüz.
Alaçatıda da ot festivali başamış....
İzmirliler belki bilir, deniz börülcesi nasıl ayıklanır, nasıl pişirilir bilen var mı kızlar. Çooook seviyorum ama o içindeki dallar nasıl çıkartıır bilmiyorum. Sırf bunu yemek için balıkçıya gidip bi ton para veriyorum yav...
yok bacım benimki işin gırgırı senin kilon çok iyi maşallahhKızlar önce yemek yapiim , sonra yıkaniiim dedeim.Ispanak pişiriyorum o arada da bakiim tekrar dedim.Anaaaaammmm yazmışınız da yazmışınız :18::18::18::18: Özet geçiyorum :
- Pampişim okumana gerek yok.Genel olarak tüm sahifeler kimin ne kaçamaklar yediğinden bahsediyo
- Melexin : Almış olmana imkan yok , regl şişkinliği o...Ayrıca , kendi çocuğuna baktığın yetmedi bi de elalemin 4 adet çocuğuna mı bakıcan
- Makbuş ve Melexin : Kızlar geçen hafta reglden ötürü şiştim , bu hafta o şişlik gitmiş.Yoksa verilen kilo-milo yokkkk...
- Makbuş : Yanlış kızı kıskanmışın bacım.Kendine daha yüksek bi hedef belirle bence
- Çiğdem : Senin kiloyu kulak iltihabın yapıyomuş.Kuruyunca kilolar da uçtu gitti.Kimi kalçadan kimi göbekten kilo alır , sense kulaktannnn
- Ficans : Hala mı hala mı hala mı hastasın kısss..Bana gel , ben seni iyi edicem bacım , oralarda sana kimse sahip çıkıp da bakmadı ....
- Sersum : Regldendir Sersumum , bi kahvaltıyla o kadar kilo almak impossible....
- Başka ne vardı bakiiim ; ha benim yazılarımla eğlenen dostlar ; gülücükleriniz daim olsun.
- Başka da mevzu varsa bile ben bu kadar hatırladım.Unuttuklarım kusura bakmayın ...
Gunaydın herkese,
cok fazla okuyamadım geçmişi byogunluktan herkese güzel günler
rumuz:sea
baş.tarihi:15.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:65
bu hafta kilo:63,3
fark:-1,7
yüzde:2,61
toplam fark:1,7
beden:38-40
spor:3 gun leslie
işte yakaladım canım maşallah barekallahçok güzel 5 kilo olcek mi ne bu ay hadi bakalım
şu an yeşiller yok canım kuaför iyiydi tam kapattı pilatin sarı şu an aynı kuaföre gidicem artık çok iyi anladı istediğimi 3 ay sonra koyu kumral boyatıp sarıları kapatıcak akan akacak sonra tekrar kumralı biraz açacak pilatin az miktarda 10tane paket atacak zaten ne olduysa paketten oldu ben balyaj dedim kaybettim olay bu canım
katılıyorumve evet itiraf edeyim kıskanıyorum kız birdy sen benim o arkasından bakıp da of hatuna bak bu da kızsa ben neyim dediğim hatunlardansın anlaşılan
teşekkür çiğdemcim gitgide iştahım kapanıyo yahuuuu
kzılar günaydın. bu hafta bildirim yapamayacağım ne yazk ki. yeğenm bugün ameliyat olmak için bursaya gitti bnde dün akşam onu bir ziyarete gideym dedm. beni çok sever ısrar etti hala burda kal diye. bende gönlü olsun dün gece onlarda kaldım. onlar da tartı olmadığı için sabah tartılamadımşimdiden kilo veren vremeyen bütün arkadaslarımı tebrk ediyorum. bu ara da yeğenim için dualarınzıı eksik etmeyin kızlar. ciddi bir ameliyt çünkü. eğer herhangi bir başarszlık sonucunda ileride kısır kalma ihtimali var ve daha 6 yasında
canım ben iştahı azalanları hiç anlayamıyorum iştah nasıl azalır hiç onu da bilmiyorum millet sınava girer iştahı azalır stres yapar iştahı azalır hasta olur iştahı azalır diyet yapar iştahı azalır vs vs bende tüm bu saydıklarımda anca iştahım çoğalır
günaydınlar arkadaşlar kilo bildiricez diye sabah ilk iş gidip tartıldım..Umutluydum gerçi 1-2 kaçamak yaptığım oldu ama leslıe ile yürüyüşlere güveniyordum doğrusu ancak kilo filan vermemişimmaalesef. Kilo bildirimi yapan arkadaşlardan aklımda kalanları birdy,filiztoprak,özlemtoprak , çiğdemklcsn 'ı çok tebrik ediyorum.darısı veremeyenlere olsun dıyorum.
rumuz:fsevgi
baş.tarih:19.03.2013
baş.kilo: 65.5
geçen hafta kilo: 63.3
bu hafta kilo:63.3
fark: 0
yüzde: %0
toplam fark: 2.2kg
boy : 1.57
beden:40
spor: geçen hafta boyunca 4-5 gün leslıe ıle 5 mil
Kızlar önce yemek yapiim , sonra yıkaniiim dedeim.Ispanak pişiriyorum o arada da bakiim tekrar dedim.Anaaaaammmm yazmışınız da yazmışınız :18::18::18::18: Özet geçiyorum :
rumuz:Ficans
baş.tarihi:19 Mart 2012
baş.kilo:75 kg
geçen hafta kilo:66.3
bu hafta kilo:67.2
fark:+++900
yüzde:% 1.357
toplam fark:7.8
beden:38
spor:1 gün leslie 5 mil
Makbuş liste için kolay gelsin
tebrıkler canımmm vermeye basladık devamı gelecek ınsaallahrumuz:leylak84
baş.kilo:91.5 kg
geçen hafta kilo:71.4
bu hafta kilo:71.1
fark:300 gr
yüzde:%0.42
toplam fark:20.4
spor:haftada 5-6 gün yürüyüş
ozlemcım supersın tebrık ederım canımmmBildirim:19.04.2013
Rumuz:özlemkartal
Başlangıç T.:21.01.2013
Başlangıç kilo:93
Geçen hafta:90.6
Bu hafta:88.9
Fark:-1.700 gr
Fark yüzdesi:%1.876
Toplam fark:-4.100 gr
Beden:46
Boy:1.70
Spor:bu hafta hiç spor yok
Kızlar yemek pişti.Gidip şu yıkaniim de şu Bob Marley halimden kurtuliiiimmm
Gördüğüm kadarıyla Pampiş , Leylak , Özlem ve galiba hemen herkes kilo vermiş , şimdiden hepinize TEBRİKS&TAKDİRS&BRAVOSSSS....
bence de canım olmaz diye bişi yok çok dikkatle ve sporla hiç kaçamaksız olur 5 olmazsa dört olur onu dediğin gün bende aynısını söylemiştim sana benim de çizelge hala aynı yerde o zaman 65.1 di üstüne artılar geldi şimdi yine 65.2Daha geçen ayı ancak sıfırlayabildim.
16 GÜNDE 5 kilo vermem gerekiyoÇok zora ama çabalayacam bakalım.
Bu arada artık sıfır tuz tüketmem gerekiyor bu ilaçtan dolayıÇok zorlanıcam çok
1.5 AY SONRA yıllık izne gidicez
O zaman fit olmam lazım. Kem gözler için de kocaman bir nazar boncuğu alıp gidicem
O yüzden hep bunu düşünüp kendimi motive ediyorum
Gidince herkese aaaa kilo mu aldın sen diycem. Hemde bana gıcıklık yapanlaraNe Fenayım dimi ama hakettiler
Heee anladım canım. İnşallah istediğin gibi olur canım. Yazı da hesaba katın bari. Malum sıcaklar da açıyor saçı başı
Allahım yareppim. Niye kıs niyeeeeDoyma hissin çabuk gelyordur artık kilo verdikçe mide küçülüyor ya. Vitamin eksikliğin varsa başla bak nasıl açılıyor iştahın
Allah şifa versin canım. Ameliyat insallah komplikasyonsuz geçer. Ameliyat sonrası pansuman olacaksa mutlka saatini gözetleyin emi.
Bazen ameliyattan daha çok pansuman değiştirme sıklığı daha önemli oluyor. O yaraların enfekte olmaması lazım
Benimde iştah değil de başımın belası nefsim
Spordan dolayı da şişmiş olabilirsin canım. Az buz değil yani 5 mil. Vucut bu hafta kilitler kendini haftaya salar merak etme verecksin inşallahSpora devam
Valla nedendir bilmiyorum ama gitiiği iyi olduTuzsuz yemeye başladım bu ilaçtan dolayı belkide onun etkisidir canım :101:
afedersin canım hemen ekliyorum notlarıma tebriklerGunaydın herkese selamlar,
Uyarılarınız uzerine tarihi değiştirdim.
cok fazla okuyamadım geçmişi yogunluktan herkese güzel günler,
Sersum dikkate alırsan :)
rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:65
bu hafta kilo:63,3
fark:-1,7
yüzde:2,61
toplam fark:1,7
beden:38-40
spor:3 gun leslie
bence de canım olmaz diye bişi yok çok dikkatle ve sporla hiç kaçamaksız olur 5 olmazsa dört olur onu dediğin gün bende aynısını söylemiştim sana benim de çizelge hala aynı yerde o zaman 65.1 di üstüne artılar geldi şimdi yine 65.2ama kırılma noktasına geldik artılar gitti şimdi gerçek yağlar gidecek kız ben ayın sonuna kadar 2 kilocuk versem yeter geçen sene 62 kilo falandım zaten fena değildi o zamanlar ama tabi 57 falan olsam ahhh ahhh
tuzu kesmek de kilo vermene yardımcı olur canım millete gelince onlr kendilerine baksınlarmutlaka tak boncukları millete de mümkün olduğunca laf sokarsınn ayy çok kötü gördüm kendimi